Čia tavo subjektyvi nuomonė. Aš domiuosi tiek, kiek turiu tam laiko. Matai, domiuosi įvairiais dalykais ir daiktais, o ne tik parfumerija. Jei ji mane maitintų, tai patikėk, tapčiau ase profe, bet kadangi ji man teikia tik malonumą, skiriu dėmesio net gi per daug. Nes malonumų apsčiai. Mano dalyvavimas šiame skyrelyje galbūt nepageidaujamas, bet aš nuoširdžiai domiuosi ir man tai patinka. Patinka atrasti naujus dalykus, sužinoti kažką naujo iš parumerijos pasaulio, nusipirkti. Ir nematau, kodėl turėčiau dėl to pergyventi.
Apie žmogiškumus. Juk parašiau, kad kartais atmintis streikuoja. Na nesitikiu, kad nekiaulės ką nors gero parašys, dėl ko mėtė sarkazmėlius, bet tavo išsišokimas po to, kad privalau mokytis pavadinimus - na sorry mergina. Pradėjau rašytis pavadinimus, tas man gelbsti. Bet po to dar nurodynėti didaktiniu tonu - esi nuostabaus grožio nekiaulė
![wub.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/wub.gif)
Duok Dieve tau sveikatos.
Apie snobus ir pižonus aš taip nesisklaidyčiau, kaip tamsta, nes jų dėka ir išgyvena tokios nišinės parduotuvės. Ir duok Dieve jiems visiems, kad nei krizė nepaliestų, nei bankrotai neištiktų, nei kitos bėdos, nei snobiškumas su pižoniškumu neišgaruotų, nes kam kam, o jiems įvairūs brangūs ir unikalūs žaisliukai, tai prieinamas dalykas ir mėgstamas. Ne ką mažiau, nei profams asams hobi turėtojams.