pas mus desreles su pomidoru salotom, o vakare tingineliai, vaikai l. ju pasiilgo, o as dar nelabai pajegi valgyt virt
QUOTE(mazge1979 @ 2009 01 04, 15:26)
o as dar nelabai pajegi valgyt virt
sveikinu dar karta tapus mamyte
nu vat isikepaiu kugelio skanu nieko daugaiu nedarysiu saindein pavargau ir taip
QUOTE(deimapov @ 2009 01 03, 23:52)
bet pastoviai tai sunkoka issiversti su tokia uma, o dar keturiems asmenims, plius vaikai du, o jie visko nori ir saldainio ir to ir ano, tai linkiu tik sekmes ir tikekimes pas mus forumiuke pasisemsi ideju
Mes 4-iems asmenims isleidom virs 800 lt maistui, na su 500 ko gero butu labai sunku issiversti. Bet turiu kameroj nemazai atsargu, aliejaus nusipirkau, makaronu, kavos, na nemazai turiu sandeliuke
QUOTE(bjaurybe @ 2009 01 04, 12:29)
Būtent ,bet reikia dar sugebėt,iš to kas namuose,padaryt valgomo
Imanoma viskas , tik reik paskaityti , pasisemti minciu, ir padirbeti.
Pusryciams sumustiniai ir sausi pusryciai.
Pietums makaronai su kiaulienos kepsniukais.
Vakarienei gaminsiu pica.
QUOTE(aige @ 2009 01 04, 18:26)
Mes 4-iems asmenims isleidom virs 800 lt maistui, na su 500 ko gero butu labai sunku issiversti. Bet turiu kameroj nemazai atsargu, aliejaus nusipirkau, makaronu, kavos, na nemazai turiu sandeliuke
kad man vyras duotu pio 700 lt tai tikrai issiverscaiu be jokiu bedu o db nu zodziu skupumas jo man nevilty varo
e mergaites ka padaryt is isvirtu sparniuku nieko mesumastau kas butu skanu nes taip su vbaltu padazu jau visteina atsibodo
QUOTE(vasarele85 @ 2009 01 04, 19:44)
e mergaites ka padaryt is isvirtu sparniuku nieko mesumastau kas butu skanu nes taip su vbaltu padazu jau visteina atsibodo
gal užpiltinė išeitų mėsytę nuimt, įpjaustyt virtos morkytės ir su drebučiais padaryt
QUOTE(anastazas @ 2009 01 04, 21:15)
gal užpiltinė išeitų mėsytę nuimt, įpjaustyt virtos morkytės ir su drebučiais padaryt
o is ko tei drebuciai
QUOTE(vasarele85 @ 2009 01 04, 20:35)
o is ko tei drebuciai
mano mama drebučius daro iš to pačio sultinio, kuriame virė mėsytė.... aš pati tai nelabai moku
priklauso nuo žuvies/mėsos rūšies - kai kuriems nieko nereikia (pats sultinukas sustingsta), o kai kuriems želatinos šiek tiek įdedama.
Tame sultinuke istirpinti zalatina ir uzpilt ant mesytes ir kt. priedu
QUOTE(taniuta @ 2009 01 04, 21:53)
sveikos
jungiuosi ir as prie jusu! anksciau tik paskaityti ilysdavau ir viskas, o dabar ir patarimais pasiruosusi dalintis Tikiuosi bendrom jegom pavyks taupyti
jungiuosi ir as prie jusu! anksciau tik paskaityti ilysdavau ir viskas, o dabar ir patarimais pasiruosusi dalintis Tikiuosi bendrom jegom pavyks taupyti
sveiak prisijungus lauksim patarimu