kažkaip susimakalavau : tai rankinį bagažą vis dėlto galima turėt ir im su savimi į saloną (kameros, fotoaparatai ir pan.), išskyrus skysčius?
QUOTE(AŠA @ 2007 02 19, 10:54)
kažkaip susimakalavau : tai rankinį bagažą vis dėlto galima turėt ir im su savimi į saloną (kameros, fotoaparatai ir pan.), išskyrus skysčius?
galima, iki 5 kg kameras, fotikus , kompus galima imt į saloną, ir keik žinau, jų svorio neskaičiuoja į bendrą... nors tiesa pasakius, man niekada nėra svėrę rankinio bagažo...
skysčiai rankiniame bagaže gali būt iki vieno litro, bet vieno buteliuko ar induko talpa ne daugiau 100 ml.. į tai įeina ir visi lūpų blizgiai ir pan. dalykai...
sveiki noreciau ir as paklausti sia tema .
mes gruodzio menesi srendam i dublina , ar galima geleziniu dezutes vestis? nes man maziaus misnuka reiks pasiimti ir dar kas zino koks leistina sk. yra cigareciu bloku vestis? ir kas butu jei virsitum ir rastu?
mes gruodzio menesi srendam i dublina , ar galima geleziniu dezutes vestis? nes man maziaus misnuka reiks pasiimti ir dar kas zino koks leistina sk. yra cigareciu bloku vestis? ir kas butu jei virsitum ir rastu?
Pati savomis akimis mačiau, kaip Vilniaus oro uoste moterytei visus kremus,losjonus, tonikus, manikiūro rinkinį ir pan. šiukšliadėžėn sumetė (matyt ji nežinijo taisyklių ir visą kosmetiką ir priežiūros priemones susikrovė į rankinį bagažą ). Raudojo po to ji dramblio ašaromis laukiamąjame, na bet taisykles skaityti tai reikia .
Man pačiai be jokių ceremonijų liepė lauk versti rankinės turinį, bet aš taisykles buvau skaičiusi . Vistiek lupdažį ištyrinėjo .
O va kai skridom iš Kretos, tai niekas nieko perdaug netikrino, peršvietė rankinį bagažą ir tiek .
Man pačiai be jokių ceremonijų liepė lauk versti rankinės turinį, bet aš taisykles buvau skaičiusi . Vistiek lupdažį ištyrinėjo .
O va kai skridom iš Kretos, tai niekas nieko perdaug netikrino, peršvietė rankinį bagažą ir tiek .
QUOTE(MichGirl @ 2007 10 20, 01:34)
tipishkas lietuvishkas klausimas.. jei yra taisykles, tai svarbiausia kaip jas apeit ir kas uztai butu
Tai galima į tą klausimą ir atsakyt
Kažkur skaičiau, kad du blokai , arba kitaip 400 vienetų cigarečių
O jei jus pagaus, taoi gero nesitikėkit - su antrankiais eisit nuleidę galvas atsisveikint su cigaretėm juokauju.
Jei suras, lieps išmest. Ir viskas nu, galdar pasakys RŪKAI - SAVE ŽUDAI
Gal dar kas zino kokiu patarimu, ka daryti kai nusileidimo metu uzgula ausys ir pradeda skaudeti? Kad uzgula tai dar nieko, bet tas skausmas
Girdejau kad kai kam su laiku praeina, o as skridau keliolika kartu ir vis tas pats PADEKIT!
Skrendu antradieni (10.23).
Girdejau kad kai kam su laiku praeina, o as skridau keliolika kartu ir vis tas pats PADEKIT!
QUOTE(PopieziausAnuke @ 2007 10 20, 13:57)
Gal dar kas zino kokiu patarimu, ka daryti kai nusileidimo metu uzgula ausys ir pradeda skaudeti? Kad uzgula tai dar nieko, bet tas skausmas
o bandei kramtomos gumos pakramtyt? kai kuriems padeda...
Jo bandziau, gal kazkiek ir padeda bet ryskaus skirtumo nejauciau, gal labiau psichologiskai padejo, nes bandziau save nuteikt kad pades
QUOTE(PopieziausAnuke @ 2007 10 20, 14:00)
Jo bandziau, gal kazkiek ir padeda bet ryskaus skirtumo nejauciau, gal labiau psichologiskai padejo, nes bandziau save nuteikt kad pades
na kramtoma guma gal labiau nuo užgulimo, nei nuo skausmo
O jeigu bent psichologiškai padeda, tai jau visai neblogai
Va čia yra straipsnis apie panašias problemas lėktuve, tame tarpe ir ausis:
http://www.lsveikata...page_id=99&s=97
Aš jau rašiau anksčiau šitoj temoj ar kitoj kažkurioj, kad paklauskit vaistinėj apie tokius lašiukus į nosį Nasolin. Nežinau, ar jie ir LT taip pat vadinasi, bet gal pagal sudėtį galima atsekti, jei vadinasi kitaip, o kiek pažiūrėjau sudėtį, tai pagrindą sudaro kokis tai XYLOMETAZOLIN. Tai va, likus pusei valandos iki skrydžio įsipurški tų vaistų į nosį, ir jokio ausų užgulimo, jokio skausmo. Veikia 6 valandas.
Sveikos
Gal galit padeti.
Buvau cia kazkur SM'e radus nuoroda i vilnius-airport.lt, kur galima buvo paziureti isvykima, na siandienai, rytojui. Tai uzmetus aki galejai ramiai pasitikrinti ar tavo reisas tebera tuo paciu laiku ir pan.
Dabar landzioju po oro uosto puslapi ir niekaip nerandu
Skrendu poryt.
Jei kas zinot kur ziureti, parasykit please
Gal galit padeti.
Buvau cia kazkur SM'e radus nuoroda i vilnius-airport.lt, kur galima buvo paziureti isvykima, na siandienai, rytojui. Tai uzmetus aki galejai ramiai pasitikrinti ar tavo reisas tebera tuo paciu laiku ir pan.
Skrendu poryt.
QUOTE(Lexy @ 2007 10 30, 15:50)
Sveikos
Gal galit padeti.
Skrendu poryt.
Gal galit padeti.
Skrendu poryt.
šiuo metu tas puslapis neveikia, jie kažką keičia, taigi ir ta nuoroda neveiks
http://www.vilnius-airport.lt/ čia nuejus iškart parašyta:
Atsiprašome, tvarkaraščiai realiuoju laiku laikinai nebus atvaizduojami. Vyksta sistemos atnaujinimo darbai.