Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

Negaliu pakęsti, kai reikia kažko prašyti. cool.gif Todėl maloniau pačiai pasiimti arba jei konsultantas šalia ir purškalioja ant lapukų, tai tenka. Šiaip kartais erzina brukimas to, ko galbūt nenoriu. Tiesiog mėgstu laisvę ir laisvę rinktis. PE ne man, nebent žinau ko noriu ir ko reikia. Pvz. tušo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 09 23, 11:53)
Ale ir prisigalvoja žmonės ...

as sakau, kaip yra, ir kaip buvo ne viena karta! Lyg stoviu uz kampo ir prisigalvoju, baikit!
Sakau gi, pasakau konsultantei, 'parodykit, prasau kvepalus *****', ji prie lentynos paemusi popieriuka i purksteli ir man paduoda popieriu smile.gif Va tas uzkliuvo. As neprasau duoti kvepiancio popierelio...
Ai, vel prasides isvedziojimai
Tema ne apie tai , pagaliau.

QUOTE(Marla @ 2009 09 23, 12:03)
PE niekuomet nekilo tokių problemų, paprašau papurkšt ant riešo ir neigiamo atsakymo nesu gavus  lotuliukas.gif O jei jau norite greičiu aplenkti konsultantę tuomet parepetuokite frazę "norėčiau išbandyti ant rankos tokį tai anokį parfumą".

Sutinku, jei paprasote- paduos! Bet vel gi, kaip minejau auksciau, as neprasau ju duoti man kvepianciu popierioku lotuliukas.gif Tokioj situacijoj jau geriau kamstuka pauostyt nei celiulioze lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 09 23, 12:01)
as sakau, kaip yra, ir kaip buvo ne viena karta! Lyg stoviu uz kampo ir prisigalvoju, baikit!
Sakau gi, pasakau konsultantei, 'parodykit, prasau kvepalus *****', ji prie lentynos paemusi popieriuka i purksteli ir man paduoda popieriu smile.gif Va tas uzkliuvo. As neprasau duoti kvepiancio popierelio...
Ai, vel prasides isvedziojimai
Tema ne apie tai , pagaliau.
Sutinku, jei paprasote- paduos! Bet vel gi, kaip minejau auksciau, as neprasau ju duoti man kvepianciu popierioku  lotuliukas.gif  Tokioj situacijoj jau geriau kamstuka pauostyt nei celiulioze  lotuliukas.gif

bet ir neprašai, kad ant rankos papurkštų. iš kur joms žinot, kas ko nori? smile.gif gi pasakyt reikia. turbūt dažniausiai žmonės testuoja nuo bloterio, tai pardavėjos ir purškia. taip kad labai jau čia keistas nepasitenkinimas. tarp kitko, tam pačiam PE man ne kartą pasitaikė, kad norėjo iškart ant riešo užpurkšti, tik aš atsisakiau.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 09 23, 13:22)
bet ir neprašai, kad ant rankos papurkštų. iš kur joms žinot, kas ko nori? smile.gif gi pasakyt reikia. turbūt dažniausiai žmonės testuoja nuo bloterio, tai pardavėjos ir purškia. taip kad labai jau čia keistas nepasitenkinimas. tarp kitko, tam pačiam PE man ne kartą pasitaikė, kad norėjo iškart ant riešo užpurkšti, tik aš atsisakiau.

na, istiesu, gal tik pora tokiu sutapimu buvo, nesigincysiu...
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 09 23, 10:53)
Nesąmonė visiška - niekuomet nėra buvę tokios situacijos. Visuomet iš karto pasakau, kad bandysiu ant rankos ir nėra buvę, kad pardavėja nepurkštų ant riešo ar prievarta kištų lapelį. Čia jau gerbiamoji stipriai perlenkiat lazdą.

O jau CdC parduotuvėj tai išvis tokių minčių net kilti negali - ten visi testeriai stovi panosėj, imk ir purkškis nors ant galvos, po to gali vaikščioti pusę dienos ir sau kvepėt iki negalėjimo. Kaip beje, ir Kristianoj, ir Douglase.
Ale ir prisigalvoja žmonės ...

