Įkraunama...
Įkraunama...

Skrydis lėktuvu pirmą kartą

kažkaip susimakalavau blush-anim-cl.gif: tai rankinį bagažą vis dėlto galima turėt ir im su savimi į saloną (kameros, fotoaparatai ir pan.), išskyrus skysčius?
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2007 02 19, 10:54)
kažkaip susimakalavau blush-anim-cl.gif: tai rankinį bagažą vis dėlto galima turėt ir im su savimi į saloną (kameros, fotoaparatai ir pan.), išskyrus skysčius?

galima, iki 5 kg 4u.gif kameras, fotikus , kompus galima imt į saloną, ir keik žinau, jų svorio neskaičiuoja į bendrą... nors tiesa pasakius, man niekada nėra svėrę rankinio bagažo... unsure.gif
skysčiai rankiniame bagaže gali būt iki vieno litro, bet vieno buteliuko ar induko talpa ne daugiau 100 ml.. į tai įeina ir visi lūpų blizgiai ir pan. dalykai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šaltmėtė: 19 vasario 2007 - 11:02
sveiki noreciau ir as paklausti sia tema .

mes gruodzio menesi srendam i dublina , ar galima geleziniu dezutes vestis? nes man maziaus misnuka reiks pasiimti ir dar kas zino koks leistina sk. yra cigareciu bloku vestis? ir kas butu jei virsitum ir rastu?
Atsakyti
Pati savomis akimis mačiau, kaip Vilniaus oro uoste moterytei visus kremus,losjonus, tonikus, manikiūro rinkinį ir pan. šiukšliadėžėn sumetė (matyt ji nežinijo taisyklių ir visą kosmetiką ir priežiūros priemones susikrovė į rankinį bagažą doh.gif ). Raudojo po to ji dramblio ašaromis laukiamąjame, na bet taisykles skaityti tai reikia unsure.gif.
Man pačiai be jokių ceremonijų liepė lauk versti rankinės turinį, bet aš taisykles buvau skaičiusi ax.gif . Vistiek lupdažį ištyrinėjo lotuliukas.gif .
O va kai skridom iš Kretos, tai niekas nieko perdaug netikrino, peršvietė rankinį bagažą ir tiek rolleyes.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreja: 20 spalio 2007 - 08:47
QUOTE(MichGirl @ 2007 10 20, 01:34)
tipishkas lietuvishkas klausimas.. jei yra taisykles, tai svarbiausia kaip jas apeit ir kas uztai butu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai galima į tą klausimą ir atsakyt mirksiukas.gif
Kažkur skaičiau, kad du blokai , arba kitaip 400 vienetų cigarečių ax.gif
O jei jus pagaus, taoi gero nesitikėkit - su antrankiais eisit nuleidę galvas atsisveikint su cigaretėm sad.gif juokauju.
Jei suras, lieps išmest. Ir viskas smile.gif nu, galdar pasakys RŪKAI - SAVE ŽUDAI mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal dar kas zino kokiu patarimu, ka daryti kai nusileidimo metu uzgula ausys ir pradeda skaudeti? Kad uzgula tai dar nieko, bet tas skausmas doh.gif
Girdejau kad kai kam su laiku praeina, o as skridau keliolika kartu ir vis tas pats schmoll.gif PADEKIT!
Skrendu antradieni (10.23).
Atsakyti
QUOTE(PopieziausAnuke @ 2007 10 20, 13:57)
Gal dar kas zino kokiu patarimu, ka daryti kai nusileidimo metu uzgula ausys ir pradeda skaudeti? Kad uzgula tai dar nieko, bet tas skausmas  doh.gif 
Girdejau kad kai kam su laiku praeina, o as skridau keliolika kartu ir vis tas pats  schmoll.gif PADEKIT!
Skrendu antradieni (10.23).

o bandei kramtomos gumos pakramtyt? kai kuriems padeda... 4u.gif
Atsakyti
Jo bandziau, gal kazkiek ir padeda bet ryskaus skirtumo nejauciau, gal labiau psichologiskai padejo, nes bandziau save nuteikt kad pades biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PopieziausAnuke @ 2007 10 20, 14:00)
Jo bandziau, gal kazkiek ir padeda bet ryskaus skirtumo nejauciau, gal labiau psichologiskai padejo, nes bandziau save nuteikt kad pades  biggrin.gif

na kramtoma guma gal labiau nuo užgulimo, nei nuo skausmo g.gif
O jeigu bent psichologiškai padeda, tai jau visai neblogai bigsmile.gif
Va čia yra straipsnis apie panašias problemas lėktuve, tame tarpe ir ausis:
http://www.lsveikata...page_id=99&s=97
Atsakyti
Aš jau rašiau anksčiau šitoj temoj ar kitoj kažkurioj, kad paklauskit vaistinėj apie tokius lašiukus į nosį Nasolin. Nežinau, ar jie ir LT taip pat vadinasi, bet gal pagal sudėtį galima atsekti, jei vadinasi kitaip, o kiek pažiūrėjau sudėtį, tai pagrindą sudaro kokis tai XYLOMETAZOLIN. Tai va, likus pusei valandos iki skrydžio įsipurški tų vaistų į nosį, ir jokio ausų užgulimo, jokio skausmo. 4u.gif Veikia 6 valandas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal galit padeti.
Buvau cia kazkur SM'e radus nuoroda i vilnius-airport.lt, kur galima buvo paziureti isvykima, na siandienai, rytojui. Tai uzmetus aki galejai ramiai pasitikrinti ar tavo reisas tebera tuo paciu laiku ir pan.
Dabar landzioju po oro uosto puslapi ir niekaip nerandu doh.gif
Skrendu poryt.
Jei kas zinot kur ziureti, parasykit please 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2007 10 30, 15:50)
Sveikos 4u.gif
Gal galit padeti.
Buvau cia kazkur SM'e radus nuoroda i vilnius-airport.lt, kur galima buvo paziureti isvykima, na siandienai, rytojui. Tai uzmetus aki galejai ramiai pasitikrinti ar tavo reisas tebera tuo paciu laiku ir pan.
Dabar landzioju po oro uosto puslapi ir niekaip nerandu doh.gif
Skrendu poryt.
Jei kas zinot kur ziureti, parasykit please 4u.gif  4u.gif  4u.gif

šiuo metu tas puslapis neveikia, jie kažką keičia, taigi ir ta nuoroda neveiks verysad.gif
http://www.vilnius-airport.lt/ čia nuejus iškart parašyta:
Atsiprašome, tvarkaraščiai realiuoju laiku laikinai nebus atvaizduojami. Vyksta sistemos atnaujinimo darbai.
Atsakyti