Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 03 07, 09:25)
ar tie miniukai reguliariai pasirodys, ar čia tik vienkartinė atrakcija Petite Cherie garbei? ax.gif

Maždaug kartą į metus A.Goutal "akcijuoja" kokius nors vienus kvepalus, išleisdami tokius miniukus, todėl kol kas kitų kvapų nenusimato artimiausiu metu, gal tik rudenį ar apie Kalėdas...
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 03 07, 13:01)
Maždaug kartą į metus A.Goutal "akcijuoja" kokius nors vienus kvepalus, išleisdami tokius miniukus, todėl kol kas kitų kvapų nenusimato artimiausiu metu, gal tik rudenį ar apie Kalėdas...

BlackDee, bet minėtų AG dar bus tokio tūrio ar tai buvo laikinas "užvežimas"?
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2009 03 07, 14:40)

aš prieš metus ar porą pirkau per tarpininkes iš USA internetinių pardžių (nebepamenu, kurių) AG mini buteliukus- nuo 15 iki 5 ml 4u.gif Gal ir dabar perėjus per internetinių pardžių subforumą būtų galima atrasti tas pardes.
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2009 03 07, 13:40)

Tokio tūrio dabar yra tik AG P.Cherie, kitų artimiausiu metu nenusimato.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 03 06, 15:37)
Creme de la Creme parduotuvėje šiandien pasirodė ETRO naujiena Pegaso
user posted image

Lengvų citrusų pradžia (bergamotė, citrina, neroli), vidurinės natos: bazilikas, pipirai, vilkdalgiai, o bazėje atsiskleidžia labai maloni mediena (kedras, benzoinė derva, švitrūnas) smile.gif

Pratestavau šiandien šiuos smile.gif Patiiiko bigsmile.gif Pradžia tokia gaivi - prieskoninė, kažkuo priminė Etro Etra (bent jau charakteriu). O po kurio laiko nupudrėja (ten irisas sudėty, turbūt dėl jo g.gif) ir: nors šiaip pudriškumas man kvepaluose nelabai patinka, bet šituose tas pudriškumas toks geras. A medienos "fazę", matyt, praleidau g.gif

O kas dabar gali pasakyti, koks tūris yra Pegaso buteliuko? 100 ml kaip ir visų kitų etro, ar 50 ml - kaip rašoma Fragranticoj?
Man buteliukas pasirodė standartinis šimtinis, tik kamštuko spalva nuo visų kitų Etro skiriasi: visi aukso spalvos, o Pegaso - lyg ir sidabrinis g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 07 kovo 2009 - 18:56
QUOTE(Rimaz @ 2009 03 07, 18:34)
O kas dabar gali pasakyti, koks tūris yra Pegaso buteliuko? 100 ml kaip ir visų kitų etro, ar 50 ml - kaip rašoma Fragranticoj?
Man buteliukas pasirodė standartinis šimtinis, tik kamštuko spalva nuo visų kitų Etro skiriasi: visi aukso spalvos, o Pegaso - lyg ir sidabrinis g.gif

Esančių CdC Pegaso tūris 50ml (nors būna ir po 100). Dabar ETRO perleidžia kolekciją ir visi kvepalai palaipsniui bus jau tokiose dėžutėse po 50ml ir po 100 ml smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 07 kovo 2009 - 20:56
QUOTE(BlackDee @ 2009 03 07, 20:45)
Esančių CdC Pegaso tūris 50ml (nors būna ir po 100). Dabar ETRO perleidžia kolekciją ir visi kvepalai palaipsniui  bus jau tokiose dėžutėse po 50ml ir po 100 ml  smile.gif

Ir testeris - 50ml? blink.gif Bliam, man su tūrio pojūčiu nekas cool.gif
O kaip kainos? (aš, aišku, nepažiūrėjau... cool.gif)
O šiaip man patinka sumanymas išleisti kvepalus mažesniais buteliukais smile.gif Iš Etro visai norėč gal poros kvapų, nu šimtiniai bambaliai jau labai per daug doh.gif
Atsakyti
Esančių CdC Pegaso tūris 50ml (nors būna ir po 100). Dabar ETRO perleidžia kolekciją ir visi kvepalai palaipsniui  bus jau tokiose dėžutėse po 50ml ir po 100 ml  smile.gif

Kokia džiugi naujiena bigsmile.gif
Atsakyti

Šimtuko kaina ~250-320 Lt, o 50 ml?
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2009 03 07, 21:09)
Ir testeris - 50ml? blink.gif Bliam, man su tūrio pojūčiu nekas cool.gif
O kaip kainos? (aš, aišku, nepažiūrėjau... cool.gif)

testeris ten 100 smile.gif

QUOTE(FREDUCI @ 2009 03 07, 21:47)
Šimtuko kaina ~250-320 Lt, o 50 ml?

Kainas ETRO kelia, naujoj pakuotej 50ml kainuos 259 (dabar 100 senoj pakuotej - 280, o graviruoti buteliukai 310).
Atsakyti
Šiandien išbandžiau Juliette Has A Gun „Lady Vengeance” smile.gif Tik užpurškus ant odos, kvapas pasirodė kiek aitrokas, bet paskui šiek tiek pašvelnėjo, pasaldėjo. Žodžiu, patiko 4u.gif
Atsakyti