Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

QUOTE(Evah @ 2008 11 17, 23:37)
Tema nereikalinga, nes apie tuos pačius dalykus jau turime kur diskutuoti. Jums gal netrukdo, o moderatoriams - trukdo. Nepageidaujamos besidubliuojančios temos.

Sorry, už įsikišimą ir komentarą ne į temą smile.gif Labai dažnai čia moderatorė lankosi, kad trukdytų? biggrin.gif
Atsakyti
Uostančių ir aikčiojančių daug, o realiai perkančių kvepalus vos vienas kitas.
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 11 23, 01:10)
Sorry, už įsikišimą ir komentarą ne į temą smile.gif Labai dažnai čia moderatorė lankosi, kad trukdytų? biggrin.gif

Taip, lankosi, įsivaizduoji? Besidubliuojančios temos visada yra maišatis. Be to, nereikalingos temos užima vietą internetinėj erdvėj, o už ją kažkas moka.
Atsakyti
Evah, ar tau dar nenusibodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 23, 12:50)

O vat čia ir klysti tu visiškai. Pardavimai kuo puikiausi - kai kurie kvepalai jau seniai iššluoti.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 23, 11:50)

Nea, nu kadangi iš kristučių, sarmų ir douglasų visi kvepalus maišais tempia, tai babkių ką nors nusipirkti Creme de la Creme nebelieka gi.
Atsakyti
Tai gi, kad daugiausiai perka jūsų iškritikuoti snobai, pižonai ir kt. panašaus plauko "veikėjai".
Kita vertus, kainos gan įspūdingos, tad kaip madinga SM forume - daugelis apsiuosto, o perka per internetines parduotuves ar kitur, kur pigiau. Natūralu, kai kainos ganėtinai skiriasi, ne visų kvepalų, bet vistiek.
Papildyta:
QUOTE(Rimaz @ 2008 11 23, 13:34)
Nea, nu kadangi iš kristučių, sarmų ir douglasų visi kvepalus maišais tempia, tai babkių ką nors nusipirkti Creme de la Creme nebelieka gi.

"Maišais" tempa fanatikai. Normalūs blaivaus proto pirkėjai vistik atsirenka, kas jiems svarbu ar patinka, o ne kas madinga.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 23, 13:38)
Tai gi, kad daugiausiai perka jūsų iškritikuoti snobai, pižonai ir kt. panašaus plauko "veikėjai".
Kita vertus, kainos gan įspūdingos, tad kaip madinga SM forume - daugelis apsiuosto, o perka per internetines parduotuves ar kitur, kur pigiau. Natūralu, kai kainos ganėtinai skiriasi, ne visų kvepalų, bet vistiek.
Papildyta:
"Maišais" tempa fanatikai. Normalūs blaivaus proto pirkėjai vistik atsirenka, kas jiems svarbu ar patinka, o ne kas madinga.

O tu turi kažkokią statistiką, kas ką kur perka? blink.gif g.gif Nes jei aš dabar nusipirksiu Creme de la Creme man jau seniau labai patikusius Etro Heliotrope - tai automatiškai patapsiu snobe-pižone-...? Kaina jų, beje, mažesnė nei užsienyje.
Dėl kainų - taip kai kurių kvepalų įspūdingos, bet kai kurių - nesiskiria nuo internetinių parduotuvių ar užsieninių parduotuvių.
Dėl tų maišų ir fanatikų - yra skirtingos pirkėjų grupės, vieniems reikia visų naujovių (ar ne tu čia rašei, kad perki tik naujienas?), kitiems reklama ir naujienos įspūdžio nedaro. Ir tai galima pasakyti ir apie drabužius, automobilius, mobiliuosius telefonus ir pan. Nesuprantu, kam tas absoliutinimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 23 lapkričio 2008 - 14:04
Subjektyvi, man įdomiau, kaip tau neatsibosta lotuliukas.gif O man kas, kartą per dieną po komentarėlį parašyt, jokio vargo.

Tarp kitko, kainos CdC visai padorios, nemažai kvepalų tikrai labiau apsimoka pas juos pirkt. O perka ten visi, ir pižonai, ir labiau išmanantys. Tuo tik džiaugtis reikia.
O Subjektyviai paprasčiausiai gaila, nes ne visi pasigiria jos temoj pirkiniais ir tiek.
Atsakyti
Šakės lotuliukas.gif Nu tai pagal Subjektyvios klasifikaciją aš esu absoliučiai šimtaprocentinė snobė ir pižonė biggrin.gif CdC jau pirkau krūvą daiktų ir artimiausiu metu dar daugiau pirksiu.
Beje, Subjektyvi, nišinę parfumeriją užsienyje perku jau kokius penkerius metus ir galiu drąsiai tvirtinti, kad Creme de la Creme kai kuriuos kvepalus parduoda netgi mažesne kaina nei užsienio vardiniuose butikuose, o siųstis per tarpininkes irgi neišeina ženkliai pigiau, nes prisideda siuntimo mokesčiai beigi jų pačių užsimestas procentas "už paslaugas". Taip kad nepaistyk tu totalių nesąmonių - nieko nežinai, bet vistiek norisi tau savo trigrašį įkišti nors tu ką.

Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 11 23, 16:00)
Taip kad nepaistyk tu totalių nesąmonių - nieko nežinai, bet vistiek norisi tau savo trigrašį įkišti nors tu ką.

Smaugliau, juk aiškiai tau p.Subjektyvioji parašė:

Tai nesigirk čia, prašomėms, kad CdC labai daug perki. Nu net negražu, išties cool.gif
Atsakyti

Jeigu jau visai rimtai, ta vistiek aš niekaip nesuprantu kodėl Subjektyvi čia trinasi? Erzina ją viskas - kad kvepalų kolekcijose daug (neprotinga, neracionalu), kad daug apie juos šnekam (tada puola aiškinti, kokia jinai faina ir kaip jinai turi kuom gyvenime užsiimti ir be parfumerijos - čia suprask, mes neturim), atidarė pati temą apie Kreminę pardę ir mokytojos tonu pasakoja, kad ten niekas neperka, o tie kurie perka yra arba snobai-pižonai arba nenormalūs neblaivūs fanatikai ir po to pareikšia, kad madų jinai nesivaikys. OK, tvarka. Bet ko jinai tuomet čia nori? Kad mes sustoję į darnų chorą sinchroniškai linksėtumėm galvas tuo metu, kai jinai mums paskaitas skaito apie tinkamą gyvenimo būdą?
Kažkaip man čia kvepia proviciale, kuri paskutiniu metu prakutusi (įtariu ne savo, o vyro dėka) įsivaizduoja, kad tik iš jos aukšto bokšto matosi teisingo gyvenimo gairės. biggrin.gif
Atsakyti