QUOTE(jovitukas27 @ 2010 02 02, 19:46)
ta vat kad ir man norejosi papulti i ta viduriuka - pagimdyti pirma ne veliau kaip 25, bet....gyvenime viskas kitaip buna - vieno nori kitaip gaunasi...
buvau jauna, nesinorejo su bet kuo ir bet kada vaikus gimdyti, nors sansai buvo dideli, o dabar kai sutikau ta vieninteli ir nepakartojama princa ant balto zirgo NEGALIU PASTOTI
o man jau 27 metai "sukakojo"
ir bandom jau 2 metus (atkakliai) bet nieko gyvenime nekeisciau...dabar gyvenam tik viltimi ir tikiu kad viena grazia diena ateis ir i musu namus ta palaima
To ir linkiu
O bandet ieskot priezasciu?
Papildyta:
QUOTE(VVaiva @ 2010 02 02, 14:40)
Kazkaip uztempem labai
Pagyvenom sau, taip sakant
Vis norejosi kazkur isvaziuot, kazka nuveikt labai idomaus, o be to, norejom but isitikine, kad tikrai pasiruose turet vaikeli. Kai jau tai pajutom, iskart ir pastojom
Tikrai nesigailiu, kad taip palyginus velai. Pastojau, kai gyvenom Skandinavijoj, o ten dauguma moteru pirmo vaikelio susilaukia virs 30 metu ir tai pas juos visiskai normalu.
Tai ir mums taip pat: tai ne laikas, tai darbas ne tas, tai buto neturim, tai mb ilgam isvaziuoja ir t.t.
O siaip tai tas metu skaicius tikrai neesminis, buna, kad 20-mete jauciasi ir atrodo zymiai prasciau nei 40-mete