Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

Ir dar Cikadelei kyla klausimas-trinti ar ne šitą temą? blink.gif
Gal užbaninti reiktų autorę (gerbiamą lotuliukas.gif) šitos temos (kuri beje draskosi ne tik šiame subforume).
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 24, 20:03)
Į temą. Įdomu, ar šios parduotuvės asortimentas kitose šalyse taip pat pozicionuojamas taip išskirtinai, t.y. atskirose parduotuvėse, ar parduodamas bendrose parduotuvėse, kaip mūsų atveju "Kristiana" ar "Sarma".  rolleyes.gif

Na, bent kiek man teko susidurti, tai maciau tik isskirtinemis, daugiau prabangos prekemis skirtose parduotuvese arba atskiruose kvepalu butikuose. Bendrose parduotuvese - platusis asortimentas.
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2008 11 25, 20:48)
Na, bent kiek man teko susidurti, tai maciau tik isskirtinemis, daugiau prabangos prekemis skirtose parduotuvese arba atskiruose kvepalu butikuose. Bendrose parduotuvese - platusis asortimentas.

Užsieniniam elementariam Douglase mačiau The Different Company kvapus, tiesa, jie buvo išstatyti ant žemiausios lentynos ir visi apdulkėję... Teko šluostyti dulkes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 25 lapkričio 2008 - 23:10
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 25, 12:54)
Aš irgi tau labai pritariu, nes lig šiol protingumu pasižyminčios, gal durnaropių užvalgė g.gif  Toks tendencingas kiekvienos temos suvarymas yra tikro kvailumo ar moteriško bukumo požymis, žinai kaip sakoma apie moterų kolektyvus? Čia pats tikriausiais to pavyzdys, todėl niekuomet nedirbčiau kudakuojančiame moterų kolektyve ir tikiuosi neteks. Su vyrais paprasčiau, jiems bent jau logikos ar loginio mąstymo netrūksta. Ir moka laiku sustoti, turi laiko išsiblaivyti. Tas nuolatinis varymas absoliučiai ne į temą ir to nematymas (ar nenoras matyti ) - nemokamas cirkas, bilietų nereikia. Man tik keista, kad deklaruodamos savo brandą, metus, protą ir intelektą, sugeba lygioje vietoje apsidirbti nuo galvos iki kojų pirštų galiukų. Dar suprasčiau, kad paauglės ar cypdavatkės, bet ne, suaugusios, paauglius vaikus turinčios ar priešpensijinio amžiaus moterys doh.gif
-----------

Šioje temoje OT tikrai nerašysiu, tik į temą.

Demagogija irgi mokslas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OG900: 25 lapkričio 2008 - 23:45
Reiks apsilankyti Panoramoje ir duot darbelio savo nosytei....nes nesu su siais kvepalais susidurus...tiek cia pridiskutavot... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindiniete @ 2008 11 26, 02:05)
...tiek cia pridiskutavot... doh.gif

lotuliukas.gif Brangioji, šitoj temoj "diskutavom" tikrai ne apie tuos kvapus lotuliukas.gif Apie juos rimtos diskusijos jau antrus metus vyksta temose Kitokie kvepalai. Linkiu tikrai pasiskaityti prieš einant į nišinės parfumerijos parduotuvę Panoramoje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 11 26, 09:15)
lotuliukas.gif Brangioji, šitoj temoj "diskutavom" tikrai ne apie tuos kvapus lotuliukas.gif Apie juos rimtos diskusijos jau antrus metus vyksta temose Kitokie kvepalai. Linkiu tikrai pasiskaityti prieš einant į nišinės parfumerijos parduotuvę Panoramoje.  smile.gif

Na tikrai kad ne apie kvepalus čia pridiskutuota.. savo pobūdžiu ši tema labai primena temą "pasiaiškinkim, kodė aš JS be keiksmažodžių" , bu tokis įspūdis, kad Subjektyvi atkakliai aiškinasi, kodė ji čia sukūrė šią temą. Tiksliau, iš pradžių aiškinosi, o dabar jau plunksnos tik skraido. Iš esmės temos tikrai dubliuojasi, o šioj dar ir ne į temą gal 90 proc... unsure.gif
Atsakyti

Dar kartą atidžiau ištestavau kelis Annick Goutal kvepalus ir pastebėjau, kad pvz. šie "Mandragore"

user posted image

laikosi ant odos vos kelias valandas. Net aromatinė žvakė to pačio kvapo visiškai nekvepia unsure.gif

Kai tuo tarpu "Gardenia"

user posted image

išsilaikė ant odos kone 6 val. ir būtų laikiusis dar ilgiau, jei nebūčiau nuplovusi. Iš aromatinių žvakių kone ryškiausiai kvepėjo "Petite cherie".

Vyrui labiausiai patiko

user posted image

Mano nosiai šis kvapas pakankamai klasikinio vyriško tipo, nors ir aprašytas įkvėpiančios legendos rolleyes.gif Tačiau įkalbėjau, kad vėliau nusipirktų sau ką nors ir iš "Nasomatto" linijos.
Atsakyti
Galima tik pasidžiaugti ir pagirti malonų aptarnavimą, neįkyrų dėmesį, žinias, pozityvo potyrius po apsilankymo šioje parduotuvėje smile.gif
Atsakyti
Šiandien Stiliuje pasirodė straipsnis apie Creme de la Creme.
Atsakyti
Labai įdomus straipsnis, gaila, kad ne apie visus paminėta ir ne taip išsamiai aprašyta, kaip norėtųsi smile.gif Vistik legendos ir apžavai vilioja, o mane, kaip menininkę, tas labai veikia biggrin.gif Jau tapau nuolatine kliente blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 20, 12:44)
Labai įdomus straipsnis, gaila, kad ne apie visus paminėta ir ne taip išsamiai aprašyta, kaip norėtųsi smile.gif Vistik legendos ir apžavai vilioja, o mane, kaip menininkę, tas labai veikia biggrin.gif  Jau tapau nuolatine kliente blush2.gif

Straipsnis idomus, istikruju. Bet kazko mazoka... Noreciau tavo asmenines nuomeones apie juos, kadangi esi vartotoja jau, kaip suprantu... Kas tai per kvepalai? Ir kuo jie nestandartiniai, kaip kad rasoma? Gal uostei "Juliette Has a Gun"? Rozes man patinka.... triniti.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 20 gruodžio 2008 - 13:48