QUOTE(Lexy @ 2007 10 30, 16:14)
atnaujina puslapi o informacija oro uosto tel. 852306666 kartais sunku prisiskambinti del didelio skambucio srauto,bet siap imanoma
Vienas vienintelis patarimas naujiems skraidūnams - nesidėkit į rankinį bagažą skysčių Šiandien prieš mane stovėjo moteriškė, pilną tašę kosmetikos ir vonios priemonių prisikrovusi ir dar rėkia ant pareigūnų, kokią jie teisę turi kraustyt jos tašę Nu bet ir protas jos...nebent tik ji nežinojo. Teko visus išmest. Net ir tuos, kur užrašyta pvz 120 ml, o pusė sunaudota. O aš ir nosies lašus, ir vazeliną, ir linzių skystį pranešiau lengvai, nors visai pamiršau sudėt į maišelį
nu kam deziformuoji? aiskiai pasakyta, kad daugiau nei 100ml talpos taros negalima ir tiek. Tai jei buteliukas savo 120 tai aisku, kad ismes, niekas nestoves ir nesicackins matuodami kiek jau sunaudota, o kiek ne. Oro uostas ten galu gale. Bet vezkis ka tik nori 100 ar maziau talpos ir niekas nieko nesakys. Nebent paragins i maiseli susidet jei pamirsai. O jei jiems rentgene matysis gerai ir taip tai ir to neprasys.
QUOTE(infidelity @ 2007 11 18, 14:40)
sveiki. o man iskilo toks kvailas klausimas. jeigu as skrisiu su persedimu tai tam oro uoste kuriam turesiu persest, reikes atsiimti bagaza ir vel registruoti is naujo ar jis automatiskai bus perkeltas? ;}
Nereikės.
skrendu pirma karta.draugas uzsake bilieta ir sake, kad prie langelio uzteks parodyti pasa ir pasakyti kad elektroninis bilietas. ar tikrai?? dar turiu klausimu del bagazo, pasiemu tik rankiny, kur ir kada reiks paprasyt permatomo maisiuko susidet skysciams ir kada bei kur ji parodyt? atsiprasau uz kvailus klausimus, bet....
kitą savaitę skrisim mes į paryžių...mes tai nieko naujo, bet va mūsų penkiametė skris pirmą kartą.. gal kas galit pasakyt kaip jūsų vaikai pakėlė skrydį pirmą kart? aš visų prašau , kad tik jos neklaustų ar jai ne bloga, nes man atrodo, kai visi tą patį klausinės, tikrai gali bloga pasidaryti..
Kadangi nepilnametis, tai ir pirkt negali, o jei pirkt negali, tai ir vežt negali. Skridau su sese 16m, tai vežiau tik aš. Gali bandyt rizikuot, bet argi verta?
Yra užsienio reikalų ministerijos puslapy parašyta, kiek pakelių (blogų) galima vežtis konkrečiai į kiekvieną šalį. Į Jungtinę karalystę galima įsivežti tik bloką, t.y.200 cigarečių. Į kai kurias kitas ES šalis galima ir 800. Tiksliau ČIA
Keista man kažkaip, bet stipriųjų alkoholinių gėrimų galima net 10l vežt.
Yra užsienio reikalų ministerijos puslapy parašyta, kiek pakelių (blogų) galima vežtis konkrečiai į kiekvieną šalį. Į Jungtinę karalystę galima įsivežti tik bloką, t.y.200 cigarečių. Į kai kurias kitas ES šalis galima ir 800. Tiksliau ČIA
Keista man kažkaip, bet stipriųjų alkoholinių gėrimų galima net 10l vežt.
QUOTE(Makalius @ 2008 01 06, 20:54)
Klausykit, nors skrendu ir nebe pirmą kartą, bet turiu labai klausimą keistą
Kiek cigarečių blokų galima skraidintis į Londoną man?
Kiek cigarečių blokų galima skraidintis į Londoną man?
Kalbant praktine prasme, tai jeigu ir atsitiktinai tikrina bagaza, tai atskirai nuo taves,nemato kad jaunas, o kad kasnors ten gilintusi kieno tas bagazas kai leistinas kiekis cigareciu tai velgi.. be sansu
.. ir dar anglija...
As tai tavo vietoj vezciau
Bet tai klausykit, arba as visiska skleroznike, bet gi anglijoj tabakas nuo 16 metu parduodamas??? Nu gi pati pardavinejau sesiolikmeciams ...
(ar tau dar 16-os ner? )
sveiki,skrisiu pirma karta i Liuksembura,tiesa sakant arba per frankfurta ir tada su autobusu iki liuksemburgo arba i briuseli ir tada su traukiniu i liuksemburga..man jau dabar kelnes pilnos svarbiausia, kad nera tiesioginio,o tai reiskai,kad reikes blaskytis ir ieskoti kur tas traukinys is briuselio oro uosto vaziuoja,kaip ten ta bilieta nusipirkt,kaip reiks traukini susirast,vienu zodziu...man stresas juodas,gal kas esat skride per Frankfurta ar per Briuseli i Liuksemburga?gal galit ka patart zaliai vistai