Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

Iš ETRO nusipirkau
DIANTHUS....na reikia dar priprasti, antra diena bandau gyvent su šiuo kvapu, dar nežinau, ar bus MANO???? Gal kuri nors turėjot?...

http://www.fragranti...nthus-1133.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo penki: 19 sausio 2010 - 09:31
penki, siūlau dar ilgiau panešioti tą kvapą, ten nuostabūs gvazdikai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 20 sausio 2010 - 10:24
QUOTE(BlackDee @ 2010 01 19, 12:04)
penki, siūlau dar ilgiau panešioti tą kvapą, ten nuostabūs gvazdikai  smile.gif

kazkur skaiciau, kad esat pirkus Juliette Midnight Oud. Kaip laikosi kvapas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 20 sausio 2010 - 10:23
QUOTE(Gucci XX @ 2010 01 19, 15:49)

kazkur skaiciau, kad esat pirkus Juliette Midnight Oud. Kaip laikosi kvapas?

Kavapas laikosi pakankamai ilgai, nors dabar kiek primiršau, nes daugiausia kvėpinausi jais vasarą, tada jie labai gražiai skleidėsi, žiemą nebandžiau. Tačiau kvapo laikymasis priklauso ir nuo jūsų odos (arba drabužių medžiagos, jeigu purškiate ant jų, nuo oro, nuo hormonų organizme, nuo to,ką valgėte ir t.t.). Todėl siūlau apsipurkšti parduotuvėj ryte ir pabūti su šiuo kvapu per dieną ir pažiūrėt, kaip jis ant jūsų laikosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 01 19, 16:04)
Kavapas laikosi pakankamai ilgai, nors dabar kiek primiršau, nes daugiausia kvėpinausi jais vasarą, tada jie labai gražiai skleidėsi, žiemą nebandžiau. Tačiau kvapo laikymasis priklauso ir nuo jūsų odos (arba drabužių medžiagos, jeigu purškiate ant jų, nuo oro, nuo hormonų organizme, nuo to,ką valgėte ir t.t.). Todėl siūlau apsipurkšti parduotuvėj ryte ir pabūti su šiuo kvapu per dieną ir pažiūrėt, kaip jis ant jūsų laikosi smile.gif

as bandziau ziema rolleyes.gif siaip idomiai jie "reiskiasi" ant odos g.gif uzdaroj palatpoj ryski roze ir paciule, o lauke labai suswelneja lieka tik swelnus roziu kvapas, kadangi su rozem nedraugauju, tai nesusidraugawau ir su julieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2010 01 19, 23:56)
as bandziau ziema rolleyes.gif siaip idomiai jie "reiskiasi" ant odos  g.gif  uzdaroj palatpoj ryski roze ir paciule, o lauke labai suswelneja lieka tik swelnus roziu kvapas, kadangi su rozem nedraugauju, tai nesusidraugawau ir su julieta biggrin.gif

O agarmedžio neužuodei? nes man tai jis ten groja pirmu smuiku
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 01 20, 10:06)
O agarmedžio neužuodei? nes man tai jis ten groja pirmu smuiku

matyt cia Agarmedis duoda ta astruma, o ne paciules, dabar tik sudeti paziurejau blush2.gif Bet kuriuo atveju, ne man sie kvepalai biggrin.gif
Atsakyti
Ar išparduodami kvepalai iš parduotuvės išvyksta visam laikui, ar bus atnaujinimas? Gal juos pakeis nauji vardai?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 01 21, 10:41)
Ar išparduodami kvepalai iš parduotuvės išvyksta visam laikui, ar bus atnaujinimas? Gal juos pakeis nauji vardai?

Atsimenu, seniai dar klausiau, ar buna kokie ispardavimai.. tai oj, sake, tikrai nebuna ir nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 01 21, 10:41)

Mona di Orio išvytko visam laikui. Visi kiti kol kas yra smile.gif Naujų vardų bus, bet kol kas nieko konkretaus.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 01 21, 11:30)
Atsimenu, seniai dar klausiau, ar buna kokie ispardavimai.. tai oj, sake, tikrai nebuna ir nebus  biggrin.gif

Tuomet, kai klausei, nebuvo ir nenusimatė.
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 01 19, 16:04)

parduotuveje jau bandziau, patinka jie man. ypac tas giliai besislepiantis astrumas, labai labai:) o kadangi pries rozes neturiu nieko pries, tai man sis kvapas prie sirdies:)
Atsakyti
mane dabar pradejo gundyti tai ko sakiau man nereik, neverta ir t.t. narkotic venus dabar prisireike...
BD gal nusimato jiem nuolaidu?
Atsakyti