Uždaviau logišką klausimą, kur vėl įžvelgi provokacijas?
Nuo pat pirmos žinutės tema (kaip ir kitos šio subforumo "neįtinkančios" temos) yra teršiama, keliamos nepasitenkinimo bangos ir tos pačios provokacijos.
Nuo pat pirmos žinutės tema (kaip ir kitos šio subforumo "neįtinkančios" temos) yra teršiama, keliamos nepasitenkinimo bangos ir tos pačios provokacijos.
QUOTE(ingakalnis @ 2008 11 24, 22:58)
kad jei kvepalus tiesiog mėgsti dėl gražių buteliukų, skanaus kompotinio kvapo, uogučių ir t.t. geriau kojos nekelti į šį subforumą
man asmeniškai norisi bent kiek profesionalumo, nors ir mėgėjiško (skamba juokingai), o ne vien paprasčiausio pa'wub'inimo ne kompotuose esmė, ne buteliukuose, o tame, kad visiškai nesidomima šio subforumo idėja, siekiu dalintis informacija kiek aukštesniam lygmeny, o ne vien parašyti pavadinimą ir pridėti wub'ą. pats smailas "wub" savaime nėra blogas, jis, deja, tapo riūūūūžavų mergaičių sinonimu, kurios vargu ar ką nors sugeba suregzti bedildydamos ilgus gelinius nagus ir tupdydamos drugelius is svarovskių ant nagų.
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 16, 10:18)
Nuomonė toks dalykas, kuri gali kisti priklausomai nuo aplinkybių
Kitokių kvepalų tema yra skirta absoliučiai visiems kitokiems, kurių daugumos net nėra Lietuvoje Gal vistik nereikia bent čia OT.
Kitokių kvepalų tema yra skirta absoliučiai visiems kitokiems, kurių daugumos net nėra Lietuvoje Gal vistik nereikia bent čia OT.
Tu, kaip neseniai atejus i parfumerijos subforuma aiskini senbuvems, kuriu deka ir ziniomis sis forumas gyvuoja, KAS YRA KITOKIE KVEPALAI? Ir kas butent PAGAL TAVE, ka tik iskepta NEparfumiste (pati mini, kad neturi laiko domejimuisi kvepalams, tik dusauji apie maniakiu suplysusius tapetus), bus aptariama? O tu bent viena tema perskaitei??? Ar sureagavai, kai zmones, is kuriu BENT JAU AS mokiausi ir klausiau, tau paaiskino mandagiai KAS YRA KITKOKIE KVEPALAI. O tu zinai, KAS yra SELEKTYVAS? Ir kad Creme de la Creme TIK KITOKIU, T.Y. selektyviniu kvepalu parduotuve. Kad tau neidomu grizti ir perversti puslapius, tai tavo beda. Bet neversk tu zmoniu, kurie sudejo pagrindus daugumai temu, loti kaip sunims viena per ta pati,nes TU TAIP NUSPRENDEI.
QUOTE(Margot @ 2008 11 16, 10:56)
Toks jausmas, kad kalbu su žmogumi, nesuprantančiu lietuvių kalbos Sakiau, kad apie AG kvapus ir visus kitus kalbame Kitokių kvepalų temoje. Kodėl reikia dabar dubliuoti? Ir kaip man dabar žinoti, į kurią temą eiti kalbėti apie AG? Taip išeina, kad nuo šiandien reikia keltis į čia, nes jie yra parduodami CdC?
Aiškinu: [b]Kitokių kvepalų tema buvo sukurta ne tam, kad kalbėti apie kvapus, kurių nėra pirkti LT, o tam, kad kalbėti apie kvapus, kurie įeina į selektyvų, nišinės parfumerijos kategoriją. CdC asortimentas atitinka būtent tai.
[/B]
Aiškinu: [b]Kitokių kvepalų tema buvo sukurta ne tam, kad kalbėti apie kvapus, kurių nėra pirkti LT, o tam, kad kalbėti apie kvapus, kurie įeina į selektyvų, nišinės parfumerijos kategoriją. CdC asortimentas atitinka būtent tai.
[/B]
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 16, 11:00)
Tai nėra dubliavimas, jei apie juos kalbės nauji žmonės, bus dalinimąsis naujais įspūdžiais. Kas kažkada ir kažkur pakalbėjo, tai jau vertinga šio subforumo istorija, puiki informacija. Bet ateis ir naujų dalyvių, kurie gali išreikšti savo nuotaikas, patyrimą ir kt. Nes jiems galbūt tai bus svarbu, įdomu, gyva, šiandien, šviežia.
QUOTE(straige @ 2008 11 16, 11:04)
Nesupratau, kam apie tą patį kalbėti dvejose temose. Antroji - tam, kad PASISAKYTI?
QUOTE(BlackDee @ 2008 11 16, 11:10)
Yra tema "Kur perkame kvepalus?", ten aptarinėjame visas parduotuves, jų pliusus ir minusus, kam reikia atskiros temos? Juolab, kad joje galės bendrauti pagrinde tik vilnietės, juk ne visos forumietės iš kitų miestų gali nulėkt į Vilnių, aplankyt CdC.
