Aš šiandien gaminau vištienos kepenėles, buvau žiauriai jų pasiilgus. Taigi kepenėles troškinau su svogūnais, vėliau įdėjau grietinės. Valgėm su bulvių koše ir kopūstų mišraine.
QUOTE(linette @ 2008 12 21, 21:45)
Merginos gal aš ne visai į temą
turiu klausimėlį , kai mėsą kepi orkaitėj ar turi reikšmės kuria puse foliją ant mėsos uždėsi
Dėkui jei į mano kvailą klausimą atsakysit
turiu klausimėlį , kai mėsą kepi orkaitėj ar turi reikšmės kuria puse foliją ant mėsos uždėsi
Dėkui jei į mano kvailą klausimą atsakysit
Niekad nesusimastydavau katra puse dėt a koks ten tarp jų skirtumas
QUOTE(mickute7 @ 2008 12 21, 23:09)
Niekad nesusimastydavau katra puse dėt a koks ten tarp jų skirtumas
viena pusė labiau blizga , tai ir nesuprantu ar tą pusę ir reikia ant mėsos dėt
QUOTE(mickute7 @ 2008 12 21, 21:30)
mes ir visa savaitgali buvom kaime, nes irgi pjovė kiaulę . Tai kad prasisukau namie nieko negamindama, pas anytą prisivalgėm skerdienos, raugintų kopūstų sriubos
tai ir mes saslyku, virtos mesos su raugintais kopustais vien skerdiena
QUOTE(linette @ 2008 12 22, 00:42)
viena pusė labiau blizga , tai ir nesuprantu ar tą pusę ir reikia ant mėsos dėt
Aš asmeniškai neteikiu tam reikšmės dedu bet kurią ir kažkaip net nesusimąsčiau, kad reikėtų dėt kažkurią pusę
Šiandien dar liko sriubos, tai bus vakarienei.
Virsiu burokėlių sriuba su kauliukais ir dž.grybais. Dar prisidariau juodų ridikų salotų
QUOTE(mickute7 @ 2008 12 22, 12:27)
Dar prisidariau juodų ridikų salotų
kaip darai?
keptas netikras zuikis su raugintais kopustais
as tuoj eisiu kepti savo karbonaduku
stai jau baigiau
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 12 22, 13:33)
kaip darai?
Paprasčiausiai - burokine tarka sutarkuoja ir grietinės, o kartais su majonezu sumakaluoju
QUOTE(deimapov @ 2008 12 22, 18:52)
stai jau baigiau
kas ten salia karbopnado?
QUOTE(mickute7 @ 2008 12 22, 19:06)
Paprasčiausiai - burokine tarka sutarkuoja ir grietinės, o kartais su majonezu sumakaluoju
nekartu?