Vaistu nuo skausmo, pykinimo (atsargumo delei ). Kramtomos gumos - truputi padeda jei uzgula ausis. Jei vaikai mazi - jiems koki nors zaisla ar uzsiemima, nes laaaabai jau sunkiai vaikai issedi tas 4 valandas vienoj vietoj. Visus svarbiausius daiktus - dokumentus, pinigus, raktus nuo namu (tik neatiduokit i bagaza). Knyga laiko prastumimui (nors lektuve turbut gausit laikrasciu). Kaip ir viskas, nebent turit kokiu specialiu poreikiu.
QUOTE(solo @ 2008 09 26, 00:20)
Ryt išskrendam į Graikiją poilsiaut, keturiese, ir visiems tai pirmas kartas Su baime kaip nors susitvarkysim. Žinokit, nesugalvojam, ką imti į rankinį bagažą? Nu rankinukas , o jame dokumentai, pinigai ir fotikas.. ir viskas? Ko ten dar gali reikėt neįsivaizduoju...
turim maza lagamina kuri imam i rankini bagaza, i kuri sudedu butiniausius daiktus tam kad jei pasimestu didieji lagaminai neliktume be maudimuku, rubu pakeitimui ir kt. reikalingu daiktu.
Ar galima imti vaistų kurie yra ne tabletemis, o kapsulėmis su miltukais, nebus problemų?
QUOTE(Jurina @ 2008 09 26, 08:18)
turim maza lagamina kuri imam i rankini bagaza, i kuri sudedu butiniausius daiktus tam kad jei pasimestu didieji lagaminai neliktume be maudimuku, rubu pakeitimui ir kt. reikalingu daiktu.
Hm, aš apie tai net nepagalvojau, matyt įsitikinus, kad jie tikrai nedings Kiek man žinoma, lagaminai dingta retai, tai į rankinį imsiu tik nedidelį rankinuką, nieko daugiau per tas kelias valandas man nereiks.
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 09 26, 09:18)
Nesu matęs nei vieno žmogaus, kurį supykino lėktuve.
Tada puiku.
QUOTE(Medinis @ 2008 09 26, 10:11)
Tiesa dažnai užsakomaisiais reisais skrendantys žmonės tiek prisigeria, kad pykina kitus.
Lėktuvuose leidžia gerti alkoholinius?
Mane lėktuve siaubingai pykina, pirmą kart skrisdama net nevalgiau nieko, nes viskas būtų išlipę atgal. Šiaip gerius imbierą, valandą iki skrydžio ir vėliau kas keturias valandas
Vaistų pasiimu visada nuo pykinimo, galvos skausmo (tiek kiek reik skrydžiui) niekad nebuvo problemų juos nešantis per kontrolę.
Vaistų pasiimu visada nuo pykinimo, galvos skausmo (tiek kiek reik skrydžiui) niekad nebuvo problemų juos nešantis per kontrolę.
QUOTE(Medinis @ 2008 09 26, 09:18)
Nesu matęs nei vieno žmogaus, kurį supykino lėktuve.
O as skraidau labai daug ir teko matyt nemazai...
sveikos, mes pirma karta skrendame lektuvu su vaikais. Ar galima vaikui paimti tyreliu ar varskytes, o kiek galima su savimi tureti skysčio tai yra vaikui gerti. O vaikščioti bus galima vaikams nors truputi . Nes mažoji kuriai 1,4 men nelabai ir išsedėtu 2 val. O gal vaikams duoda skrydžio metu kokiu žaislu.
QUOTE(Bintautiene @ 2008 10 05, 10:12)
sveikos, mes pirma karta skrendame lektuvu su vaikais. Ar galima vaikui paimti tyreliu ar varskytes, o kiek galima su savimi tureti skysčio tai yra vaikui gerti. O vaikščioti bus galima vaikams nors truputi . Nes mažoji kuriai 1,4 men nelabai ir išsedėtu 2 val. O gal vaikams duoda skrydžio metu kokiu žaislu.
Pavaikščioti vaikučiai tikrai galės nes jei neleistų vaikščioti tai kaip iki tualeto nueitume Dėl gėrimų tai negaliu nieko pasakyti bet manau tuos gėrimus kur nusiperki jau praėjęs kontrolę tai galima įsinešti