Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

QUOTE(Gucci XX @ 2009 12 11, 13:13)
mergaites, o kaip jums A. G. Ambre fetiche? man jie tokie silti atrodo, tinkami ziemai..smile.gif tik ar jais galima kvepintis kasdienai.. g.gif

Labai daugelis juos tiesiog dievina. Aš, tiesa, nepriklausau tai kategorijai, tai susilaikysiu nuo komentarų apie juos. smile.gif
O kasdien gali kvepintis absoliučiai KUO TIK NORI. mirksiukas.gif Nuo Ambre Fetiche iki odekolono Trojnoj, svarbu, tau pačiai jauku su tuo kvapu. biggrin.gif
Jei jau kvapai palaipsniui nebebūna skirstomi į vyriškus/moteriškus, tai tas dieninis/vakarinis skirstymas taipogi turėtų išnykti iš žurnalų patarimų skyrelių....
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2009 11 26, 16:42)
blogus skaiciau. na ir pastebejau, kad Nasomatto kvapus komentuoja vyrai!!! verysad.gif tipo turiu, neturiu, patinka arba ne... tai va, tdl ir susimasciau..sad.gif

"komentuoja vyrai"....
matyt unisex kvapai -kai kuriems vyrams tai labiausiai tie "į moteriškus", kuriuos jie patys perka/komentuoja.
moterys tiek unisex, tiek vyriškus perka/komentuoja drąsiau.
čia aš taip manau.
neteigiu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Smauglius @ 2009 11 26, 16:37)
Nesąmonių nesąmonė šitas skirstymas. Jau seniausiai parfumerijos pasaulis perlipo šitą moteriškų/vyriškų skirstymų klišę.
Jei paskaitytum užsienio parfumerinius blogus, pažiūrėtum parfumistų kolekcijas, pamatytum, kad žmonės kvepia tuo kas jiems patinka, nekreipdami jokio dėmesio į marketingines etiketes tokias kaip "jausmingas gundantis kvapas fatališkai moteriai"  biggrin.gif

Man pavyzdžiui Nasomatto yra tokie specifiniai kvapai, kad toli gražu neatitinka tradicinio supratimo apie kvepalų skirstymą pagal lytį.
Žodžiu, drąsiau drambly (čia iš multiko citata jeigu ką)  biggrin.gif

taikliai.

Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2009 12 11, 13:27)
Labai daugelis juos tiesiog dievina. Aš, tiesa, nepriklausau tai kategorijai, tai susilaikysiu nuo komentarų apie juos. smile.gif
O kasdien gali kvepintis absoliučiai KUO TIK NORI. mirksiukas.gif  Nuo Ambre Fetiche iki odekolono Trojnoj, svarbu, tau pačiai jauku su tuo kvapu. biggrin.gif
Jei jau kvapai palaipsniui nebebūna skirstomi į vyriškus/moteriškus, tai tas dieninis/vakarinis skirstymas taipogi turėtų išnykti iš žurnalų patarimų skyrelių....

nail.gif na gal reiks nusipirkt.. kazkur skaiciau, kad jie tipo astrus.. o va man jie tokie siltuciai... tai idomu kaip kitoms...?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 11 26, 17:33)
Yra tokie kvepalai, kurie nesuprasi kam skirti, Frapin beje iš tos serijos, nors ir ten yra specifinių, daugiau vyriškumo pusėn. O yra tokie, kurie "grynai" vyriški. Tai jei moteris gerai jaučiasi su tais "grynai" vyriškais, tai tiesiog įdomus pasirinkimas.

O man FRAPINAI labai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 12 11, 17:20)

O kam jie nepatinka? mirksiukas.gif
Gėrių gėris..... ax.gif
Atsakyti
Tai va, isigijau AMbre fetiche. Nors pardaveja teige, kad jie sunkus, taciau man jie atrodo silti kasdieniniai kvepaliukai. Kvapas siek tiek primena Shalimar'a, bet jaukesnis:) Tinka ziemai, vasara manau su jais bus per ''silta" 4u.gif
o kiek kainuoja CdG Edp "888" 50 ml?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gucci XX: 13 gruodžio 2009 - 11:56
QUOTE(adrija @ 2009 12 11, 17:20)

Visi?
Atsakyti
Į Creme de la Creme atvyko BYREDO kvepalai
user posted image
ir žvakės
user posted image
O čia BYREDO įkūrėjas, gražutis Ben Gorham smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kas bandete? Kokie ispudziai..?smile.gif
Juliette Has A Gun Midnight Oud
user posted image
ko gero susigundysiu ...smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2010 01 11, 20:49)
Oho thumbup.gif  o Juliette has a gun..? gal nors kokia nuolaidele nusimato ax.gif

Butu gerai ax.gif

O kiek pas mus Miller Harris kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 01 11, 19:55)
Butu gerai  ax.gif

tai jau tikrai buti idealu. labai jau noriu Juliette kvepaliuku. ..
Miller nzn kiek, bet man atrodo, kad jie ne is brangiuju.
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2010 01 11, 20:49)
Oho thumbup.gif  o Juliette has a gun..? gal nors kokia nuolaidele nusimato ax.gif

Ne, Juliette Has a Gun nuolaidos nebus.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 01 11, 20:55)

Be nuolaidos 50ml 269 lt, 100ml edt 322, edp 379.
Beje, gal isbandytum M.Harris tuberoza? Irgi visai nieko smile.gif
Atsakyti