Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

Creme de la Creme jau yra Amouage kvepalai smile.gif
user posted image
Atsakyti

Puiki naujiena thumbup.gif

O kainos ?
O liepos 4-5-6 dienom parduotuve dirbs?
Atsakyti
Dee, o kurie būtent Amouage'o kvapai atkeliavo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2009 06 25, 20:53)
Puiki naujiena  thumbup.gif

O kainos ?
O liepos 4-5-6 dienom parduotuve dirbs?

Kainos, kaip ir kitur (luckyscent'e pvz.), moterisku 600-700 Lt uz 50ml.
Tom dienom parduotuvė dirbs smile.gif

QUOTE(Margot @ 2009 06 25, 21:09)
Dee, o kurie būtent Amouage'o kvapai atkeliavo? bigsmile.gif

Moteriški: Dia, Jubilation25, Gold ir Lyric.
Vyriški: Gold, Jubilation XXV ir Dia.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 06 25, 21:24)

Na ką, matomai, reikia megzti pažintis su arabų šeichais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 06 25, 20:24)

Ojiej...barngoka. unsure.gif neuostisiu ju, o vdrug patiks. Ka tada daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 06 25, 21:54)
Ojiej...barngoka. unsure.gif neuostisiu ju, o vdrug patiks. Ka tada daryti  g.gif

Ka daryti ? cool.gif
Klausyk, stojam prie Soboro, pasirasom plakateli
PAAUKOKIT AMUAGE/ams,
pasidedam kepure ir o vdrug pasiseks biggrin.gif

Atsakyti
Kas nors kartą esate užėjusi pirkti/pauostyti/šiaip apsižvalgyti į CdC, turbūt pastebėjote Etat Libre d'Orange stendelį.
user posted image

Labai įdomu patapo, ar esate uosčiusios kurį nors kvapą, gal net įsigijote? Kada jais kvėpinatės? Apskritai, BlackDee, kokie yra šių kvepalų pardavimai - labiau jais domimasi ar ir perkama? Gal jau galėtum apibūdinti Etat Libre d'Orange kvapo pirkėją - koks jis? biggrin.gif

Būtinai apsiimsiu kada nors juos išnagrinėti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2009 06 26, 18:34)

Labai įdomu patapo, ar esate uosčiusios kurį nors kvapą, gal net įsigijote? Kada jais kvėpinatės? Apskritai, BlackDee, kokie yra šių kvepalų pardavimai - labiau jais domimasi ar ir perkama? Gal jau galėtum apibūdinti Etat Libre d'Orange kvapo pirkėją - koks jis? biggrin.gif

Oj, aš asmeniškai labai myliu ir gerbiu visus Etat Libre d'Orange pirkėjus tongue.gif Nes tai man patinkančio tipo, įdomūs žmonės, "prie meno" - dailininkai, fotografai, aktoriai.

Pvz. Jasmin et Cigarette, Encens & Bubblegum, Charogne buvo išpirkti labai greitai po parduotuvės atidarymo. Vienas fotografas nesenai įsigijo paskutinį Rien buteliuką, Putain des palaces,Nombril Immense taip pat išpirko žmonės žinantys tuos kvepalus dar iš Paryžiaus, kai jų nebuvo LT ir labai apsidžiaugė, kad jų čia yra.
Aišku, tie,kas nežino šio brendo visai gali būti lengvai šokiruoti paveiksliukų (kurių beje nėra ant prekės, kurią perka, tik ant testerio), ypač Secretions Magnifiques, bet čia turbūt vienintelis kvapas sukeliantys nuostabą, juoką ar pan. O kiti - visai padorūs parfumerijos kūriniai sakyčiau, man pvz. labai patinka Rossy de Palma - viena geriausių mano uostytų rožių, Vraie Blonde su šampanu ir aldehidais (vien tik faktas, kad esu briunetė neleidžia man turėti šių kvepalų, o labai norėčiau verysad.gif tongue.gif ), o Vierges et Toreros būtinai nupirksiu, nes ten tuberoza su oda tiesiog veda mane iš proto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 06 26, 19:04)
Oj, aš asmeniškai labai myliu ir gerbiu visus Etat Libre d'Orange pirkėjus  tongue.gif  Nes tai man patinkančio tipo, įdomūs žmonės, "prie meno" - dailininkai, fotografai, aktoriai.

Kartą užėjus eilinį kartą pauostyti vieno stendulio, kartu užėjo ir R.Šapauskas - pajuokavo kvepalų tematika, pauostė vieną kitą Libre kvapą ir sakėsi dar pasidomėsiąs jais internete. Labai smalsu, ar įsigijo kuriuos nors biggrin.gif

O tie, kurie perka, žino, kad ant nusipirkto buteliuko nebus intriguojančių etikečių? rolleyes.gif

Vierges et Toreros - kažkas apie nekaltybės praradimą?Nemoku prancūzų k. schmoll.gif
BlackDee, gali paversti mumi pavadinimus ar kokį linką įmesti, kur tai jau yra padaryta?

Dabar labai labai smalsu. Ne dėl etikečių. Dėl kvapo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREDUCI: 26 birželio 2009 - 18:15
Jo, jei žmogus perka pirmą kartą Etat... tai jis informuojamas, kad ant buteliuko tos etiketės nėra smile.gif

Šiaip sudėtinga gražiai išversti į lietuvių kalbą, bet maždaug taip:

Putain des Palaces - Viešbučio kekšė
Je suis un homme - Aš esu vyras
Vraie Blonde - Tikra blondinė
Encens et Bubblegum - Smilkalai ir kramtoma guma
Rien - Nieko/Niekas
Divin‘ Enfant - Dieviškas kūdikis (nors liet. skamba lievai)
Jasmine et Cigarett - Jazminas ir cigaretė
Secretions Magnifiques - Didingos (šventosios) išskyros
Nombril Immense - perk. Pasaulio bamba
Vierges et Toreros - Nekaltos mergelės ir toreadorai

Uff, labai tingiu toliau viską su ranka suvedinėt blush2.gif
Čia yra ir angliški pavadinimai, tik reikia anglų kalbą pasirinkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 26 birželio 2009 - 18:37
As su klausimu tokiu... na.. o kaip BlackDee susijusi su CdC? rolleyes.gif
Is kur tiek ziniu? ax.gif

Mano dar vienas trokstamas kvapas Robert Piguet - Fracas wub.gif Tik kapeiku tam dar nesukrapstau blush2.gif
Atsakyti