Įkraunama...
Įkraunama...

Skrydis lėktuvu pirmą kartą

QUOTE(airina4u @ 2009 06 27, 11:38)
Gal zinote koki buda, kaip apsisaugoti nuo pykinimo skrendant lektuvu? Lietuvoje parduodami vaistai neduoda rezultato.

As tai dar girdejau, kad Imbieras padeda. As turiu tabletes, tai ant pakuotes raso : "Rekomenduojama gerti 2 tab. likus val. iki keliones. Keliones metu gerti po 1 tab. kas 4 val".Tinka keliaujantiems lektuvu, masina ar laivu. As tai jas profilaktiskai geriu. Kai teko vaziuoti suptis ant karuseliu, tai pora savaiciu pries pageriau ir buvo normaliai, nepykino smarkiai. Negaliu rekomenduoti 100%, kad tikrai pades, bet gal verta pabandyti. Pasidomekite. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sliekiukas @ 2009 06 28, 00:17)
As tai dar girdejau, kad Imbieras padeda. As turiu tabletes, tai ant pakuotes raso : "Rekomenduojama gerti 2 tab. likus val. iki keliones. Keliones metu gerti po 1 tab. kas 4 val".Tinka keliaujantiems lektuvu, masina ar laivu. As tai jas profilaktiskai geriu. Kai teko vaziuoti suptis ant karuseliu, tai pora savaiciu pries pageriau ir buvo normaliai, nepykino smarkiai. Negaliu  rekomenduoti 100%, kad tikrai pades, bet gal verta pabandyti. Pasidomekite.  ax.gif

Tai čia ir yra tos vienintelės tabletės parduodamos LT nuo pykinimo Aviaplant.Jos su imbieru ir nė velnio nepadeda.Gaila,kad prieš kokius 5-6 metus nustojo gaminti labai gerą vaistą Kynedril.Puikiai padėdavo nuo pykinimo,o dabar padeda tik juostikės,nes šiaip atrodo,kad gali negyvai mane užpykint... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 06 28, 10:32)
Tai čia ir yra tos vienintelės tabletės parduodamos LT nuo pykinimo Aviaplant.Jos su imbieru ir nė velnio nepadeda.Gaila,kad prieš kokius 5-6 metus nustojo gaminti labai gerą vaistą Kynedril.Puikiai padėdavo nuo pykinimo,o dabar padeda tik juostikės,nes šiaip atrodo,kad gali negyvai mane užpykint... unsure.gif  verysad.gif

Mane nuo tų pačių tabelčių Aviaplant pykina. Ir šalutinis poveikis žiauriai durnas - degina gerklę, nu žodž,visos sąlygos skrandžio tuštinimui skatinti biggrin.gif Teko girdėti, kad to Kinedryl gali Kaliningrade arba Čekijoje įsigyt blink.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galit kas papasakot kaip vyksta persedimas i kita lektuva,kokias poceduras reikia atlikti?Persesiu Rygos oro uoste.
Papildyta:
Taip pat idomu koki kieki alkoholio galima veztis(airbaltic) ir ar turi but daiktai kazkaip specialiai supakuoti.Aciu
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2009 09 06, 15:12)
Sveiki, gal galit kas papasakot kaip vyksta persedimas i kita lektuva,kokias poceduras reikia atlikti?Persesiu Rygos oro uoste.
Papildyta:
Taip pat idomu koki kieki alkoholio galima veztis(airbaltic) ir ar turi but daiktai kazkaip specialiai supakuoti.Aciu

viskas priklauso nuo to jungtinis skrydis ar ne. Nesismulkinant per daug, jei jungtinis ir turi isedimo pasus iki galutinio tasko Vilniui isduotus jau, tai paprasciausiai susirandi reikiamus isvykimo vartus ir lipo i ta lektuva, jei skrydis ne jungtinis ir isedimo pasa turi tik i viena skrydi, tai Rygoj reikes per nauja registruotis i tolimesni skrydi - pasiimsi bagaza, nueisi prie atitinkamu avialiniju registracijos ir uzsiregistruosi per nauja.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 09 06, 15:51)
viskas priklauso nuo to jungtinis skrydis ar ne. Nesismulkinant per daug, jei jungtinis ir turi isedimo pasus iki galutinio tasko Vilniui isduotus jau, tai paprasciausiai susirandi reikiamus isvykimo vartus ir lipo i ta lektuva, jei skrydis ne jungtinis ir isedimo pasa turi tik i viena skrydi, tai Rygoj reikes per nauja registruotis i tolimesni skrydi - pasiimsi bagaza, nueisi prie atitinkamu avialiniju registracijos ir uzsiregistruosi per nauja.

