Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 24, 22:03)
Į temą. Įdomu, ar šios parduotuvės asortimentas kitose šalyse taip pat pozicionuojamas taip išskirtinai, t.y. atskirose parduotuvėse, ar parduodamas bendrose parduotuvėse, kaip mūsų atveju "Kristiana" ar "Sarma".  rolleyes.gif 

Į temą (nereikalingą?). Jeigu išties įdomu (kuo tamstos pasisakymai verčia stipriai abejoti), pagoolink Les Senteurs ir Senteurs d’Ailleurs (čia iš asmeninės patirties). Neabejoju, kad sąrašą būtų galima pratęsti, bet ne visos, matyt, nori teptis rankas bigsmile.gif

Arba pasidomėk, kodėl Parfums de Nicolai nėra Sarmoje/Kristianoje ar jų atitikmenyse užsienio šalyse 2.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Turiu pasiūlymą - nebekomentuokim šitoje temoje, a? Gaila, kad po visų išsalytų argumentų apie jos nereikalingumą, ji visgi gyvuoja ir "kabo" pačiame puslapio viršuje tarp kitų populiariausių temų ir tai ne tik jos autorės dėka, bet ir visų jai atsakankančių.
Leiskim šiai informatyviai temai tiesiog natūraliai numirti... cool.gif
Atsakyti
Gervela, skirtingai nuo nekurių čia besidraskančių, mano gyvenimas nuostabus. Savo laimę turiu, ja džiaugiuosi kiekvieną dieną, dėkoju Dievui, kad suteikia tokią malonę ir niekam svetimos nepavydžiu. 4u.gif

Rimaz, galbūt Cikadelė, jei turės laiko ir noro, ištrins visus OT ir tema pasiliks, kokia ir buvo jos paskirtis. Arba ne. Man jos egzistavimas nėra toks sopulingai svarbus, kaip prieš šią temą nusiteikusių merginų isterijos.
Atsakyti
nesinervink, mes suprantam, kad tau sunku gyvenime, gali nesiteisinti mirksiukas.gif viskas gerai, atsipalaiduok, viskas susitvarkys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 24, 22:27)
Kieno balsas tyruose? JVana, tu atsipalaiduok, išgerk arbatos, apkabink mylimą žmogų.  wub.gif

As tau citatas palei nosi sudejau, kodel si tema nereikalinga ir kodel TU toki erzelyna uzvedei. O tavo atsakymas koks? Apkabink mylima zmogu wub.gif ??? blink.gif blink.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Gervela, juokinga skaityti "paguodimus". Save paguosk ar vyrą. Kai reikės palaikymo ir paguodos (tris kart tfu), turiu į ką kreiptis.
Atsakyti
Mergos, duokit gi durniui kelia, anas gi ir taip nelengvas smile.gif
Atsakyti
Aš irgi tau labai pritariu, nes lig šiol protingumu pasižyminčios, gal durnaropių užvalgė g.gif Toks tendencingas kiekvienos temos suvarymas yra tikro kvailumo ar moteriško bukumo požymis, žinai kaip sakoma apie moterų kolektyvus? Čia pats tikriausiais to pavyzdys, todėl niekuomet nedirbčiau kudakuojančiame moterų kolektyve ir tikiuosi neteks. Su vyrais paprasčiau, jiems bent jau logikos ar loginio mąstymo netrūksta. Ir moka laiku sustoti, turi laiko išsiblaivyti. Tas nuolatinis varymas absoliučiai ne į temą ir to nematymas (ar nenoras matyti ) - nemokamas cirkas, bilietų nereikia. Man tik keista, kad deklaruodamos savo brandą, metus, protą ir intelektą, sugeba lygioje vietoje apsidirbti nuo galvos iki kojų pirštų galiukų. Dar suprasčiau, kad paauglės ar cypdavatkės, bet ne, suaugusios, paauglius vaikus turinčios ar priešpensijinio amžiaus moterys doh.gif

-----------

Šioje temoje OT tikrai nerašysiu, tik į temą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 25 lapkričio 2008 - 11:54
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 25, 11:54)
Dar suprasčiau, kad paauglės ar cypdavatkės, bet ne, suaugusios, paauglius vaikus turinčios ar priešpensijinio amžiaus moterys doh.gif

Nu noriu sau nagus nukapot, kad nesusilaikau - bet tu KĄ turėjai omeny, rašydama mano paryškintą frazę? blink.gif
Atsakyti
Kaip zirniai i siena. As dar taip nemaciau.
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 11 25, 10:18)
tu KĄ turėjai omeny, rašydama mano paryškintą frazę? blink.gif

Čia greičiausiai apie mane 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Cyptdavatkės, priešpensijinio amžiaus ir kitos mOteros biggrin.gif : nematau problemos - jei jums ši temą neaktuali, tiesiog nepastebėkite ir nerašykite savo postų,tuo labiau ne į temą - nu NEOFTOPINKITE!!! doh.gif Arba tema mirs, arba ras savo diskusijų dalyvį - ar Jums maišo(su pagarba)?!

Neformuokite nuomonės apie subforumo dalyvius, verčiau diskutuokite apie kvapus - su pagarba sakau, lenkiuosi kai kurioms nosims. Taškas.
Atsakyti