Silke su karstomis bulvemis ir burokeliu salotomis
QUOTE(Llaume @ 2009 01 15, 13:32)
Silke su karstomis bulvemis ir burokeliu salotomis
o aš vakar troškinį dariau, kaip patiko visiems, didžiausią puodą pridariau, dar mažoji klausė: o kas čia tiek suvalgys??? Tai dabar beliko vienam kartui pavalgyti tai šiandien aš ir užbaigsiu spėju tą troškinį
o dariau tai taip: į puodą dėjau sviesto ir jame pakepinau griežinėliais pjaustytą svogūną, tarkuotą morką, mėsos mažus kubelius, po to dėjau puse galvos tarkuoto (šiaudeliais) kopūsto ir truputi šaldytų šparaginių pupelių. ipyliau virinto vandens pusantro litro, kuriame ištirpinau sultinio kūbelį. dar truputį druskos ir vegetos. po 15min ipyliau pomidorų padažo ir dar 15min patroškinus išjungiau. SKANAUS mažoji su vyru valgė su bulvėmis, o aš su burokėlių salotomis bulves ne visada valgau
Papildyta:
Na ką žiūriu visos nau į naują temą išsikrausčiusios, tai reikia šią kaip nors "damušti"
o dariau tai taip: į puodą dėjau sviesto ir jame pakepinau griežinėliais pjaustytą svogūną, tarkuotą morką, mėsos mažus kubelius, po to dėjau puse galvos tarkuoto (šiaudeliais) kopūsto ir truputi šaldytų šparaginių pupelių. ipyliau virinto vandens pusantro litro, kuriame ištirpinau sultinio kūbelį. dar truputį druskos ir vegetos. po 15min ipyliau pomidorų padažo ir dar 15min patroškinus išjungiau. SKANAUS mažoji su vyru valgė su bulvėmis, o aš su burokėlių salotomis bulves ne visada valgau
Papildyta:
Na ką žiūriu visos nau į naują temą išsikrausčiusios, tai reikia šią kaip nors "damušti"
man šiandien reikia ka-ką mąstyti iš raugintų kopūstų, bet nežinau ką nenoriu nei sriubos, nei tušintų kopūstų, o daugiau nieko įdomaus ir skanaus neišmąstau.
Na gal aš pabaigsiu tema
Šiandiena prikepsiu lietiniu su mėsos įdaru, burokėlių sriubos.
Bet va vakarienei tai reikės ka mėsiško daugiau prigaminti, nes uošvis atvažiuoja o jam mėsos reikia duoti pavalgyti. Netinka nei plovai nei troškiniai
Tai sakiau nupirksiu to pigaus faršo Maximoje ir pridėsiu batono, gal apgausiu jo pilva
Bet va vakarienei tai reikės ka mėsiško daugiau prigaminti, nes uošvis atvažiuoja o jam mėsos reikia duoti pavalgyti. Netinka nei plovai nei troškiniai
Tai sakiau nupirksiu to pigaus faršo Maximoje ir pridėsiu batono, gal apgausiu jo pilva
QUOTE(kacius @ 2009 01 16, 09:43)
Na gal aš pabaigsiu tema
tai kotletukus darysi? Maniškiui irgi mėsos reikia, bet dabar jau kelias dienas troškinius darau, švilpikus ir šiaip viską kur mažiau mėsos, nu ne gryna mėsa, valgo laimingas, net pamiršau, kad jis mėsinis pas mane
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.