Įkraunama...
Įkraunama...

Skrydis lėktuvu pirmą kartą

ot idomu,kaip tes su tuo traukiniu is Briuselio arba su autobusu is Frankfurto..kazin ar paprasta ten man bus vienai viska susirasti... verysad.gif
Atsakyti
Sakykite o Jus angliskai suprantate?Pabandykite paieskoti internete informacijos kaip supratau Frankfurto oro uoste yra gelezinkelio stotis ir lyg is ten galima vykti i Liuksemburga taip bent viename forume rasoma.

QUOTE(*Karamelia* @ 2008 01 30, 17:34)
ot idomu,kaip tes su tuo traukiniu is Briuselio arba su autobusu is Frankfurto..kazin ar paprasta ten man bus vienai viska susirasti... verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2008 01 30, 18:44)
Sakykite o Jus angliskai suprantate?Pabandykite paieskoti internete informacijos kaip supratau Frankfurto oro uoste yra gelezinkelio stotis ir lyg is ten galima vykti i Liuksemburga taip bent viename forume rasoma.

suprantu truputi blush2.gif netgi Frankfruto oro uoste yra gelezinkelio stotis?kazin kuriame, as planuojuosi skristi i frankfurt-Hanh oro uosta, maniau, kad tik is Briuselio su traukiniu, aciu uz pagalba,kai jau busiu patyrusi kelioniu zinove,tai ir as kam pagelbesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2008 01 30, 20:31)
suprantu truputi blush2.gif netgi Frankfruto oro uoste yra gelezinkelio stotis?kazin kuriame, as planuojuosi skristi i frankfurt-Hanh oro uosta, maniau, kad tik is Briuselio  su traukiniu, aciu uz pagalba,kai jau busiu patyrusi kelioniu zinove,tai ir as kam pagelbesiu biggrin.gif

seip hahne nera traukiniu stoties, yra autobusai kurie stovi prie isejimo is oro uosto na paziurek si psl http://www.hahn-airp...e...y_car&cc=en cia bus informacija kaip patek is ivairiu vietu i/is oro uosto seip yra puslapis http://www.bohr-omni....de/en/home.php su autobusu iki frankfurto o nuo frankfrurto i liuksenburga arba dar vienas autobusas cia puslapis http://www.flibco.co...ew?locale=en-US su visais tvarkarasciais

VISKAS BUS GERAI
Papildyta:
tik vienintele problema kad oro uoste busi 23.30 nors autikas irgi vaziuoja po 24 val. atrodo
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2008 01 30, 22:44)
Paziurekite nuorodas kurias pasiule jums mixsas ten nurodama,kad is Frankfurto oro uosto Hahn yra autobusas i Liuksemburga ir isvykimo laikai yra vakare taip pat,tai viskas bus gerai 4u.gif

aciu labai uz pagalba 4u.gif ,jau paziurejau,ten yra autobusai,bet labai nekas,kad nuskrisiu vidurnakti, kol nusigausiu iki liukso bus jau gyli naktis.

P.S. gal kas esat skride per Briuseli?ir tada su traukiniu, ten geras laikas,nes Briuselyje buciau 16val. tada reiktu tik traukini susirasti, dar klausimelis gal kas zino, ar ten traukiniai prie pat oro uosto, ar man dar reiks kazkur vaziuot? smile.gif
su jusu pagalba truputi drasiau, tik su tuo Frankfurtu negerai,nes veiksmas vyks nakti, o man kaip pirma karta,tai gal geraiu butu kol dar sviesu biggrin.gif tai jauciu teks rinktis Briuseli.
Atsakyti
http://www.brusselsa...toandfrom/train
Cia oficialus puslapis Briuselio oro uosto,rasoma,kad yra geleiznkelio stotis po terminalu .
Daugiau informacijos apie tvarkarascius http://www.b-rail.be/main/E/ ivedate is kur i kur vaziuojate o po to pasirenkate stotis kai bandziau tai Liuksemburgo kryptimi leidzia pasirinkti is oro uosto .

QUOTE(*Karamelia* @ 2008 01 31, 12:06)
aciu labai uz pagalba 4u.gif ,jau paziurejau,ten yra autobusai,bet labai nekas,kad nuskrisiu vidurnakti, kol nusigausiu iki liukso bus jau gyli naktis.

P.S. gal kas esat skride per Briuseli?ir tada su traukiniu, ten geras laikas,nes Briuselyje buciau 16val. tada reiktu tik traukini susirasti, dar klausimelis gal kas zino, ar ten traukiniai prie pat oro uosto, ar man dar reiks kazkur vaziuot? smile.gif
su jusu pagalba truputi drasiau, tik su tuo Frankfurtu negerai,nes veiksmas vyks nakti, o man kaip pirma karta,tai gal geraiu butu kol dar sviesu biggrin.gif tai jauciu teks rinktis Briuseli.