Ale ir optimistės jūs čia lotuliukas.gif
Kaip pradėjau testuoti kvepalus savo kaime,tai po kiek laiko man liepė eiti į SARMA ir ten purškinėtis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 09 23, 13:01)

Reikia visuomet prisiminti, kad esi pirkėja ir tu diktuoji taisykles biggrin.gif Kaip galima nusipirkti kvepalus jų nepratestavus ant riešo ar nepapurškus ant savęs? Su PE Kaune jokių problemų nėra, kai tiksliai pasakai ko nori. Kai visai nežinau kvapo, tai leidžiu, kad papurkštų ant popierėlio. Jei man kvapas patinka, tai tada liepiu, kad papurkštų ant riešo. Jei imu galvoti apie pirkimą, tai aiškiai pasakau, kad noriu pabandyti ant savęs ir purškiu sau paausius. Dar niekad nesusilaukiau priešiškumo iš pardavėjų pusės. Kaune visai simpatiškos pardavėjos dirba PE, tad nereikia be reikalo kuklintis ar net bijoti, juk jos irgi moterys. biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kaip manot, ar CdC turi mėginėlių? Nes į šią parduotuvę važiuočiau spec iš Kauno. Tik va, kad labai jau nepasitikiu savo uosle, 4 kvapai-ryškiai, o likusieji-nebesuprantu blink.gif, tai galvoju, gal būtų protinga įsigyti meginėlių. Kaip manot? g.gif Aš taip noriu į šią pardę yu.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gyneve @ 2009 09 25, 00:01)
Merginos, kaip manot, ar CdC turi mėginėlių? Nes į šią parduotuvę važiuočiau spec iš Kauno. Tik va, kad labai jau nepasitikiu savo uosle, 4 kvapai-ryškiai, o likusieji-nebesuprantu blink.gif, tai galvoju, gal būtų protinga įsigyti meginėlių. Kaip manot? g.gif Aš taip noriu į šią pardę yu.gif  rolleyes.gif

Manau, jei žinotum, kuriuos nori išsamiau išbandyti, paprašytum ir parduotuvė turėtų savo stalčiukuose, tikrai duotų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gyneve @ 2009 09 25, 00:01)
Merginos, kaip manot, ar CdC turi mėginėlių? Nes į šią parduotuvę važiuočiau spec iš Kauno. Tik va, kad labai jau nepasitikiu savo uosle, 4 kvapai-ryškiai, o likusieji-nebesuprantu blink.gif, tai galvoju, gal būtų protinga įsigyti meginėlių. Kaip manot? g.gif Aš taip noriu į šią pardę yu.gif  rolleyes.gif

Manau, būtų protinga paskambinti į parduotuvę ir pasiteirauti dėl tų mėginėlių. Nes jei tik dėl jų važiuoti specialiai iš Kauno? O jeigu neturės?
Atsakyti
Dar galima po kokiu triju uostymu pauostyti kavos pupeliu,gal pas juos ir maciau indeli su pupelem tam tikslui kaip tik ir skirta.O gal kazkur kitur g.gif Nepamenu...
Atsakyti
Tai va, kad iš kur žinoti ką nori pauostyti, kai nežinau kas labiau verta, o apsilankymas tik vienas..Todėl ir klausiau gal yra kokių "klasikinių" kvapų kuriuos privalu išbandyti..Bėje ir ačiū už pasiūlymus.Būtinai rytoj pasiskambinsiu į CdC ir susižinosiu. Parašysiu jums kaip man sekės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gyneve @ 2009 09 28, 20:29)
Tai va, kad iš kur žinoti ką nori pauostyti, kai nežinau kas labiau verta, o apsilankymas tik vienas..Todėl ir klausiau gal yra kokių "klasikinių" kvapų kuriuos privalu išbandyti..

Klasikiniai tikrąja to žodžio prasme (t.y., patikrinti laiko) - Robert Piguet kvapai, nors šiandien jie visi reformuluoti ir sumoderninti: Fracas (1948), Bandit (1944), Visa (1947) ir kt. Vienaip ar kitaip, išties būtų verta susipažinti su šiomis parfumerijos legendomis, apie kurias rasi kiekvienoje rimtesnėje kvepalų menui skirtoje knygoje.

Klasikinio "sukirpimo" kvapų gali rasti Annick Goutal gamoje, pvz., tai bus tie, kuriuose gausu rožių, kitų gėlių: Grand Amour, Ce soir ou jamais, Quel Amour! ir kt.

Klasikinių tradicijų laikosi ir Amouage: Gold, Lyric...

O jei nori truputį šokiruojančių įspūdžių, tai eik prie parfumerijos "chuliganų" - Etat libre d'Orange lentynos biggrin.gif
Atsakyti