Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

QUOTE(Milmar @ 2010 01 30, 20:50)
Šiandien apsidairiau Cdc, nes norėčiau ką nors ypatingesnio sau išsirinkti.
Man pasiūlė keletą kvapų (gal 7... visų pavadinimų neatsimenu blush2.gif ), iš kurių kaip visai nieko atsirinkau porą - Robert Piguet Fracas ir Byredo Pulp( wub.gif ).

aš nei vienų iš šitų dviejų neuosčius, bet pagal aprašymą į sunkius jie nepanašūs man visai. gal temoje "Kvepalai" pavardinkit, kokie konkrečiai jums patinka ir tada gal bus lengviau forumietėms patarti kažką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 30 sausio 2010 - 21:05
QUOTE(Milmar @ 2010 01 30, 21:50)
Šiandien apsidairiau Cdc, nes norėčiau ką nors ypatingesnio sau išsirinkti.
Man pasiūlė keletą kvapų (gal 7... visų pavadinimų neatsimenu blush2.gif ), iš kurių kaip visai nieko atsirinkau porą - Robert Piguet Fracas ir Byredo Pulp( wub.gif ). Bet... gal galėtumėt patarti ką dar verta būtų pauostyti. Įprastai mėgstu rytietiškus gėlinius, kaip aš neišmanėliškai sakau - saldžius sunkius ax.gif
Tiesa, čia tiek ginčų skaičiau dėl aptarnavimo, tai iš savo pusės sakyčiau, kad buvau aptarnauta maloniai ir neįkyriai.

Gal pabandykit Annick Goutal Songes ,jie rytietiski geliniai,o del saldumo-kiekvienam savaip nosis rodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2010 01 30, 22:03)
aš nei vienų iš šitų dviejų neuosčius, bet pagal aprašymą į sunkius jie nepanašūs man visai. gal temoje "Kvepalai" pavardinkit, kokie konkrečiai jums patinka ir tada gal bus lengviau forumietėms patarti kažką 4u.gif

Man ir sake, kad atsirinkau nevisai tokius, kuriuos renkasi tie, pas ka populiariuose kvepaluose panasus skonis i mano g.gif Gal skonis pasikeite.

Byredo Pulp visai ne mano kvapas, bet man taip kazka primena - kazkoki ragauta patiekala ar lankyta sali - niekaip negaliu atgaminti g.gif Net negaliu pasakyti, kad man jie labai patinka, paprasciausia norisi juos uostyti ir uostyti rolleyes.gif

O Fracas pagal mane saldu, bent jau pradzioj. Man atrodo nuostabu, kad prie sitiek metu sukurti...

QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2010 01 30, 22:13)
Gal pabandykit Annick Goutal Songes ,jie rytietiski geliniai,o del saldumo-kiekvienam savaip nosis rodo mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Butinai ax.gif
Vanile wub.gif Keista, kad man ju nepasiule, nes mes kaip tik apie vanile persitarem su konsultante g.gif

But gerai dar kokiu penkiu saldesniu idomesniu kvapu sarasiuka is CdC asortimento turet apsiuostymui... Nes nenoriu is eiles dvidesimt uostyti - man nosis atbunka greit blush2.gif . O gal ne sitoj temoj klausti?
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 01 31, 01:34)

But gerai dar kokiu penkiu saldesniu idomesniu kvapu sarasiuka is CdC asortimento turet apsiuostymui... Nes nenoriu is eiles dvidesimt uostyti - man nosis atbunka greit blush2.gif . O gal ne sitoj temoj klausti?

