QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 11, 12:22)
ar verda isvis kas nors sonine?
oi galvosukis, patarkit ka
Aš visada verdu šoninę. Stengiuosi nusipirkti su kuo mažiau lašinukų, tokią kūdesnę. Pabarstau druska, maltais pipirais ir laurų lapeliais ir įtrinu dar su česnaku. Parą ar net ilgiau taip pamarinuoju ir tada verdu, man tai skanu
QUOTE(deimapov @ 2009 01 11, 13:33)
grįžome pilnais maišais maisto iš kaimo, parsivežėme burokėlių, aviečių uogienės, svogūnų, servelado beveik 1kg, kaimiško kumpio kokį 1,5-2 kg, kiaulienos kumpio 2kg. viską pasidėjome ir važiavome į gimtadienį, kuris vyko mano mamos namuose, tai iš gimtadienio dar pridėjo mums keptos vištienos kelis gabalėlius (pusryčiams aš jau suvartojau), virtus rūkytus kauliukus.
lauktuvių iš kaimo pakrovė. Neatsimenu, kada kaimišką kumpį valgiau