Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

QUOTE(Smauglius @ 2008 11 16, 10:48)
Oops, tereikėjo vos savaitės tamstos pojūčiams ir poreikiams pasikeisti.
Kaip čia dabar? Pasidavei masinei isterijai?

O ne, negerbiamoji S. pasidavė pagundai nusiplagijuoti vienos mielos mūsų forumietės idėją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 16 lapkričio 2008 - 12:29
man tik pasistojo klausimas, pėvėzė, aš kai kuriuos Annick Goutal kvepalus pirkau iš užsienio (jų dabar yra ir CdlC pardėje), tai man juos reikia aptarti "kitokių kvepalų" temoje, o L'artisan Parfumeur "Tea for two" pasikvėpinau "Creme de la Creme" parduotuvėje, vadinasi, turiu aptarti šioje temoje??? doh.gif Sviestas sviestuotas doh.gif

o kodėl nėra temos "Kvepalai iš ... "Kristiana", "Sarma", "Drogas", "Kosmada", "Eurokosas", "FM", "Avon" ir t.t.? Taip pat internetinėms parduotuvėms "Kvepalai iš fragrancex.com", "Kvepalai iš ebay" ir t.t.?

Temos pati idėja kaip ir įdomi, tačiau šiek tiek neetiška kitų parduotuvių atžvilgiu. Visi šie kvepalai idealiai tinka aptarimui temoje "Kitokie kvepalai".

Būtų smagu, jei moderatorė sujungtų šią temą su "Kitokiais kvepalais", jei tik pasirodys dar kada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 11 16, 13:28)
O ne, negerbiamoji S. pasidavė pagundai nusiplagijuoti  vienos mielos mūsų forumietės idėją.

Iš tikrųjų liūdna, kai nagus prie tokios temos kiša asmuo, kuriam Annick Goutal Mandragore (praktiškai parfumerinis šedevras) tėra "uoginis kvapas iš tokio tamsiai bordavo buteliuko" verysad.gif

Toks jausmas, lyg kas į gėlių darželį būtų įleidęs kiaulę ...
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2008 11 16, 12:56)
Aiškinu: Kitokių kvepalų tema buvo sukurta ne tam, kad kalbėti apie kvapus, kurių nėra pirkti LT, o tam, kad kalbėti apie kvapus, kurie įeina į selektyvų, nišinės parfumerijos kategoriją. CdC asortimentas atitinka būtent tai.

gal tiesiog temos autorė net nesupranta savokų "selektyvai", "nišinė parfumerija" ir t.t.? g.gif

nes kvepėti kvepalais, kurių nėra pirkti Lietuvoje, dar nereiškia, kad visi šie kvepalai yra selektyvai hihihi.gif
Atsakyti
Tamstytės nieko Jūs nesuprantate. Ši tema neskirta aptarinėti kitokius kvepalus. Tema skirta pasigyrimams, toms:
1. kas jau spėjo pabuvoti Panoramoje;
2. kas uostinėjosi tenai;
3. kas spėjo kažką nusipirkti wub.gif bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Taigi, kur kitur pasisakyti, kad jau buvai... cool.gif

P.S. gervela. man reikia tavo avataro
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 11 16, 12:28)
O ne, negerbiamoji S. pasidavė pagundai nusiplagijuoti  vienos mielos mūsų forumietės idėją.

Nesupratau šios replikos. Gal galima plačiau? g.gif Nes neradau tokios temos ir parduotuvė atsidarė neperseniausiai.

PK, ši tema ne tik apie tai, kas ką pirko ar nepirko, bet apie jos asortimentą. Visus kitus šios temos reikalingumus jau paminėjau, tad nebesikartosiu.

Nesuprantu, iš kur tokios aistros. Tikriausiai dėl to, kad tokia tema nebuvo parašyta subforumo senbuvės? Manau vienintelė paaiškinama priežastis.

Jūs vėl OT ir labai gaila, nes ji nebuvo skirta blevyzgoms. verysad.gif
Atsakyti
Norėčiau pridurti, kad šioje temoje visiškai nereikia vargintis rašant painius ir įmantrius gamintojų bei kvepalų pavadinimus, vardyti natas ir pan. smile.gif Tereikia nurodyti buteliuko spalvą ir vysks bus aišku. Gal reikėtų dar ir formą pabrėžti beigi prie kurios sienos ir kurioje lentynėlėje jie pastatyti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man būtent po gimdymo sutrikusi atmintis ir kartais tiesiog "užkrenta", kad ir kaip bandyčiau prisiminti, tik fragmentai. Nors anksčiau viską kuo puikiausiai prisimindavau, mintinai žinojau visus telefono numerius verysad.gif

Tad tikrai atsiprašau, kad neprisiminiau tikslių pavadinimų ir ačiū katalikei, kad parašė taisyklingai. 4u.gif

Visas absoliučiai natas ar pustonius dar nemoku taip tiksliai atskirti, bet labai norėčiau išmokti. Apie uogas konkrečiai šių kvepalų kalbėjo ir parduotuvės konsultantė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 16 lapkričio 2008 - 14:17
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 11 16, 15:01)
P.S. gervela. man reikia tavo avataro

kurio? g.gif babytės? g.gif savo zaijco neduosiu biggrin.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 16, 15:08)
Jūs vėl OT

aš išreiškiau savo nuomonę, kodėl atskira tema nėra reikalinga. ir tai nėra nei OT, nei blevyzga. kvepalus, kuriuos ten uosčiau ir bandžiau, aprašysiu "Kitokių kvepalų" temoje, nes ten jiems vieta.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 11 16, 14:12)
Gal reikėtų dar ir formą pabrėžti beigi prie kurios sienos ir kurioje lentynėlėje jie pastatyti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nu ne schmoll.gif , o jei kada sugalvos perstatyt, tai aš dar ne tą bordinį buteliuką galiu netyčiom nusipirkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 11 16, 14:15)
Nu ne  schmoll.gif , o jei kada sugalvos perstatyt, tai aš dar ne tą bordinį buteliuką galiu netyčiom nusipirkti  unsure.gif

Tam reikia reguliariai vizituoti CdC. atsiradus pasikeitimams, nedelsiant apie tai informuoti šioje temytėje bigsmile.gif Juolab, kad dabar ji bus madinga ir lankytina privalomai, nes Lietuvos mados guru taip pasakė cool.gif
Atsakyti
Kokia tu cinikė, centifolija
Atsakyti