QUOTE(shantal @ 2008 11 20, 16:17)
Parasyk, kaip darai Niekad nedariau namiekoldunu. Tik pirktiniai...tai ta mesa viduj daznai buna tokia neskani Bet kad naminius padaryt, tai turbut spec formeles reikia koldunu formai ar nebutinai?
del tos pirktiniu koldunu mesos pati ir darau formeles neturiu, tai darau tokius kaip mazyyycius ceburekus forma isspaudziu su stikline ir uzspaudau su sakute teslai : miltai vandau ir druska... jokiu kiausiniu nereikia, tada ilgiau stovet uzsaldyti gali farsa prieskoniuoju su santa marijos tradiciniais mesos prieskoniais ir druska, nors zinoma gali prifantazuot jei darysi su bulviu kose arba varske, tai nekociok teslos labai plonai, nes viskas isplysta ir gaunasi skyliai virti bulviu koseje man tai buvo
siandien pas mus troskinukas (kalafijoras, farsas, bulve, morka, kecupas)