QUOTE(shantal @ 2008 11 20, 16:17)
Parasyk, kaip darai

Niekad nedariau namiekoldunu. Tik pirktiniai...tai ta mesa viduj daznai buna tokia neskani

Bet kad naminius padaryt, tai turbut spec formeles reikia koldunu formai ar nebutinai?
del tos pirktiniu koldunu mesos pati ir darau

formeles neturiu, tai darau tokius kaip mazyyycius ceburekus

forma isspaudziu su stikline ir uzspaudau su sakute

teslai : miltai vandau ir druska... jokiu kiausiniu nereikia, tada ilgiau stovet uzsaldyti gali

farsa prieskoniuoju su santa marijos tradiciniais mesos prieskoniais ir druska, nors zinoma gali prifantazuot

jei darysi su bulviu kose arba varske, tai nekociok teslos labai plonai, nes viskas isplysta ir gaunasi skyliai virti bulviu koseje

man tai buvo
siandien pas mus troskinukas (kalafijoras, farsas, bulve, morka, kecupas)