Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

Nors tai, kas dabar vyksta CdC, prieštarauja pačiai nišinės produkcijos filosofijai, marketingo strategijai, bet tebūnie. Na, ir tegul eina tokios subjektyvios, pagautos naujos mados, tegul perka vyšniavus buteliukus. Man nuo to blogiau nebus, nuo to parfumeriniai šedevrai nesuprastės. O CdC pelnas leis jiems plėstis, kas visada yra pliusas man.
Tik šiaip bjauru įsileist kiaulę į darželį, kaip kažkas čia išsireiškė. Bet su pižonais taip jau yra rolleyes.gif
Belieka palinkėt išmokti bent jau pavadinimus tų vyšniavų buteliukų, nieko daugiau iš tavęs, Subjektyvioji, nesitikima.
Atsakyti
Ačiū už palinkėjimus 4u.gif Ir kiaules bei pižonus taip pat wub.gif Gaila, kad rašydamos kartais pamirštate elementarų žmogiškumą ir supratimą, kurio beje ir nedeklaruojate. Tik tarpusavyje. Tikros nekiaulės wub.gif

Gaila, kad vėl eilinį kartą yra sudirbama tema, kuri buvo skirta gražiems ir pozityviems tikslams.
Atsakyti
Tokių žmonių aš negerbiu, mano žmogiškumas skirtas kitiems. Tau jokio supratimo nereikia. Labai paprastas pavizdys, JVana. Pradžioje ir su ja pešėmės dėl nepagarbos parfumerijai, dėl nesigilinimo į dalyką. Bet ji pasistengė, pradėjo domėtis ir dabar jai niekas nė vieno nepagarbaus žodžio nesako. Nes jai rūpi, o tau ne.
Atsakyti
Čia tavo subjektyvi nuomonė. Aš domiuosi tiek, kiek turiu tam laiko. Matai, domiuosi įvairiais dalykais ir daiktais, o ne tik parfumerija. Jei ji mane maitintų, tai patikėk, tapčiau ase profe, bet kadangi ji man teikia tik malonumą, skiriu dėmesio net gi per daug. Nes malonumų apsčiai. Mano dalyvavimas šiame skyrelyje galbūt nepageidaujamas, bet aš nuoširdžiai domiuosi ir man tai patinka. Patinka atrasti naujus dalykus, sužinoti kažką naujo iš parumerijos pasaulio, nusipirkti. Ir nematau, kodėl turėčiau dėl to pergyventi.

Apie žmogiškumus. Juk parašiau, kad kartais atmintis streikuoja. Na nesitikiu, kad nekiaulės ką nors gero parašys, dėl ko mėtė sarkazmėlius, bet tavo išsišokimas po to, kad privalau mokytis pavadinimus - na sorry mergina. Pradėjau rašytis pavadinimus, tas man gelbsti. Bet po to dar nurodynėti didaktiniu tonu - esi nuostabaus grožio nekiaulė wub.gif Duok Dieve tau sveikatos.

Apie snobus ir pižonus aš taip nesisklaidyčiau, kaip tamsta, nes jų dėka ir išgyvena tokios nišinės parduotuvės. Ir duok Dieve jiems visiems, kad nei krizė nepaliestų, nei bankrotai neištiktų, nei kitos bėdos, nei snobiškumas su pižoniškumu neišgaruotų, nes kam kam, o jiems įvairūs brangūs ir unikalūs žaisliukai, tai prieinamas dalykas ir mėgstamas. Ne ką mažiau, nei profams asams hobi turėtojams.
Atsakyti
Susigraudinau. user posted image
Na nejaugi nematote, koks tai subjektyviai nuoširdus ir draugiškas žmogutis. Ech.... user posted image
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 11 17, 12:58)
Susigraudinau.  user posted image
Na nejaugi nematote, koks tai subjektyviai  nuoširdus ir draugiškas žmogutis. Ech.... user posted image

Afrikyte, oi kaip tuoj gausi skalbinių segtuką į kur nors, tai maža nepasirodys biggrin.gif Tsakant, nebudide spiaščego zveria biggrin.gif
Atsakyti
Man patiko pati parduotuvė. Savininkas pasakojo kiek daug stengėsi kurdamas interjerą, rindamas brandus. Pagaliau ir mūsų provincijoj atsirado taškas pažengusiems lotuliukas.gif
Liaukitės peštis. Negalima generuoti tiek neigiamų minčių lotuliukas.gif
Atsakyti
Africa, tu tokia miela wub.gif Smaugliau, tu nesikeiti wub.gif

Kažin, kur Gervela su savo puikiuoju plakatu. g.gif Ir Cikadelė su šluota g.gif Tokioje temoje apie kreminius nišinius išskirtiniausius selektyvus, o taip priteršta žinovių, gerbėjų ir uostinėtojų. Nepagarba šiai parduotuvei, kuriai ir skirta ši tema bei parduodamiems gėriams.
Atsakyti
Ir vėl forumo rietenos.... doh.gif Kam to reikia? Kam pulti viena kitą (Tiksliau keliom vieną asmenį)? . Man asmeniškai ši tema netrukdo, lai ramiai sau gyvuoja ir neša mum informacija bei naujienas mirksiukas.gif Juk forumas-bendras visų, tai ir elkimes draugiškai 4u.gif
Atsakyti
Tema nereikalinga, nes apie tuos pačius dalykus jau turime kur diskutuoti. Jums gal netrukdo, o moderatoriams - trukdo. Nepageidaujamos besidubliuojančios temos.
Atsakyti
Tai nėra besidubliuojančios temos ir temų skirtumai jau ne kartą buvo paminėti šioje temoje. Ar toks nesvietiškas noras daužyti galvą į sieną? doh.gif
Atsakyti
Nematau jokių skirtumų, kurių negalima aptarti kitose temose. Galvą į sieną daužyti patinka ir jums.
Atsakyti