QUOTE(indria @ 2008 12 31, 01:05)
beje apie taupyma... mano pagrindinis taupymo budas yra tai kad susiplanuoju minimum savaitei ka gaminsiu kaip kad pvz siandien, apsipirkom uz ~100lt, ir gryzus namo susirasiau patiekalu meniuka . kai jau tikrai nebezinau ka besugalvot is esanciu produktu vel padarom dideli apsipirkima
Aš irgi taip mėginau- užsipirkti savaitei.Lyg ir susiplanavau meniu,bet nepraėjus savaitei pritrūkau ir produktų,ir idėjų.Man dar mokytis ir mokytis iš jūsų
QUOTE(indria @ 2008 12 31, 14:23)
nu gi nepatingesiu, surasysiu meniuka tai va manau tiek tikrai kokiom 12dienu uzteks, nes jei dar truks kartais valgyt tai visada galima tiesiog issikept bulviu (nusipirkom 40kg turgiui )
O tu čia pietų meniu surašei,ar šiaip ką per dieną valgot?Nes pas mus sriuba- tai tik kaip užkandis skaitosi.Vienos nepaduosi...
QUOTE(aige @ 2009 01 04, 17:26)
Pusryciams sumustiniai ir sausi pusryciai.
Pietums makaronai su kiaulienos kepsniukais.
Vakarienei gaminsiu pica.
Pietums makaronai su kiaulienos kepsniukais.
Vakarienei gaminsiu pica.
Tikrai nemanau,kad sausi pusryčiai- labai jau pigus maistas,o jei dar ir sumuštiniai kartu...Žinau iš patirties,kad ne taip jau pigiai tie sausi pusryčiai atsieina,nors priklauso ir koks žmogutis juos valgo
Parašysiu ir aš savo "šedevrą".Jei jau kas nors rašė,atleiskit,pražiūrėjau.Jei turit likusį virtos mėsos mažą gabalėlį,galima jį sumalt ir pašildyt su virtais makaronais,pridėjus kepto svogūniuko ar dar ką turit.Skanu ir pigu.