Atsakyti
Prisiskaiciau daug info apie Briuselio oro uosta ir gelezinkelio stoti,bet nesupratau vieno ar ten is tos stoties vaziuoja traukinys tiesiai i liuksemburga ar dar reikia su traukiniu vaziuot iki kitos vietos ir tik tada i liuksemburga su kitu traukiniu,nes ten ismeta tvarkarascius,ivedu "from Brussels to LUXEMBURG" ir rodo,kad 34 min vaziuoti arba zmogeliukas nupiestas eiti 5 min. tai nebesupranu,jei vaziuoti su traukiniu,tai manau,kad nesamone,per 34 min tikrai iki Liukso nenuvaziuosiu,o nueiti,tai cia kogero i kita stoti is oro uosto? blush2.gif g.gif
dar pasimetus, bet jau aiskiau.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2008 01 31, 14:10)
Prisiskaiciau daug info apie Briuselio oro uosta ir gelezinkelio stoti,bet nesupratau vieno ar ten is tos stoties vaziuoja traukinys tiesiai i liuksemburga ar dar reikia su traukiniu vaziuot iki kitos vietos ir tik tada i liuksemburga su kitu traukiniu,nes ten ismeta tvarkarascius,ivedu "from Brussels to LUXEMBURG" ir rodo,kad 34 min vaziuoti arba zmogeliukas nupiestas eiti 5 min. tai nebesupranu,jei vaziuoti su traukiniu,tai manau,kad nesamone,per 34 min tikrai iki Liukso nenuvaziuosiu,o nueiti,tai cia kogero i kita stoti is oro uosto? blush2.gif  g.gif
dar pasimetus, bet jau aiskiau.... tongue.gif

As tai ieskojau biski irgi kad pagelbeti nu ir radau:

iSVYKSTA
Bruxelles-Nat.-Aeroport (cia oro uostas) data nu tokia parinkau 2008-02-24 laikas 17:52
ATVYKSTA
Brussel Noord/Bruxelles Nord 2008-02-24 18:03 SITOJE stotyje turesi pakeisti traukini arba tiesiog nusipirkti bilieta i Liuksenburga
ISVYKSTA IS
Brussel Noord/Bruxelles Nord 2008-02-24 18:18 (IS TOS PATIES STOTIES)
ATVYKSTA I:
Luxembourg 2008-02-24 20:59

Nezinau ar ka nors supratot ax.gif ax.gif ax.gif bet esme kad turesi keist traukini smile.gif

Papildyta:
Uzmirsau pridet kad visas veiksmas ivyksta per 3 val 7 minutes ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
aciu labai,kad pasidomejote 4u.gif
as vakar dar issiaiskinau,kad nuo nacionalinio Bruselio oro uosto, i kuri atskrisiu,ir iki liuksemburgo apie 150km. ir tikrai mane patikino, kad po terminalu yra stotis is kurios tiesiai i Liuksa galima nuvaziuoti, tai tikiuosi, kad nereikes man i kita stoti vaziuoti, tiesiog nusileisiu ir nusipirkus bilieta sesiu i traukini.
Atsakyti
Sveiki, gal kas galėtų atsakyti ar galima keliauti tik su rankiniu bagažu? Pavyzdžiui, aš ir savo, ir vaiko daiktus sudėsiu į vieną lagaminą, o vaikas turės tik rankinį bagažą.
Ir dar toks klausimas: rankinis bagažas turi būti tik vienas vienam žmogui ar ne? Aš noriu vežti šakotį rankiniame bagaže, tikiuosi galima? g.gif Bet tada turiu turėti tik tą vieną rankinę su šakočiu ar galima jį įdėti į atskirą maišelį? unsure.gif
Atsakyti
gal ka patartumete , kad ausis neuzsikimstu kylant ir leidziantis ? nes man tik po keliu dienu atsikimso unsure.gif
Papildyta:
cia perskaiciau del vaistu vezimosi , o geli nuo spuogu kuris israsomas su receptu galima veztis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beverly @ 2008 02 25, 20:22)
Sveiki, gal kas galėtų atsakyti ar galima keliauti tik su rankiniu bagažu? Pavyzdžiui, aš ir savo, ir vaiko daiktus sudėsiu į vieną lagaminą, o vaikas turės tik rankinį bagažą.
Ir dar toks klausimas: rankinis bagažas turi būti tik vienas vienam žmogui ar ne? Aš noriu vežti šakotį rankiniame bagaže, tikiuosi galima?  g.gif Bet tada turiu turėti tik tą vieną rankinę su šakočiu ar galima jį įdėti į atskirą maišelį? unsure.gif

galima tik su rankiniu keliauti tik negali jame būti skysčių. Rankinis bagažas yra vienas kiekvienam žmogui. Jeigu tas šakotis nėra kažkokių milžiniškų išmatavimų tai aišku galima vežtis.
QUOTE(beamm @ 2008 02 25, 20:48)
gal ka patartumete , kad ausis neuzsikimstu kylant ir leidziantis ? nes man tik po keliu dienu atsikimso  unsure.gif
Papildyta:
cia perskaiciau del vaistu vezimosi , o geli nuo spuogu kuris israsomas su receptu galima veztis? biggrin.gif

galima vežtis, bet jis turbūt traktuojamas kaip skystis ir turi būti dedamas į registruojamą bagažą arba į tą maišiuką kur duoda prieš einant į lėktuvą.
dėl ausų tai kartais kramtomą kramtyt padeda unsure.gif
Atsakyti