Aciu. Jungtinis skrydis.Tai manau 25 min.tokiai procedurai pakaks
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2009 09 06, 16:08)
Aciu. Jungtinis skrydis.Tai manau 25 min.tokiai procedurai pakaks

rygos oro uoste manau tikrai pakaks, nu nebent jau labai smarkiai skrydis is Vilniaus paveluotu, bet tada tave avialinijos i sekanti reisa isodins.
Atsakyti
na siurpuliukai biski begioja, nes
-skrendu is Vilniaus i Viena (Austrian Airlines)
-is Vienos i Miunchena (Austrian Airlines)

kalbos nemoku, ar susigaudysiu kur ir kaip . Ar nebus daugiau bedos nei naudos. Ar didelis Vienos oro uostas, ar neteks labai klaidzioti. Na gal kas gali mane paprotinti ir gal tada tos kiskos netaip drebes ax.gif Esu ne is tu , kurie visur ir per adatos skylute islenda, todel truputi tikrai neramu, aisku, moketum kalba-jokiu problemu, o cia ne bum bum biggrin.gif Buciau dekinga uz gera zodi.....
Atsakyti
QUOTE(Lėliūnas @ 2009 10 06, 09:21)
-skrendu is Vilniaus i Viena  (Austrian Airlines)
-is Vienos i Miunchena  (Austrian Airlines)

kalbos nemoku, ar susigaudysiu kur ir kaip . Ar nebus daugiau bedos nei naudos. Ar didelis Vienos oro uostas, ar neteks labai klaidzioti. Na gal kas gali mane paprotinti ir gal tada tos kiskos netaip drebes ax.gif Esu ne is tu , kurie visur ir per adatos skylute islenda, todel truputi tikrai neramu, aisku, moketum kalba-jokiu problemu, o cia ne bum bum biggrin.gif Buciau dekinga uz gera zodi.....

Nieko nebijok.Pasitikek savim.Man ir buvo baisus pirmas skrydis vienai,nors kalba mokus,bet po to viskas lengviau pasirode nei atrodo.Viskas aiskiai parodyta ekrane,kur vartai ir pan. 4u.gif Sekmes.Atgal ir as skrisiu per Viena,tai butu smagu jei pasidalintum patirtim apie Vienos oro uosta paskui.
Atsakyti
QUOTE(Lėliūnas @ 2009 10 06, 09:21)
-skrendu is Vilniaus i Viena  (Austrian Airlines)
-is Vienos i Miunchena  (Austrian Airlines)

nu gal paguos kiek, kad mano mama 60+ metu, be kalbos, pries pora savaiciu pas mane i JAV atskrido su dviem persedimais, ir JAV pasienio patikra ir muitine praejo ir viskas buvo OK.

jei jau matai, kad visai grybauji ar siaip nerimas kyla, tai prieik prie bet kokio zmogaus dirbancio oro uoste ir rodyk savo bilieta - nukreips tave i reikiama puse wink.gif
Atsakyti
Daug maz isivaizduoju, kaip vyksta registracija i Ryanair skrydzius: kadangi perkami atskiri bilietai atskiriems "gabaliukams", tai ir registruojamasi i kiekviena atskirai? Pvz., su Ryanair skrendam i Londona ir griztam is jo, tai turesiu daryti dvi registracijas.

O kaip kai bilietas pirktas kaip vienas, pvz., Londonas-Palma-Londonas (su BMI).
Ar uzteks Londone, prie tu savitarnos aparatu uzsiregistruoti i abi puses?

Mat prie BMI mybookings dviejose eilutese isvardintu skydziu su laikasi, reisais ir tada randame, kad "Online check in available from 15/10 (isskrendame 16d). Nes registruotis i sios bendroves skrydzius galima tik likus ne daugiau kaip 24 valandoms.
Tai man ir nesuprantama, ar tos pirmosios datos nurodymas reiskia, kad pries pirmaji savo skrydi uzsireghistruoji abiems gabaliukams? Ar del sito:
"The following are bmi operated routes where Online Check-in is NOT currently available
Departures from Aleppo, Almaty, Bishkek, Copenhagen, Esbjerg, Freetown, Groningen, Khartoum, Moscow, Palma, Zurich." ?

Ka is bendros patirties galite patarti?

Ir dar: ar paprastai savitarnos check-in aparatai buna nemokami? Domina konkreciai Heathrow uostas ir BMI oro bendrove.

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 10 08, 19:14)
Daug maz isivaizduoju, kaip vyksta registracija i Ryanair skrydzius: kadangi perkami atskiri bilietai atskiriems "gabaliukams", tai ir registruojamasi i kiekviena atskirai? Pvz., su Ryanair skrendam i Londona ir griztam is jo, tai turesiu daryti dvi registracijas.

O kaip kai bilietas pirktas kaip vienas, pvz., Londonas-Palma-Londonas (su BMI).
Ar uzteks Londone, prie tu savitarnos aparatu uzsiregistruoti i abi puses?

Mat prie BMI mybookings dviejose eilutese isvardintu skydziu su laikasi, reisais ir tada randame, kad "Online check in available from 15/10 (isskrendame 16d). Nes registruotis i sios bendroves skrydzius galima tik likus ne daugiau kaip 24 valandoms.
Tai man ir nesuprantama, ar tos pirmosios datos nurodymas reiskia, kad pries pirmaji savo skrydi uzsireghistruoji abiems gabaliukams? Ar del sito:
"The following are bmi operated routes where Online Check-in is NOT currently available
Departures from Aleppo, Almaty, Bishkek, Copenhagen, Esbjerg, Freetown, Groningen, Khartoum, Moscow, Palma, Zurich." ?

Ka is bendros patirties galite patarti?

Ir dar: ar paprastai savitarnos check-in aparatai buna nemokami? Domina konkreciai Heathrow uostas ir BMI oro bendrove.

4u.gif

Nelabai supratau viską, bet online check-in tai nėra tas pats, kas airport self check-in.

Jei avialinijos ne Ryanair ir ne EasyJet, tai užsiregistruoti galima bus likus 24val iki skrydžio Londone, o Palmoje reiks registruotis oro uoste......

Ir beje, kas tas BMI? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 08 spalio 2009 - 18:57