[quote=bamba,2008 02 26, 00:14]
galima tik su rankiniu keliauti tik negali jame būti skysčių. Rankinis bagažas yra vienas kiekvienam žmogui. Jeigu tas šakotis nėra kažkokių milžiniškų išmatavimų tai aišku galima vežtis.
aišku, ačiū
Papildyta:
[quote=beamm,2008 02 25, 21:48]
gal ka patartumete , kad ausis neuzsikimstu kylant ir leidziantis ? nes man tik po keliu dienu atsikimso
Papildyta:
Man labai padėjo čiulpiami saldainiai, visą laiką kylant ir leidžiantis juos čiulpiau ir ausys neužsikimšo, tik reikia dažnai ryti seiles
Su lektuvu skrisiu pirma karta.... daugiausiai iskilo klausimu del rankinio bagazo
Ar i ji galima isideti vaistu (kaip mezymforte, saridon ir pan) ?
Kaip suprantu nuo slogos lasiukus reikia jau i lagamina detis
O galima i rankini bagaza isideti obuoli, sausainiu pakeli?
Skrisim i egipta, ir skrydis apie 5h.... net nzn ar priklauso koks minimalus maitinimas, ar reikes pirktis lektuve? nes esu ir tiek laiko neistversiu nieko neuzkrimtus
Skrisim i egipta, ir skrydis apie 5h.... net nzn ar priklauso koks minimalus maitinimas, ar reikes pirktis lektuve? nes esu ir tiek laiko neistversiu nieko neuzkrimtus
QUOTE(Blue_rose @ 2008 03 27, 19:39)
Vaistų įsidėti galima.
Lašiukus nuo slogos, lūpdažius, vazeliną reikia įdėti į permatomą maišiuką (oro uoste gausit registruojantis) ir neštis rankoj, kol praeisit patikrinimą, o jau tada į rankinuką ar kišenę
Turi maitinti lėktuve, bet niekas nedraudžia maisto pasiimti ir iš namų.
QUOTE(Gretutee @ 2008 04 23, 19:05)
sviekos...klausykit....mano dukra 17 metu skris viena i anglija...noriu paklausti ar jai galima veztis cigareciu?ir kiek?
Nemanau, kad Jūs septyniolikmetės dukros mama Nes mama tikrai neklaustų, kiek dukrai galima vežtis cigarečių
Jei neklystu, tai į Angliją galima tik 400 vienetų cigarečių , tai yra , du blokus.
aš tai pat pirmą kartą susiruošiau skristi į norvegiją,ir esu tame reikale visiškai žalia nežinau nei kas nei kaip.Kalbos taip pat nemoku.Skrendu su vaiku 3m.Ką galiu jam paimti įlėktuvą(t.y.)prie savęs,kad turėtų kuo užsiimti?Ar galėčiau kokių mašinyšių paiimti?taip pat ar galiu paiimti jam kokių sausainiukų,sūrelio?
QUOTE(lauron @ 2008 05 08, 04:25)
aš tai pat pirmą kartą susiruošiau skristi į norvegiją,ir esu tame reikale visiškai žalia nežinau nei kas nei kaip.Kalbos taip pat nemoku.Skrendu su vaiku 3m.Ką galiu jam paimti įlėktuvą(t.y.)prie savęs,kad turėtų kuo užsiimti?Ar galėčiau kokių mašinyšių paiimti?taip pat ar galiu paiimti jam kokių sausainiukų,sūrelio?
gali gali, ir zaisliuku (tik kad nebutu kokios zirklutes popieriui karpyt, ar dar kas - na pati supranti - potencialus ginklai) ir sureliu gali. O siaip vaikui gal knygute kokia, ar spalvot, nauja zaisla koki idomesni nematyta, kad ilgiau uzsiimtu... kai kurios avialinijos vaikam zaisliuka koki duoda...
sveiki labai noreciau suzinoti ar i lektuvo vidu galima nestis pliusini zaisla ir puokste geliu?
Skrisiu su rayner, o vežimėlio svoris įeima į bagažo svorį?
QUOTE(Jr_Sania @ 2008 05 12, 14:08)
sveiki labai noreciau suzinoti ar i lektuvo vidu galima nestis pliusini zaisla ir puokste geliu?
taip