Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

Gal kas galit pašnibždeti kiek kainuoja A.Goutal Gardenia Passion musuose? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 11 13, 22:52)
Gal kas galit pašnibždeti kiek kainuoja A.Goutal Gardenia Passion musuose?  4u.gif

maždaug nuo 240 iki 340, priklausomai nuo talpos.
Atsakyti
Creme de la Creme jau atsirado L'Artisan Parfumeur naujiena Al Oudh
user posted image
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 11 20, 11:13)
Creme de la Creme jau atsirado L'Artisan Parfumeur naujiena Al Oudh
user posted image

o, ziauriai idomu, L'artisan sukure kazka a la arabisko? Turetu buti nemazai prieskoniu, idomu kaip yra is tiesu. Ar uostei? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levereti: 20 lapkričio 2009 - 14:34
QUOTE(Levereti @ 2009 11 20, 15:32)
o, ziauriai idomu, L'artisan sukure kazka a la arabisko? Turetu buti nemazai prieskoniu, idomu kaip yra is tiesu. Ar uostei? smile.gif

Aha, uosčiau, nors dar nespėjau pasigilinti rimčiau į šį kvapą.
Esi teisi, prieskonių iš tiesų labai daug ir medienos (agarmedžio) labai daug. tačiau tai nėra šiltas, prieskoninis kvapas, kaip pvz. Samsara (oriental-woody) ar ypač Lutens'o Rousse arba Kenzo dramblys (abu oriental-spicy), kas man labiausiai asocijuojasi su prieskoniniais rytietiškais kvepalais. Tai labai prieskoninis, medinis šaltas kvapas. Reikės dar išbandyt, gal čia tik vakar mano uoslė jį taip priėmė saldžiųjų Lalique Le Parfum fone, kuriais buvau pasikvėpinus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 20 lapkričio 2009 - 15:59
Pagal Tavo aprasyma tai baisiai reiketu bigsmile.gif Eisiu pauostyti...Megstu oriental spicy, bet "saldymunai" kiek pabodo, dabar labai noriu "sausu", nesaldziu prieskoniu cool.gif
Atsakyti
Gal galetumete patart ar gerai laiko Nasomatto kvapai.. ax.gif
Atsakyti
Aha, man irgi būtų įdomu išgirst, nes testuojant Narcotic venus pasirodė, kad laikymasis prastokas. Bet gal tik pasirodė....? g.gif
Atsakyti
pagal kaina tai turetu gerai laikyt... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2009 11 25, 13:02)
pagal kaina tai turetu gerai laikyt... biggrin.gif

Oi, kaina tai tikrai nėr laikymosi rodiklis niekam ir niekada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2009 11 25, 13:32)
Oi, kaina tai tikrai nėr laikymosi rodiklis niekam ir niekada biggrin.gif

thumbup.gif verysad.gif o as maniau, kad yra.. parasykit, gal kas esat pirke ka nors is Nasomatto..?
Atsakyti
Man Nasomatto Duro laikosi mirtinai g.gif
Atsakyti