QUOTE(Gervela @ 2008 11 16, 11:51)
gal tiesiog temos autorė net nesupranta savokų "selektyvai", "nišinė parfumerija" ir t.t.?
nes kvepėti kvepalais, kurių nėra pirkti Lietuvoje, dar nereiškia, kad visi šie kvepalai yra selektyvai
nes kvepėti kvepalais, kurių nėra pirkti Lietuvoje, dar nereiškia, kad visi šie kvepalai yra selektyvai
Tau merginos pirmuose sios temos puslapiuose skyre laiko paaiskinti kodel si tema nereikalinga, kur ir kaip kalbama apie kvepalus siame forume, o tu viena per pati vartai ir vartai ir nepavargsti. Ierzini izulumu ir negirdejimu kito ir po to stebies kaip nekalta avele, kad kas supyko, kazka pasake.
Revoliucijom nepritapsi prie zmoniu, nebusi priimta. Negirdejimu kito nebusi suprasta ir zmones pavargs su tavim kalbetis. Turek nuomone nors ir priesingiausia, TIK MOKEK ja reiksti su tinkama pagarba kitam. Man patinka protingos diskusijos, o ne mano balsas tyruose, kai dialogas tampa monologu, nes kalbi su pasnekovu kaip su siena.
IVana`i 1+
JVana, nesuprantu kuo tau taip ypatingai nerealiai fantastiškai užkliuvo ši tema, kad tu tiek putoji ir ardaisi? Nejau gyvenime nėra malonesnių dalykų, pvz. kvepalai.
Aš į viską žiūriu pozityviai ir tikrai nemanau, kad kažką provokuoju. Mano rašymo stilius, nuomonės pateikimas ar komentavimas beveik niekuo nesiskiria nuo Smaugliaus, Gervelos, Africos ir kt. čia rašančių narių. Gal dėl to kartais jaučiame viena kitai padidintą simpatiją ir negalime nepastebėti tam tikrų komentarų Tiesiog esu ne prie kompanijos, tai ir atrodau keistai, lyg išsišokėlė.
Aš į viską žiūriu pozityviai ir tikrai nemanau, kad kažką provokuoju. Mano rašymo stilius, nuomonės pateikimas ar komentavimas beveik niekuo nesiskiria nuo Smaugliaus, Gervelos, Africos ir kt. čia rašančių narių. Gal dėl to kartais jaučiame viena kitai padidintą simpatiją ir negalime nepastebėti tam tikrų komentarų Tiesiog esu ne prie kompanijos, tai ir atrodau keistai, lyg išsišokėlė.
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 24, 22:21)
JVana, nesuprantu kuo tau taip ypatingai nerealiai fantastiškai užkliuvo ši tema, kad tu tiek putoji ir ardaisi? Nejau gyvenime nėra malonesnių dalykų, pvz. kvepalai.
Balsas tyruose
Kieno balsas tyruose? JVana, tu atsipalaiduok, išgerk arbatos, apkabink mylimą žmogų.
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 24, 23:21)
Bože, nu jau nebeiškenčiau ir aš. Tai svarbiausia - būti prie kompanijos?
Aš suprantu, kad tu kaip žmogus esi įpykęs dėl savo asmeninio gyvenimo nesėkmių ir tau reikia laidininko, kur galėtum išsikrauti. Tai natūralu, tokių žmonių, su asmeninėmis problemomis, forumuose apstu. Ne tu pirma, ne tu paskutinė. Bet patikėk, ir tai praeis, viskas susitvarkys, svarbiausia - nesijaudinti.
Papildyta:
Tai ne svarbiausia, čia žodžiai iš konteksto. Bet esmės nekeičia - šiame forume svarbiausia, jei nesi "senbuvis parfiumeris", yra būti arba niekuo, arba ateiti tyliai atsižymėti "Kuo aš šiandien kvepiu" temoje ir niekur nieko nerašyti, arba parašyti tik tada, kai išanalizuosi visą parfumerijos žinyną. Kitu atveju, esi lūzeris, "lochas" ir "tu niekuo nesidomi, tad varyk iš čia" narys.
Papildyta:
QUOTE(straige @ 2008 11 24, 23:27)
Bože, nu jau nebeiškenčiau ir aš. Tai svarbiausia - būti prie kompanijos?
Tai ne svarbiausia, čia žodžiai iš konteksto. Bet esmės nekeičia - šiame forume svarbiausia, jei nesi "senbuvis parfiumeris", yra būti arba niekuo, arba ateiti tyliai atsižymėti "Kuo aš šiandien kvepiu" temoje ir niekur nieko nerašyti, arba parašyti tik tada, kai išanalizuosi visą parfumerijos žinyną. Kitu atveju, esi lūzeris, "lochas" ir "tu niekuo nesidomi, tad varyk iš čia" narys.
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 24, 23:32)
Svarbu padaryti teisingas išvadas... Sau teisingas.
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 25, 00:32)
Aš suprantu, kad tu kaip žmogus esi įpykęs dėl savo asmeninio gyvenimo nesėkmių
kaip suprantu, tai tamstą tokio pobūdžio problemos kamuoja? kad taip karščiuojiesi, vos kas tamstos vyrą pajudina sunku šiame gyvenime, kai norisi visus mokyti, bet niekas neklauso ir pagarbiai nelinkčioja
tai tau tvirtybės ir atsipalaidavimo, pavargai nuo gyvenimo, tai geriau į sanatoriją nuvažiuok, užuot čia tuščiai laiką leidusi ir su visais pykdamasi mes tikrai tave užjaučiam, matosi, kad nelabai laimingas žmogus esi peace