pirmąjį gimdžiau dviem savaitėm likus iki 19 gimtadienio, dabar planuojam jau antrą leliuką
Sunaus susilaukiau 20 m., dukros 26 m, labai noreciau dar vieno, tik bijau, kad 38 m. jau velu
QUOTE(weja @ 2013 01 04, 20:41)
Sunaus susilaukiau 20 m., dukros 26 m, labai noreciau dar vieno, tik bijau, kad 38 m. jau velu
tikrai nemanau, kad vėlu, kaip tik pagrandukas būtų faina:) aš pati trečio norėčiau susilaukti kokių 40-ties
QUOTE(weja @ 2013 01 04, 19:41)
Tikrai nevelu! Mano sesuo susilauke antro 38.
Begaliu balsuot, tai pasisakysiu 26 metų
Pirmagimės sulaukiau būdama 30-ies. Džiaugiuos, kad būtent tada.
Pirmo 23m.
pirmojo sunaus susilaukiau budama 19 metu, siuo metu esu beveik 24 ir noreciau antro, bet bijau...........
Laukiuosi pirmagimio, man nesenai suejo 29 su MB jau 9 metai kai kartu, tiesiog dabar atejo mum tinkamas laikas Dziaugiuosi, kad nepradejom anksciau, nes nebutume tiek visko nuveike ir pamate, jei butume tureje vaiku anksciau
Manau kiekvienas pasirenka, kada butent jiem yra tinakmas laikas
Manau kiekvienas pasirenka, kada butent jiem yra tinakmas laikas
Laukiuosi pirmo vaikelio, dabar man 20 metų, kai pagimdysiu jau bus 21-eri. Su vyru (jis už mane vyresnis) nėštumą planavom, abu labai džiaugiamės
Bet kokios jaunos merginos gimdo Rimtai. Vos kelios, kurios pirmagimio susilaukiau 30-ies. Kaip jau rašiau, dukrutė gimė, kai man 30 buvo, antrasis turėtų pasaulį išvysti, kai man bus 32