Įkraunama...
Įkraunama...

Skrydis lėktuvu pirmą kartą

QUOTE(Kangaroo @ 2010 02 19, 10:54)
tai ietiesi rankas, tave ten apciupineja, patikrina.

Kur čia taip? g.gif hihihi.gif Menka mano patirtis skraidymuose, bet niekas dar nečiupinėjo, kiek teko skrist lotuliukas.gif Gal tamsta kokių įtarimų sukėlėte, kad jus čiupinėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2010 02 19, 11:07)
Kur čia taip? g.gif  hihihi.gif Menka mano patirtis skraidymuose, bet niekas dar nečiupinėjo, kiek teko skrist lotuliukas.gif Gal tamsta kokių įtarimų sukėlėte, kad jus čiupinėjo biggrin.gif

Na jei neteko, tai per mazai skraidet. Maciau kitiems liepe ir batus nusiauti... O yra buve, kad paprase isimti is rankinio bagazo fotoaparata ir ji atskirai persvietinejo. Bet labai atsiprasinejo, kad cia tik atsitiktine tvarka mane pasirinko...
Atsakyti
QUOTE(Kangaroo @ 2010 02 19, 11:55)
Na jei neteko, tai per mazai skraidet. Maciau kitiems liepe ir batus nusiauti... O yra buve, kad paprase isimti is rankinio bagazo fotoaparata ir ji atskirai persvietinejo. Bet labai atsiprasinejo, kad cia tik atsitiktine tvarka mane pasirinko...

Taigi ir rašiau, kad skraidymo patirtis menka biggrin.gif O kad reikia batus nusiauti, tai cia jokia naujiena schmoll.gif Teko ne kartą juos nusiimti, nor ir skristi nesiruošiau, o tik darbo reikalais i sterilią oro uosto zoną ėjau biggrin.gif MichGirl tikrai turi patirties skraidyme, taigi jei sako, kad iš esmės patikra tokia pati, tai tuo ir neabejočiau 4u.gif
Atsakyti
skrendu toli grazu ne pirmakart,taciau laukia ilgas skrydis ir sualvojau,kad noretusi paziuret filma lektuve. bet nesiojamo kompiuterio imtis neiseina, per telefoniuko mini ekrana ziureti filma irgi kazkaip ne. gal turit ideju koki leistuva susirast? biggrin.gif
na cia klausimas ne prie skrydziu baimiu,bet..prie susirupinima kelianciu klausimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kangaroo @ 2010 02 19, 04:54)
na tokios smulkmenos kaip pvz kai be vaiko eini, tai ietiesi rankas, tave ten apciupineja, patikrina. O kai as su vaiku ant ranku? Ar vaika kazkaip atskirai tikrina? GAl ir durni klausimai, bet man idomu  blush2.gif

nepergyvenk, vaiko nelieps niekur atiduoti, jei nores patikrint papildomai, tai ju reikalas sugalvoti kaip wink.gif Vienus apciupineja papildomai kitu ne, vaikas tam nei padeda nei kliudo wink.gif Kai kuriuose oro uostuose liepia ir vaikiskus baciukus numauti rolleyes.gif Bet kad pati vaika atskirai tikrintu, atskirai nuo mamos ranku tai dar ne karto niekur taip nemaciau. Pvz JAV tai pareigunai neturi teises net liesti vaiko tavo, nzn kaip kitur.
Papildyta:
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2010 02 19, 15:55)
skrendu toli grazu ne pirmakart,taciau laukia ilgas skrydis ir sualvojau,kad noretusi paziuret filma lektuve. bet nesiojamo kompiuterio imtis neiseina, per telefoniuko mini ekrana ziureti filma irgi kazkaip ne. gal turit ideju koki leistuva susirast?  biggrin.gif
na cia klausimas ne prie skrydziu baimiu,bet..prie susirupinima kelianciu klausimu  biggrin.gif

tai buna pirkt nedideliu DVD grotuvu, jie uz kompa nesiojama gerokai mazesni. O kur tas jusu ilgas skrydis? jei labai toli, tai didziuosiuose lektuvuose dazniausiai individualus TV buna siaip ar taip.
Atsakyti

Papildyta:
tai buna pirkt nedideliu DVD grotuvu, jie uz kompa nesiojama gerokai mazesni. O kur tas jusu ilgas skrydis? jei labai toli, tai didziuosiuose lektuvuose dazniausiai individualus TV buna siaip ar taip.
[/quote]

gal zinot kur tie dvd grotuvai ir kaip jie atrodo? biggrin.gif nes parduotuvej siulo man tik tokius kur namu kino sistemoj taikyti. skrydis apie 6val. kai kam atrodys neilgas,bet man kancia skristi lektuvu todel bet kokia "veikla" kaip filmas labai tiktu ( o lektuve privaciu tv deja nebus)
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 02 19, 22:44)

mes toki turim,labai patogu kelionese thumbup.gif ir vietos daug neuzima,maziukas,patogus......vaikai tik pradeda ziureti ir....uzmiega lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 20 vasario 2010 - 15:13
Del skrydzio - tai baisiausia buvo pirma karta kylant, nes visiskai neisivaizdavau, koks tai jausmas. Buvau tik prisiskaiciusi ir prisiklausiusi biggrin.gif Ir nieko - pakilome, kramciau guma, kartais ausis uzguldavo, bet vel praeidavo. Po gero pusvalandzio jau apsipratau ir pro langa fotografavau biggrin.gif Skridome 5 val, todel ir numigau, ir pavalgiau smile.gif Tiesa, geriau "aviaplant" nuo supimo - gal ir tai padejo biggrin.gif

Siaip patiko skristi, nors kilimas nemalonesnis uz leidimasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2010 02 24, 12:56)
Del skrydzio - tai baisiausia buvo pirma karta kylant, nes visiskai neisivaizdavau, koks tai jausmas. Buvau tik prisiskaiciusi ir prisiklausiusi biggrin.gif  Ir nieko - pakilome, kramciau guma, kartais ausis uzguldavo, bet vel praeidavo. Po gero pusvalandzio jau apsipratau ir pro langa fotografavau biggrin.gif Skridome 5 val, todel ir numigau, ir pavalgiau smile.gif Tiesa, geriau "aviaplant" nuo supimo - gal ir tai padejo biggrin.gif

Siaip patiko skristi, nors kilimas nemalonesnis uz leidimasi rolleyes.gif

Kokis lektuvo modelis buvo? turbut boieng 737-300? smile.gif
Atsakyti
Boingas, bet negaliu pasakyti, koks ax.gif FlyLAL charters smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 01 01, 20:14)
Del tunelių nesijaudink. Tiesiog susižinok savo vartų numerį ir sek rodyklėm iki jo. Viskas labai paprasta - visi oro uostai identiškai veikia  mirksiukas.gif

O visuose aerouostuose yra tuneliai?skrisiu is Vilniaus i Londona(Getwik)ir atgal.As gallvojau ,kad nuveza autobusu iki lektuva .Nesijuokit,skrendu antra karta,bet pirmasis taip senau buvo ,kad jau nebepamenu doh.gif blush2.gif
Tiesa ,o kaip suzinoti savo vartu numeri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 24 vasario 2010 - 23:52
QUOTE(edicike @ 2010 02 25, 00:50)
Tiesa ,o kaip suzinoti savo vartu numeri?

Ateisit į oro uostą ir tokiam dideliam ekrane pamatysit, kuris vartų numeris. bus A04 pvz arba A05
Atsakyti