Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

Creme de la Creme paisrodė naujas L'Artisan kvapas Havana Vanille
user posted image

Iš kelių uosčiusiųjų atsiliepimų - šokoladiniai saldainiai su degtine tongue.gif Matyt tai dėl vanilės ir tabako mišinio g.gif

Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 10 22, 09:22)
Iš kelių uosčiusiųjų atsiliepimų - šokoladiniai saldainiai su degtine  tongue.gif  Matyt tai dėl vanilės ir tabako mišinio  g.gif

Ir net ne šiaip šokoladiniai saldainiai kokie nors o labai konkretūs - Sostinė, kurią gamina Pergalės fabrikas biggrin.gif
Tamsus kartus šokoladas ir jo viduje cukrus su degtine. Vat pauosčius pirma asociacija būtent su tais saldainiais biggrin.gif

Aš manau, kad ten visgi tą alkoholiškumą duoda vanilės - tabako - romo mišinys smile.gif
Atsakyti
Nerdisciau tokiais kvepintis, o jei mentai sustabdys? g.gif Nepatikes gi, kad cia kvepalai ir lieps i duda pust verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 10 22, 09:22)
Creme de la Creme paisrodė naujas L'Artisan kvapas Havana Vanille

Iš kelių uosčiusiųjų atsiliepimų - šokoladiniai saldainiai su degtine  tongue.gif  Matyt tai dėl vanilės ir tabako mišinio  g.gif

Susipažinau šiand su šia naujiena smile.gif Pradinėse natose (ir ant bloterio) man kvepia konditeriniu šokoladu (būtent konditeriu - tokiu pasaldintu, ne"tikru"), o vėliau lieka daug vanilės ir labai silpni smilkalai (tipo tabakas..??). Net nežinau, ar labai jau susižavėjau - kažkoks šiek tiek sintetinis kvapas bazėje pasirodė unsure.gif

QUOTE(Smauglius @ 2009 10 22, 10:35)
Ir net ne šiaip šokoladiniai saldainiai kokie nors o labai konkretūs  - Sostinė, kurią gamina Pergalės fabrikas  biggrin.gif

Aha, tiksliai, į prakąstą Sostinę panašu biggrin.gif Gaila, kad "alkoholinis" kvapas bent nuo manęs nukrenta, lieka tik vanilinis saldumas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 22 spalio 2009 - 14:25
QUOTE(Rimaz @ 2009 10 22, 14:24)
  Pradinėse natose (ir ant bloterio) man kvepia konditeriniu šokoladu (būtent konditeriu - tokiu pasaldintu, ne"tikru"), o vėliau lieka daug vanilės ir labai silpni smilkalai (tipo tabakas..??).

Man tai labai mielai nuskambėjo.... ax.gif
Šokoladas, vanilė - super.
O laikosi kaip?
Norėčiau pasibandyt. Kada nors, kai sloga praeis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2009 10 22, 16:08)
Man tai labai mielai nuskambėjo.... ax.gif
Šokoladas, vanilė - super.
O laikosi kaip?
Norėčiau pasibandyt. Kada nors, kai sloga praeis cool.gif

Vis dar jaučiu ant riešo (nuo maždaug 13 val.) - tai gal geras kveliukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2009 10 22, 20:35)
Vis dar jaučiu ant riešo (nuo maždaug 13 val.) - tai gal geras kveliukas bigsmile.gif

As dar nuo 12 val. tebejauciu, keliskartx3 kartus jau nusiplovus rankas biggrin.gif
Atsakyti
O nuo manęs Havana Vanille nukrito labai greitai unsure.gif

Bazėje likusią vanilytę (ne liežuvis nesiverčia vanile vadinti, tokia jau ji slabna ant mano odos pasirodė) vos galėjau užuosti po kelių valandų rolleyes.gif
Atsakyti

Na, visgi grįžtu dar kartą prie LP Havanietoškos Vanilės. Kadangi iš vieno purkštelėjimo nieko nesugebėjau suvokti išskyrus "Pergalės" saldainių užuominą viršutinėse natose ir, kaip centifolija sakė, slabną vanilytę bazėje, tai šiandien valug teisingo pažinimo užsivanojau visą mėginėlį.
Pirmas dalykas - kaip EDP koncentracijos skystis, laikosi apgailėtinai silpnai. Antras dalykas - jei įsivaizduojame (o aš būtent taip ir įsivaizduoju) Kubą kaip trykštančią spalvomis ir kvapais pasaulio dalį, tai niekas kol kas neperspjovė Balenciaga Rumba. Pastaroji (nors nepratusiai nosiai gali atrodyt kaip parfumerinis nokdaunas) - tikrai sukuria atitinkamas asociacijas, jaučiasi tikras tabakas, sunkios gėlės, vaisiai.
Havana Vanille man - labai adaptuotas ir civilizuotas variantas to, ką mes įsivaizduojame kaip "kubietiška" biggrin.gif
Tačiau kvapas kaip toks - visai mielas, saldokas, tikrai jaučiasi tolimas tabakas, švelni vanilė, romas pradžioje. Kitos nurodomos natos - na, aš jų nepagaunu. Gal kitiems uostytojams pasiseks labiau biggrin.gif
Atsakyti
Havana spalvota nepasirode. Namai is esmes visi balti tongue.gif

Jau kaip rupi pauostyti kvapa.
Atsakyti
Creme de la Creme pasirodė Comme des Garcons naujienos:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dee, apie ką tos naujienos? cool.gif
Atsakyti