QUOTE(regna @ 2009 01 13, 22:16)
Išvirtas bulves pravėsinnti sumalyi mėsmale,arba sugrusti grūstuvu{ką naudojate savo virtuvėje} įmušame kiausinių{kiekis jų priklauso nuo bulvių kiekio} įberiame megstamų prieskonių{krapų ,petražolių,pipiriukų,kmynų,pasirinkite pagal savo skonį} įberiaame džiovintų grybų miltelių ,krakmolo.
Viską gerai išminkome,darome paplotėlius įdarome mėsyte ,formuojame norimos formos suktinukus .
Kepimo formą ištepame sviestu,arba aliejumi,apvoliojame džiuvėsiuose,kepame ,kol apskrunda gelsvai.
dėkui
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 13, 22:49)
nuejau vakar ar uzvakar nusipirkt morku kelias, nes pritrukau agurkine verdant (nebepamenu kada jau viriau
) katik atrodo. na zodziu, nusipirkau visa kilograma uz beveik 2 Lt. ir grizus kaip tycia reklama - ryt IKI morkos 0.79 Lt/kg
nu garbes zodis, cia vel kaip su ta sonine. nusipirkau o jie akcija padaro
aha aš mačiau jau tą reklamą, bet man sesija, tai neinu iš namų, o ir negaliu dabar eitiį parduotuves, juk nustatyta kiek dienų turime užtekti maisto, o užteksime dar ir ilgiau tos sumos. tik va vyras išvažiuos greit į komandiruotę, tai ten daugiau išleis pinigų, nei namuose kai valgo, nes nėra laiko gamintis, kai naktį grįžta iš darbo.
QUOTE(ssanta @ 2009 01 14, 08:41)
na nėra tokia jau juokintga beįt tarkim išleidi 100lt ir tkrai nemažai prisiperki maisto, o PC anaip tol už 100lt tiek nenupirksi
ne nu tas tai tiesa, sutinku, tik čia tas juokinga nuskambėjo nekaip kai krizė dabar
kaip aš mamai sakiau, kai benzinas pradėjo čia vienu momentu pigti, sakau: žinok benzinas visai nieko nebekainuoja
mama sako, nu tai kur čia taip dykai dalina
Šiandien pusryčiams vyras su maže valgė vakarykščius švilpikus, pietums vyras į darbą irgi švilpikus įsidėjo, o mergaitė mokykloje dešreles valgė, pavakariai mergaitė valgys būrelyje, aš valgysiu švilpikus, vakarienei: raugintų kopūstų sriubytė vakarykščia, tikiu, kad dar bus likusių švilpikų, truputį per daug jų pridariau, neapskaičiavau
bet vyras aišku nenorės jų visą dieną valgyti, tai arba koldūnų išvirsiu, arba mėsytę turiu išsitraukusi, prakepsiu kokius kepsniukus, nes šiandien neturiu laiko, mokysiuos, rytoj egzaminas. o jau ryt ką nors gaminsiu