Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

LOSTMARC/H- nematyti, negirdeti,einu paguglinti smile.gif
BlackDEE, gal jau uostei? Parasyk, kokie jie.
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2009 06 20, 09:19)
LOSTMARC/H- nematyti, negirdeti,einu paguglinti  smile.gif
BlackDEE, gal jau uostei? Parasyk, kokie jie.

Lostmarc'h - laukinis papludimys Bretanes regione, Prancuzijoje. Tai vat visu kvepalu koncepcija sukasi apie juros, smelio ir Bretanes augalu tematika. Kas nereiskia, kad jie yra akvatiniai ar labai gaivus. Man labiausiai tinkantys jiems apibudinimas "jaukus".
Lann-Ael kvepia kaip vaniline silta bandele. Atao - klasikiniai vyriski kvepalai su citrusais ir mediena. Mano favoritai Aod (bretonu kalba "pajurys, juros krantas") - kvepia kopomis, su kokosu ir geliu (gardeniju) priemaisa. Ael-Mat dar normaliai nepratestavau, uniseksas, geliu muskusas. Iroaz (bretonu kalba "roze") - praktiskai roziu monoaromatas su siek tiek pipiru.
Faina, kad moteriski kvepalai turi to paties kvapo kuno pienelius, kurie visai nebrangus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 20 birželio 2009 - 10:06
QUOTE(BlackDee @ 2009 06 20, 00:46)
Comme des Garcons & Stephen Jones:

Nasomatto - Black Afgano:

LOSTMARC'H kvepalai:

Ir džiugu, ir liūdna dėl naujienų - norų tik daugėja, o, kaip žinia, jie nebetelpa į pigių rėmus.

BlackDee, gal pasakytum, kiek CdC kainuoja CdG Guerrilla 1?
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2009 06 20, 17:31)
Ir džiugu, ir liūdna dėl naujienų - norų tik daugėja, o, kaip žinia, jie nebetelpa į pigių rėmus.

BlackDee, gal pasakytum, kiek CdC kainuoja CdG Guerrilla 1?

85ml uz 290 LT biggrin.gif Syki uzsukus nei kvepalu, nei kainu nepamirstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 06 20, 19:37)
85ml uz 290 LT biggrin.gif Syki uzsukus nei kvepalu, nei kainu nepamirstu smile.gif

Ačiū, JVana, kaip čia aš tokį dalyką kaip tavo genialią atmintį pamiršau doh.gif biggrin.gif Kol kas mėgausiuos kiek turiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2009 06 20, 22:24)
Kol kas mėgausiuos kiek turiu rolleyes.gif

Patinka Guerilla 1? ax.gif o Guerilla 2 uostei?
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 06 20, 22:35)
Patinka Guerilla 1?  ax.gif  o Guerilla 2 uostei?

Man tai atradimas ant JVanos odos tongue.gif

Ne, dar nespėjau.
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2009 06 20, 22:40)
Man tai atradimas ant JVanos odos tongue.gif

Bet kaip suprantu - ant sovosios jau taip pat isbandei? Ir kaip? Kitaip nei ant JVanos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 06 20, 22:42)
Bet kaip suprantu - ant sovosios jau taip pat isbandei? Ir kaip? Kitaip nei ant JVanos?  rolleyes.gif

Dar nieko negaliu komentuoti, pirmas įspūdis labai geras, reikėtų jais kaip reikiant apsipilti. Vetiveris bei kedras daro kvapą vyrišką, bet ant moters odos(na, mano, jos biggrin.gif ) jie skleidžiasi labai rafinuotai.

Turiu tokią bėdą: kad ir kokie geri būtų vyriški kvepalai, man jie yra vyriški ir per save neperlipu. O Gorilos, kaip suprantu, unisex? man patiko išsireiškimas apie juos biggrin.gif : It is for a woman, I think, but a man can wear it to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREDUCI: 20 birželio 2009 - 22:28
QUOTE(FREDUCI @ 2009 06 20, 23:11)

Turiu tokią bėdą: kad ir kokie geri būtų vyriški kvepalai, man jie yra vyriški ir per save neperlipu. O Gorilos, kaip suprantu, unisex? man patiko išsireiškimas apie juos  biggrin.gif : It is for a woman, I think, but a man can wear it to.

O tu is pradziu perskaitai, kad vyriski ir tada nusistatai pries? tongue.gif Taip, Gorilos yra unisex mirksiukas.gif
Atsakyti
Guerrilla 2 yra tuberoza, kurios truputį prisibijau, bet jei ji negroja pagrindiniu smuiku... g.gif Bent maiste nemėgstu curcumos kvapo - mažum ji čia kitokia. Bet labai teigiami atsiliepimai ir tapo smalsu rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(BlackDee @ 2009 06 20, 23:20)
O tu is pradziu perskaitai, kad vyriski ir tada nusistatai pries?  tongue.gif Taip, Gorilos yra unisex  mirksiukas.gif

Pirmiausia, kai ieškau ko nors sau, nesisukinėju apie vyriškus kvapus biggrin.gif
Kita vertus, kartais - iš kur man žinoti, yra jie vyriški, ar moteriški. Jei kvapas atrandamas netyčia ir man jis patinka, tada turbūt nesvarbu g.gif Bet... Žinok, nudžiugau, kad Gorilos unisex lotuliukas.gif
Papildyta:
JVana, tu juos sau pirkaisi ar vyrui? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2009 06 20, 21:30)
uos sau pirkaisi ar vyrui? rolleyes.gif  biggrin.gif

Jamiau juos sau, nes tik man patiko smile.gif MB niekaip i juos nesureagavo. Man jie tikrai unisex'iniai.
Atsakyti