nors ir kaip noreciau zemaiciu, bet jau ir su masynke prityngiu terliotis o jei dar su sakute... ai... bus gerai ir plovas
QUOTE(Meger @ 2009 01 08, 14:52)
Labas...
Ir aš įlįsiu su liniuotėmis
Pietums - vištienos krūtinėlė su ryžiais ir pievagrybiais , vakarienei cukinijos blynai
Ir aš įlįsiu su liniuotėmis
Pietums - vištienos krūtinėlė su ryžiais ir pievagrybiais , vakarienei cukinijos blynai
bandyk, jei nebijai būti nukautuota
o iš kur jūs tu cukinijų visi gaunat, aš jas taip mėgstu, bet Norfoje tai tikrai nemačiau, čia turguje gal perkate?
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 08, 17:28)
nors ir kaip noreciau zemaiciu, bet jau ir su masynke prityngiu terliotis o jei dar su sakute... ai... bus gerai ir plovas
Labai gerai gaunasi su burokine tarka tas bulves sutarkuoti Ir nereikia nei mašinkos, nei šakutės.
QUOTE(deimapov @ 2009 01 08, 17:56)
bandyk, jei nebijai būti nukautuota
o iš kur jūs tu cukinijų visi gaunat, aš jas taip mėgstu, bet Norfoje tai tikrai nemačiau, čia turguje gal perkate?
Aš iš anytos rudenį pasiėmusi. Nes ji tik dėl manęs augina O kadangi jos gerai dera, ir niekas be manes nevalgo, nebent padariau bulviu plokštainį su cukinija, tada ir švogeriui ausis linksta
QUOTE(deimapov @ 2009 01 08, 17:56)
Sode užsiauginome
Jetus kaip aš norečiau savo sodą turėti
QUOTE(Meger @ 2009 01 08, 17:51)
Sode užsiauginome
o tai cukinijos laikosi ilgai ir negenda? nu ne kokia iš manęs žinovė šioje srityje
Jei nesudaužyta jinai iki pavasario man išstovi
Musu meniu: cili sriubyte ir zuvies misraine
QUOTE(kacius @ 2009 01 08, 17:58)
geras, o tai sklepe reikia laikyti? saltai? reikės ir pan pasirūpinti kitam sezonui
Aš asmeniškai laikau kambaryje sandėliukyje. Mano mama laiko garaže.
QUOTE(kacius @ 2009 01 08, 17:58)
Mes irgi rūsyje puikiausiai išlaikom iki pavasario, vis atsinešu po kelias, tai kokius blynus su daržovėmis kepu ir labai mėgstam iš vakaro pipirų, druskytės, česnakų, tada kitą dieną pavolioju į kiaušinių, paskui į miltus arba džiūvesėlius ir kepu. Su karštomis bulvytėmis tai niam naim