SIANDIEN RAUGINTU KOPUSTU SRIUBA SU MESA.
QUOTE(vasarele85 @ 2009 01 04, 11:20)
ot kaip as jum pavydziu as taip nemoku o lb noriu ismokti
reikia tik labai tingėt
O jei rimtai,tai aš daug dirbu,amžinai lakstau po miestą su reikalais,namie irgi niekada darbų netrūksta,tai ir tingisi,kai tik galima
QUOTE(bjaurybe @ 2009 01 04, 13:25)
reikia tik labai tingėt
O jei rimtai,tai aš daug dirbu,amžinai lakstau po miestą su reikalais,namie irgi niekada darbų netrūksta,tai ir tingisi,kai tik galima
reiskiasi pasidarysiu tingine ir bus taupu
QUOTE(vasarele85 @ 2009 01 04, 11:28)
reiskiasi pasidarysiu tingine ir bus taupu
Būtent ,bet reikia dar sugebėt,iš to kas namuose,padaryt valgomo
nu jo as isviraiu kaisiniu pusrycaim bet mazasis atsisake toki maista valgyt dicksi skaniai pavalge o mazajam reik mesos
Jia mažiukas dar ,su tiokiu neusistarsi,galima jam pusryčiams dešrelę duot,vienos su duonyte tikrai pusryčiams užtektų
QUOTE(bjaurybe @ 2009 01 04, 11:04)
jei turi pievagrybių ar kitokių grybų,gali įdėt,labai skanu
mb ju nevalgo
QUOTE(vasarele85 @ 2009 01 03, 22:57)
nu vat vyriuj isviraiu obuoliu kompoto ryt sakiau plovo puoda pridaryt reikai nes pirmadieni as eisiu i parktika ir be 1 val negysiuu tai riek pasidaryt daugiau nei iprastai
as plovo irgi jau pasiilgau, reikes gal rytoj isvirti, nes nuo rytojaus pradesiu ruostis egzaminui neturesiu laiko kada virtuveje labai trintis, tai daugiau isvirsiu kaip ir tu ir valgysim pora dienu tikiuosi neatsibos, nes mes nelabai megejai antra diena ta pati valgyti
QUOTE(bjaurybe @ 2009 01 04, 11:04)
jei turi pievagrybių ar kitokių grybų,gali įdėt,labai skanu
Papildyta:
Aš dar nuo pernai parduotuvėje nebuvau .Viena dalis šeimynos pas senelius išmovė,o mes vertėmės su tuo kas šaldytuve.Vakar baigės duona,patingėjome eiti,vertėmės su koldūnasi,o pusryčiams panaudosim duoniukus,netyčiom atrastas pokelis vakare net su dukra kalbėjom,kad mokėtume gyvent taupiai
Papildyta:
Aš dar nuo pernai parduotuvėje nebuvau .Viena dalis šeimynos pas senelius išmovė,o mes vertėmės su tuo kas šaldytuve.Vakar baigės duona,patingėjome eiti,vertėmės su koldūnasi,o pusryčiams panaudosim duoniukus,netyčiom atrastas pokelis vakare net su dukra kalbėjom,kad mokėtume gyvent taupiai
QUOTE(indria @ 2009 01 04, 11:54)
mb ju nevalgo
sau atskirai pasidaryk,tikrai verta
QUOTE(bjaurybe @ 2009 01 04, 12:04)
sau atskirai pasidaryk,tikrai verta
nebent kada pabandysiu mb apgaut pridejus grybu kazkaip nemegstu as sau atskirai daryt net kai jis dieninem dirba tai visa diena beveik nieko nevalgau
QUOTE(indria @ 2009 01 04, 12:24)
nebent kada pabandysiu mb apgaut pridejus grybu kazkaip nemegstu as sau atskirai daryt net kai jis dieninem dirba tai visa diena beveik nieko nevalgau
jei nori apgaut,tada sumalk,aš taip mazgei savo įkišu
Pas mus šiandien vištienos sparnų ir bulvių troškinukas su daržovėm, bus dviem dienom