QUOTE(regna @ 2008 12 15, 14:57)
Aš dažnai kepu turimas daržoves orkaitėje{dedu ką turiu,aišku,aš jas apvalau supjaustau}
Apibarstau prieskoniais krapais,pipirais baziliku druskyte,apšlakstau aliejuku,ir į orkaitę.
jeigu lieką kitą dieną sutrinu su trintuve,prieš tai išsiverdu maišeli ryžių .
Pasidarau sultinio,kartais lieka verdant mėsytę.
Ir viską išmaišau gaunasi skani ryžių sriubytė.
.
Apibarstau prieskoniais krapais,pipirais baziliku druskyte,apšlakstau aliejuku,ir į orkaitę.
jeigu lieką kitą dieną sutrinu su trintuve,prieš tai išsiverdu maišeli ryžių .
Pasidarau sultinio,kartais lieka verdant mėsytę.
Ir viską išmaišau gaunasi skani ryžių sriubytė.
.
va cia tai taupiai sakyciau