Įkraunama...
Įkraunama...

Skrydis lėktuvu pirmą kartą

Nu jau nesibaimink, niekas ten is taves oro uosto vidury lagamino neatims, juk oro uostuose tiek policijos, jie ten stebi viska per kameras! Man yra teke nakvoti oro uostuose, is pradziu slampineju po oro uosta, kai nusibosta susirandu koki kamputi, kur patogiau galima isitaisyti, klausau muzikos, ar ziuriu serialus per kompa. Taip laikas ir praslenka po truputi. Siaip daug zmoniu oro uostuose nakvoja, bent jau didesniuose, taip kad nebijok. Ir siaip jeigu kas prasys pasaugoti bagaza, tai nesutik, nes to daryti negalima.
Atsakyti
aciu uz padrasinima smile.gif ziurejau,kad uz tam tikra mokesti ten yra lagaminu saugykla.tai galvoju,kad reiks ten palikt,o paciai susirangyt miegot,nes po to laukia dar visa diena vaiksciojimo po miesta bigsmile.gif kaip manot,ar palikt lagamina prie saves su ta super ideja prirakint ji? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2009 04 05, 00:11)
Ka reiskia neduoda?Duoda.

Man kiek kartu teko skristi su persedimu lagaminus pasiimi paskutiniame taske,o ir visuose aerouostuose yra viesbuciai,visai nakciai patarciau pasiimti kambari viesbutyje.
Atsakyti
QUOTE(alfa omega @ 2009 04 05, 05:28)
Man kiek kartu teko skristi su persedimu lagaminus pasiimi paskutiniame taske,o ir visuose aerouostuose yra viesbuciai,visai nakciai patarciau pasiimti kambari viesbutyje.

lagaminus be visada galutiniam taske atiduota, jei perki atskirus bilietus, o ne jungtinius, tai teks paciam pasiimti ir vel is naujo priduoti.
Atsakyti
ir man iškilo klausimas. smile.gif
ar galima vežtis kontraceptines tabletes (5 pakuotes)? jei galima, tai kur jas vežti - rankiniame bagaže ar registruotame? ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2009 06 26, 07:48)
ir man iškilo klausimas. smile.gif
ar galima vežtis kontraceptines tabletes (5 pakuotes)? jei galima, tai kur jas vežti - rankiniame bagaže ar registruotame? ačiū.

galima, kuriam nori bagaze. Jeigu jos receptines, tai turek gydytojo rasteli, kad tau ju reikia. Realiai nelabai tikrina tuos vaistus ir ar ju tikrai tau tiek reiks, bet niekad nezinai ant ko pataikysi.
Atsakyti
Norėjau paklaust. Mano dukra kitą vasarą skris viena į Ameriką. Su persėdimu amsterdame.Jai 13 metų. Norėjau paklaust kaip dėl tu palydovų? Jie ten pasitinka ar kaip? Ir kokius dalykus galima vežtis ir t.t Norėčiau , kad išsamiai papasakotumėt jei kas galit smile.gif tongue.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frama: 26 birželio 2009 - 21:19
QUOTE(Frama @ 2009 06 26, 22:18)
Norėjau paklaust. Mano dukra kitą vasarą skris viena į Ameriką. Su persėdimu amsterdame.Jai 13 metų. Norėjau paklaust kaip dėl tu palydovų? Jie ten pasitinka ar kaip? Ir kokius dalykus galima vežtis ir t.t Norėčiau , kad išsamiai papasakotumėt jei kas galit  smile.gif  tongue.gif  rolleyes.gif

Hmm, o is kur zinot kad skris per Amsterdama? bent kol kas visi skrydziai i Amsterdama tiek is LT tiek is LV nuimti.. Ir kaip bus kita vasara dar nezinom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julcionok @ 2009 06 27, 01:57)
Hmm, o is kur zinot kad skris per Amsterdama? bent kol kas visi skrydziai i Amsterdama tiek is LT tiek is LV nuimti.. Ir kaip bus kita vasara dar nezinom mirksiukas.gif

taip turi dar kazkur persedimas buti, mano mama atskrenda per praha ir amsteri pvz.
Atsakyti
Dar persėdimas galimas per Helsinkį,nebent kasper porą metų pasikeitė... g.gif
Atsakyti
Gal zinote koki buda, kaip apsisaugoti nuo pykinimo skrendant lektuvu? Lietuvoje parduodami vaistai neduoda rezultato.
Atsakyti
QUOTE(airina4u @ 2009 06 27, 12:38)
Gal zinote koki buda, kaip apsisaugoti nuo pykinimo skrendant lektuvu? Lietuvoje parduodami vaistai neduoda rezultato.

Galiu pasiūlyti nusipirkt http://www.bepykinimo.lt/ šias juosteles.Pati jas pirkau prieš gerus 4-5 metus JAV,o LT jos naujiena.Bet pati jas perku dar kartą,nes iš senųjų 1 pamečiau,nors ir 1 pakankamai veiksdavo,bet nusimatoskydis ir nemažai važinėjimo,tai noriu būt pilnai apsaugota nuo pykinimo.. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti