Įkraunama...
Įkraunama...

Skrydis lėktuvu pirmą kartą

QUOTE(Gabanne @ 2008 06 27, 14:01)
Mane domina del vezimo vaikisko, jis skaiciuojasi prie bagazo? nesulauzys ten jo?  blush2.gif

Kokiu dar niuansu yra keliaujant su 1.5 metuku vaiku?

nesiskaičiuoja į bagažą, atiduodi vežimą prie įėjimo į lėktuvą, pasiimi kartu su bagažu. mums nesulaužė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2008 06 27, 16:15)
nesiskaičiuoja į bagažą, atiduodi vežimą prie įėjimo į lėktuvą, pasiimi kartu su bagažu. mums nesulaužė  ax.gif

O ne pasiimi išlipęs iš lėktuvo? g.gif
Man rodos, kad kai išlipinėji, vežimas turi būtiprie trapo padėtas, arba jei lipi per vartus, tai užneša ir prie išėjimo iš vartų padeda, jau ne kartą esu taip matęs....
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 06 27, 16:59)
O ne pasiimi išlipęs iš lėktuvo? g.gif
Man rodos, kad kai išlipinėji, vežimas turi būtiprie trapo padėtas, arba jei lipi per vartus, tai užneša ir prie išėjimo iš vartų padeda, jau ne kartą esu taip matęs....

nežinau kaip kitos oro linijos daro, bet mes prieš mėnesį skridom su LAL į turkiją, tai paėmė vežimą prie lėktuvo durų, o pasiėmėm tiek turkijoj, tiek vilniuj kartu su bagažu
Atsakyti
vezimuka privalo atiduoti prie lektuvo... tik deja kartais pamirsta ir tada su bagazu keliauja, beje pamirsta ziuriu dazniausiai Lietuvoje rolleyes.gif Reikia prie pat leidziantis stiuardesei pasakyti, kad norit vezimuko prie lektuvo ir jos is kart pasakys tiems kas duris atidaro...
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 06 28, 04:58)
vezimuka privalo atiduoti prie lektuvo...

O ką su juo po to daryt? Daugelyje oro uostų iki išėjimo yra daug daug laiptų..
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 06 28, 08:38)
O ką su juo po to daryt? Daugelyje oro uostų iki išėjimo yra daug daug laiptų..

Yra liftai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 06 28, 08:41)
Yra liftai smile.gif

Ar visur? Nors tikriausiai yra, tiesiog niekada jų neieškojau...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 06 28, 08:51)

Tikėkimės, kad visur unsure.gif Juk turi būti pritaikyta žmonėms su specialiaisiais poreikiais g.gif Aš kol kas liftus visada pastebėdavau.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 06 28, 04:58)
vezimuka privalo atiduoti prie lektuvo... tik deja kartais pamirsta ir tada su bagazu keliauja, beje pamirsta ziuriu dazniausiai Lietuvoje  rolleyes.gif Reikia prie pat leidziantis stiuardesei pasakyti, kad norit vezimuko prie lektuvo ir jos is kart pasakys tiems kas duris atidaro...

mes prašėm, bet deja pasakė kad eitumėm prie bagažo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2008 06 28, 03:15)
mes prašėm, bet deja pasakė kad eitumėm prie bagažo unsure.gif

nesamone, jei atidavet prie lektuvo tai ir grazint prie lektuvo turejo, tas bagazas yra specialiai zymimas, kaip "gate delivery". gal per velai tada jau praset, arba kvaila siuardese pasitaike, reikejo garsiau pareikalaut...
Atsakyti
Aš irgi tikrai ne kartą mačiau, kaip bėga darbuotojai imti vežimėlius, kad tik spėtų iki kol prasidės keleivių išlaipinimas.....
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 06 28, 01:51)

visur yra liftai, jeigu ne pades oro uosto darbuotojai... o ka be vezimuko daryti, jei tarkim keliauji su naujagimiu, jis ant ranku, dar vaiko krepsys sunkiausias (nes tarkim skrydis ilgas), dar savo krepsys kazkoks... jei oro uostas didesnis tai taip ir temptis apsikrovusiai visai? Pvz Frnakfurte is JAV atskridu, kad persest i Flylal skridi beveik valanda reikia eiti, aukstyn zemyn, keisti terminalus ir t.t. neisivaizduoju vaiko ant ranku visa laika... siaip padejai vaika i vezimuka, pasikabinai krepsius ant jo rankenos ir eini pasisvilpaudama.... taip pat ir per visokias pasu kontroles einant, bagaza atsiimant, turi laisvas rankas...
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2008 06 28, 10:19)
Aš irgi tikrai ne kartą mačiau, kaip bėga darbuotojai imti vežimėlius, kad tik spėtų iki kol prasidės keleivių išlaipinimas.....

taip taip... mano 7 menesiu mergiote jau turejo 6 pakilimus ir nusileidimus savo gyvenime (ir kita antradieni vel skrendam - kraustomes i kita JAV gala) ir VISADA vezimukas buvo atiduotas arba prie lektuvo arba prie vartu - ziurint kur lektuvas parkuojasi.
Atsakyti