Mano pasiulymai[labai subjektyvus]:Carthusia Ligea la sirena,L'Artisan Mure et Musc Extreme,Nasomatto Narcotic Venus,Etat Libre d'Orange Encens et Bubblegum,Etro Vicolo Fiori.
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 01 31, 00:34)
Byredo Pulp visai ne mano kvapas, bet man taip kazka primena - kazkoki ragauta patiekala ar lankyta sali - niekaip negaliu atgaminti g.gif  Net negaliu pasakyti, kad man jie labai patinka, paprasciausia norisi juos uostyti ir uostyti rolleyes.gif

Man pirmas įspūdis buvo geras, po to dienos bėgyje tas saldumas pasidarė per įkyrus ir per daug jaučiamas, kvapas labai gerai laikosi. Kaip to medaus, kai norisi šiek tiek, o per daug apkarsta ir nesinori. Labai ryškios figos ir vyšnių žiedai, bent jau man. Figas mėgstu, kai sezonas, bet per daug - per saldu, negaliu. Tad kvapas išties įdomus, bet ne kiekvienam.
Atsakyti
Pasiskaicius susidaro ispudis, kad kai kuriems zmonems reiktu isties ieiti i parduotuve ir garsiai pasakyti "man reikia jusu demesio, daug ir malonaus, galima be muilo".
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2010 01 31, 23:09)
Pasiskaicius susidaro ispudis, kad kai kuriems zmonems reiktu isties ieiti i parduotuve ir garsiai pasakyti "man reikia jusu demesio, daug ir malonaus, galima be muilo".

o as noreciau buti tada toj parduotuvej, kai tu tai sakytum bigsmile.gif

Aisku, jau kazkas is personalo tuo metu suktu 03.... rolleyes.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 01 31, 19:14)
o as noreciau buti tada toj parduotuvej, kai tu tai sakytum  bigsmile.gif

Aisku, jau kazkas is personalo tuo metu suktu 03....  rolleyes.gif

lotuliukas.gif

Brangioji, kai i parduotuves uzsuku, tai paprasau pardaveju, kad "neikyretu" ir kai man ko reikes as pati paklausiu.

Bet kompleksuotoms personoms, bet raudono kilimo ir lempu sviesos buteliukai ranka nepasiekiami.

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2010 01 31, 23:29)
Brangioji, kai i parduotuves uzsuku, tai paprasau pardaveju, kad "neikyretu" ir kai man ko reikes as pati paklausiu.

Bet kompleksuotoms personoms, bet raudono kilimo ir lempu sviesos buteliukai ranka nepasiekiami.

nee, man tai juokinga, kai kitos muru stoja uz parfum expres, duglas ir pan konsultantes doh.gif
Nzn, bet jauciuosi vagiu vagis uzejusi i duglas- nesvarbu, kad palciokas ilgas, rankytes uzimtos ir isvis i vagilka nepanasi doh.gif Na, aisku, tokios ir buna 'nepanasios' , bet vistiek, nu taip noreciau nors minutes erdves sau... nu nors biski...
Bet ne- cerberis lekia is paskos lotuliukas.gif Tfu!-ir iseinu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 31 sausio 2010 - 21:36

Moteros kažkokios čia baisiai jautrios.
Ar dar jaunos ir kompleksuotos, ar tiesiog tik kompleksuotos? biggrin.gif

Iš esmės tai koks skirtumas kokios ten kur konsultantės? Aš į konsultantę parduotuvėj atkreipiu dėmesį tik tuomet, kai man ko nors iš jos reikia: pasakyti, paduoti, prie kasos nunešti ir t.t. O jei man jos paslaugų nereikia, tai man nusišvilpt kokia veido išraiška ant jos prilipus ir ar jinai kur nors slankioja, ar skersai kelio kaip rąstas guli biggrin.gif Ir dar to nebuvo, kad konsultantės elgesys įtakotų mano reikalus - gali sau Hamletą deklamuot į vitriną įlipus jei turi ūpo. rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek kartų buvau (ir tikrai ne kiekvieną kartą darai pirkinį) - labai malonios merginos, ir papasakoja įdomiai, ir aptarnauja nuostabiai. Gal, vis dėl to, priklauso kokia ir pas pačią veido išraiška ir nuotaika... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 01 31, 22:09)
Moteros kažkokios čia baisiai jautrios.
Ar dar jaunos ir kompleksuotos, ar tiesiog tik kompleksuotos?  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

man tai pardavejos visos labai nuosirdzios ir kompetentingos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gucci XX: 03 vasario 2010 - 08:21