Pirmojo susilaukiau 24 - kai mokslai buvo baigti ir su vyru santuokoje jau virš metų gyvenome. Dabar laukiu antrojo/antrosios. kai turėtų gimti bus 28.
Pirmą pagimdžiau 23m,o antro turėčiau 28.
Pirmojo susilaukiau 24, mokslai baigti, patinkantis darbas yra, tai jau ir apie antra galvojam bus 27 beveik
30-ties susilaukiau pirmagimio , nors norejau ir anksciau, bet nepavyko.
Pirmosios susilaukiau 19m... Atsuktu kas laika atgal, noreciau visu tu paciu savo vaiku, bet ne anksciau 27m
24,maniau,kad dar per jauna,bet dabar esu pati laimingiausia mamyte
man dabar 24 tai tik dabar bandau pastoti
susilaukiau dukrytes,o po 4menesiu ir 18 suejo tada visi sake jog isprotejau kad tokia jauna gal siek tiek ir per jauna,bet kai pasiziuriu i savo drauges kurios tik dabar pradeda vaikus gimdyt tai man ju gaila maniskei jau 8 tas baisiausias vargas isvargtas ir savarankiska panele,tai galim daug kur islekt nereikia sukt galvos kam cia palikti kad padabotu ir pampersus pakeistu
Pirmagimį gimdžiau būdama 25,5 Iki 30 norėčiau ir antro susilaukti
QUOTE(Milita @ 2008 12 28, 15:59)
tas baisiausias vargas isvargtas ir savarankiska panele,tai galim daug kur islekt nereikia sukt galvos kam cia palikti kad padabotu ir pampersus pakeistu
visos situacijos turi savo pliusų ir minusų. džiaugiuosi kad gimdžiau jauna (21 m) nes vaiko dėka labiau subrendau ir vaikas nėra mano gyvenimo pabaiga grįšiu į mokslus greit, jaučiuosi tikrai nesena galėsiu ir studente dar pabūt, o vaikas yra. dėl finansų žinoma, jeigu labai pjauna ta mintis, geriau palūkėt iki kokių 27.