22 metu
pirmagimes susilaukiau 21m sunaus 27
sunelio susilaukiau 25metu
o as suneli pagimdziau budama 19m ,ir esu labai laiminga turedama ji
Man iki 25m,vaikai visai ne galvoje buvo..Ir draugo ilgalaikio nebuvo.O jei vaikinas pradedavo sneketi apie tai,kad jis mane isivaizduoja idealia savo vaiku mama ,tai as pabegdavau nuo jo .Tai va .O ta Tikraji saviski,sutikau gerokai veliau.Po vestuviu pirma cikla ir pastojau
dukros susilaukiau 22m man dabar 27m ir jau kuri laika planuojam antra leliuka, tikiuosi greitu metu pavyks
pirmą vaikutį gimdžiau 20metų,o antrą 32metų gimdymas toks pat .O vaikučiai nuostabūs
sunaus susilaukiau 21, tiesiog jauciau kad jau noriu, pasitarem su vyru ir suplanavom nuostabu berniuka
nepamirškit skaičiuodamos savo amžių ir apie savuosius vyrus pagalvot jų laikrodis irgi į priekį, o ne atgal tiksi
pvz., man 21-eri, vyrui 29-eri tai, manau reiks pasirinkt būt jauna mama, nes paskui gali gautis senas tėtis
nes pasižiūriu į draugių vyrus, o daugiausia jie vyresni gerokai už drauges, tai nelabai jie kantrybės turi su vaikais. bet gal čia man tik taip atrodo
pvz., man 21-eri, vyrui 29-eri tai, manau reiks pasirinkt būt jauna mama, nes paskui gali gautis senas tėtis
nes pasižiūriu į draugių vyrus, o daugiausia jie vyresni gerokai už drauges, tai nelabai jie kantrybės turi su vaikais. bet gal čia man tik taip atrodo
mama tampama tada, kai vaikui sukanka 18 metu.
dukrytės susilaukėm, kai ir aš ir vyras tam pribrendom abiem buvo 29
vyras norėjo 25m tapti tėčiu, tad dukrytės susilaukėm kai man buvo 21