Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

Neseniai susipazinau su siais kvepalais
user posted image

Skanumelis, pavasariui-vasarai butu kaip tik wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 04 08, 23:55)
Na kaip RitaRazi, ar nupirkai kuriuos nors smilkalinius kvepalus is CdG serijos?  smile.gif

labas, gavau dovanu Avignon'a bigsmile.gif
Atsakyti
Parduotuvė kaip "po karo": pusės asortimento nebelikę, kitų tik likučiai. Ar čia laikinas reiškinys, ar taip bus visuomet? rolleyes.gif Tiesa, mergaitė minėjo, kad bus keli nauji kvepalai. Bet vistiek, kažkaip liūdesys apėmė. unsure.gif
Atsakyti
Kokiomis progomis šioje parduotuvėje būna nuolaidos? Moters ir Motinos dienas jau pražiopsojau, ar dar kada nors artimiausiu metu bus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2009 06 12, 19:45)
Kokiomis progomis šioje parduotuvėje būna nuolaidos? Moters ir Motinos dienas jau pražiopsojau, ar dar kada nors artimiausiu metu bus? smile.gif

Na turbūt bus Kalėdų proga biggrin.gif

O šiaip karts nuo karto būna nuolaidos ir be progos kai kurioms prekėms, šiuo metu Heeley (likęs vienas kvapas) ir Mona di Orio, nes daugiau asortimente nebebus, The Different Company 90ml ir 10 Corso Como kūno linijai.

o domina kažkas konkretaus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 06 12, 19:51)

o domina kažkas konkretaus?  ax.gif

Mona di Orio Lux man pasirodė labai mielas kvapas. Nesuprantu, kodėl jis vyriškas smile.gif

Bet mane sudomino Bois Farine - trečią dieną blotter'is guli šalia ant stalo ir mane nervina (gerąja prasme). Kalėdų tai aš nesulauksiu blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2009 06 12, 20:08)
Mona di Orio Lux man pasirodė labai mielas kvapas. Nesuprantu, kodėl jis vyriškas smile.gif

O kodėl manai, kad jis vyriškas? Čia tau taip parduotuvėje pasakė? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 06 12, 20:15)
O kodėl manai, kad jis vyriškas? Čia tau taip parduotuvėje pasakė?  huh.gif

Nea, su konsultantais apie šiuos kvapus nekalbėjau.
fragrantica taip rašo: "Lux by Mona di Orio is a citrus fragrance for men. Lux was launched in 2006."
http://www.fragranti...o/Lux-4226.html

Aš pati labai nustebau, kai tai pamačiau. Gal ten klaida? Nes parduotuvėje visi tie kvapai man atrodė moteriški.
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2009 06 12, 21:14)
Nea, su konsultantais apie šiuos kvapus nekalbėjau.
fragrantica taip rašo: "Lux by Mona di Orio is a citrus fragrance for men. Lux was launched in 2006."
http://www.fragranti...o/Lux-4226.html

Aš pati labai nustebau, kai tai pamačiau. Gal ten klaida? Nes parduotuvėje visi tie kvapai man atrodė moteriški.

Na o pvz Osmoz visus jos kvapus pristato kaip moteriškus smile.gif

Pati Mona di Orio neskirsto savo kvepalų į vyriškus ir moteriškus ir palieka laisvą pasirinkimą smile.gif
Atsakyti
Atejau i sita temuka - o cia bardakas unsure.gif

Kazka maciau kalbat apie nuolaidas. Tai as vakar (nezinodama, kad jos buvo) paklausiau pardavejos, tai sake - nebus.

O as baisiai seile varvinu del Juliette Has A Gun - Citizen Queen.

Dar maciau nemazai minejot Annick kvepaliukus. Tai juos geriausia siusti is USA.. As Petite Cherie 100 ml uz 160 lt uzsifundziau ax.gif Turiu sia savaite gaut. Tikiuos, nenusivilsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 06 15, 15:57)
Atejau i sita temuka - o cia bardakas  unsure.gif

Kazka maciau kalbat apie nuolaidas. Tai as vakar (nezinodama, kad jos buvo) paklausiau pardavejos, tai sake - nebus.

O as baisiai seile varvinu del Juliette Has A Gun - Citizen Queen.

Dar maciau nemazai minejot Annick kvepaliukus. Tai juos geriausia siusti is USA.. As Petite Cherie 100 ml uz 160 lt uzsifundziau  ax.gif Turiu sia savaite gaut. Tikiuos, nenusivilsiu  rolleyes.gif

Pritariu Žalia Rūta dėl Juliette Has A Gun - Citizen Queen, pabandziau pasikvepinti pas viena drauge, tai man jie taip patiko, kad nakti net uzmigt negalejau, bigsmile.gif koks nerealus man ju kvapas, tai vos iskenciau kita diena kol atsidarys parduotuves ir nulekiau iskart ir paemiau, pirma savaite tai net miegot eidama kvepinausi, kad geriau miegotusi biggrin.gif thumbup.gif Idealu.
Atsakyti
Creme de la Creme pastaruoju metu atsiradusios naujienos:

Comme des Garcons & Stephen Jones:
user posted image

Nasomatto - Black Afgano:
user posted image

LOSTMARC'H kvepalai:
user posted image

4u.gif
Atsakyti