Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

QUOTE(Gucci XX @ 2009 11 26, 13:28)
paskaiciau, kad cia vyriski kvepalai verysad.gif

Nesąmonių nesąmonė šitas skirstymas. Jau seniausiai parfumerijos pasaulis perlipo šitą moteriškų/vyriškų skirstymų klišę.
Jei paskaitytum užsienio parfumerinius blogus, pažiūrėtum parfumistų kolekcijas, pamatytum, kad žmonės kvepia tuo kas jiems patinka, nekreipdami jokio dėmesio į marketingines etiketes tokias kaip "jausmingas gundantis kvapas fatališkai moteriai" biggrin.gif

Man pavyzdžiui Nasomatto yra tokie specifiniai kvapai, kad toli gražu neatitinka tradicinio supratimo apie kvepalų skirstymą pagal lytį.
Žodžiu, drąsiau drambly (čia iš multiko citata jeigu ką) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 11 26, 15:37)
Nesąmonių nesąmonė šitas skirstymas. Jau seniausiai parfumerijos pasaulis perlipo šitą moteriškų/vyriškų skirstymų klišę.
Jei paskaitytum užsienio parfumerinius blogus, pažiūrėtum parfumistų kolekcijas, pamatytum, kad žmonės kvepia tuo kas jiems patinka, nekreipdami jokio dėmesio į marketingines etiketes tokias kaip "jausmingas gundantis kvapas fatališkai moteriai"  biggrin.gif

Man pavyzdžiui Nasomatto yra tokie specifiniai kvapai, kad toli gražu neatitinka tradicinio supratimo apie kvepalų skirstymą pagal lytį.
Žodžiu, drąsiau drambly (čia iš multiko citata jeigu ką)  biggrin.gif

blogus skaiciau. na ir pastebejau, kad Nasomatto kvapus komentuoja vyrai!!! verysad.gif tipo turiu, neturiu, patinka arba ne... tai va, tdl ir susimasciau..sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gucci XX: 26 lapkričio 2009 - 15:42
Gucci XX, o ką esi išbandžiusi iš šių kvapų, atsakingai, išsamiai, kad galėtum analizuoti patikusius/nepatikusius? Nes viskas priklauso nuo tavęs pačios, kokie polinkiai. Jei nori gėlių - tai viena, jei nori prieskonių ar stipraus smūgio - tai kita, jei reikia kažko ko pati nežinai, tai trečia. Man pvz. nepatinka vyriškų kvapų asociacijos ir jais nesikvėpinu, nors uostyti malonu. Bet maloniau užuosti vyriškį, nei moterį.
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2009 11 26, 15:42)
blogus skaiciau. na ir pastebejau, kad Nasomatto kvapus komentuoja vyrai!!! verysad.gif tipo turiu, neturiu, patinka arba ne... tai va, tdl ir susimasciau..sad.gif

Bet juk visuomet reikia pačiai nueiti ir pauostyti. Negi toks didelis psichologinis barjeras? Jį reikia perlipti ir pamatysi, kaip prasiplės puikių kvepalų pasirinkimas biggrin.gif
Tarkim, Thierry Mugler A Man Pure Coffee - nuostabiausiais šviežiai maltos kavos kvapas. Kvepalai vyriški, bet ant moters kvepia lygiai taip pat gerai.
Nuo vyriškų kvepalų ūsai neužauga.

Arba, tarkim Frapin L'Humaniste mano vyrui nepatiko visai, jam per saldu. Aš susipyliau ant savęs visą mėginuką, man jie fantastiški. Atėjus į darbą susilaukiau klausimų iš kolegių kuom taip gerai kvepiu. Niekam nekilo jokių asociacijų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 11 26, 15:47)
Gucci XX, o ką esi išbandžiusi iš šių kvapų, atsakingai, išsamiai, kad galėtum analizuoti patikusius/nepatikusius? Nes viskas priklauso nuo tavęs pačios, kokie polinkiai. Jei nori gėlių - tai viena, jei nori prieskonių ar stipraus smūgio - tai kita, jei reikia kažko ko pati nežinai, tai trečia. Man pvz. nepatinka vyriškų kvapų asociacijos ir jais nesikvėpinu, nors uostyti malonu. Bet maloniau užuosti vyriškį, nei moterį.

jau kuris laikas meginu black afgan. patinka man ju hasisinis prieskonis (geliu kvapo nekenciu). tik siek tiek astroki.. vat jei rasciau su tuo paciu prieskoniu moteriskus, buciau devintam danguj.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2009 11 26, 16:51)
jau kuris laikas meginu black afgan. patinka man ju hasisinis prieskonis (geliu kvapo nekenciu). tik siek tiek astroki.. vat jei rasciau su tuo paciu prieskoniu moteriskus, buciau devintam danguj.. g.gif

net nezinojau kad afganas vyriski g.gif ,ant manes labai moteriskai kvepia bigsmile.gif .manau,renkantis kvepalus,labai sveika nesigilint kam jie skirti,be isankstiniu nuostatu rinktis paprasciau.
Atsakyti
Yra tokie kvepalai, kurie nesuprasi kam skirti, Frapin beje iš tos serijos, nors ir ten yra specifinių, daugiau vyriškumo pusėn. O yra tokie, kurie "grynai" vyriški. Tai jei moteris gerai jaučiasi su tais "grynai" vyriškais, tai tiesiog įdomus pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 11 26, 16:25)
net nezinojau kad afganas vyriski g.gif ,ant manes labai moteriskai kvepia bigsmile.gif .manau,renkantis kvepalus,labai sveika nesigilint kam jie skirti,be isankstiniu nuostatu rinktis paprasciau.

na jie tipo unisex. bet uzsienyje juos komentuoja vyrai:)
Atsakyti

BlackDee, mazu atsirado Guerrilla pirmoji? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 20 sausio 2010 - 10:13
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 11 26, 21:35)
BlackDee, mazu atsirado Guerrilla pirmoji?  ax.gif

O tu nori pauostyt ar pirkti? Jei tik pauostyt, parduotuvėj yra testeris, paprašyk konsultanto, kad parodytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 26 lapkričio 2009 - 21:27
Creme de la Creme naujienos:
Robert Piguet Futur
user posted image
Annick Goutal Mandragore Pourpre
user posted image
Juliette Has A Gun - Calamity J.
user posted image
Juliette Has a Gun - Lady Vengeance Bullet
user posted image
Atsakyti
mergaites, o kaip jums A. G. Ambre fetiche? man jie tokie silti atrodo, tinkami ziemai..smile.gif tik ar jais galima kvepintis kasdienai.. g.gif
Atsakyti