Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

QUOTE(Rasamargarita @ 2009 01 23, 12:03)
Jei idomu-FRACAS (Robert Piguet) yra megiami Monako kunigaikstytes Karolinos, Madonos.

Man asmeniskai sitas kvapas neina, bet uztat BAGHARI-isprotet galima,

Aha, dar ir - Heilės mylimiausi. mirksiukas.gif Mane tai jau kiek erzina, kai minint Fracas, visad paminimos ir tos damos, joms giedami ditirambai, nors jos nei kūrė tą kvapą, nei yra jo reklaminis veidas, ir man nei viena jų neimponuoja tiek, kad vien dėl jų įsigyčiau Fracas.

O man kaip tik atvirkščiai - šitas pasirodė mielas, bet ne iš kojų verčiantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasamargarita @ 2009 01 23, 12:03)
Asmeniskai man tai labai smagu, kad atsirado visiskai kitokiu kvapu parduotuve, nes Kristiana su savo banaliais kvapais jau seniai ikyrejo, nieko originalaus ten nebera. Gal nebent atsirade Creed kvapai.

Gal nevertėjo taip suabsoliutinti. smile.gif Yra toje Kristianoje (Sarmoj, Douglas) ir ne banalių, nenuvalkiotų kvapų. Ir tikrai puiku, kad ir pas mus pagaliau atsirado "kitokie" kvapai, bet net ir ten galima rasti ( mano nuomone) banalių kvapų už nebanalią kainą.
Atsakyti
QUOTE(Rasamargarita @ 2009 01 23, 13:03)
Kristiana su savo banaliais kvapais jau seniai ikyrejo, nieko originalaus ten nebera.

o ar gali ranką prie širdies pridėjusi pasakyti, kad absoliučiai kiekvieną kvapą, ten esantį, išuostei, visas koncentracijas? biggrin.gif ir tik tada priėmei sprendimą, kad nieko ten gero biggrin.gif

panašu, kad atsiranda banga, kad lankytis CdC - madinga ir stilinga, kad kitose LT esančiose parduotuvėse kažką pirkti ar uostyti- jau nebe lygis ax.gif

Mane CdC sudomino tik todėl, kad joje esama kvapų, apie kuriuos skaičiau arba uosčiau popieriaus pakvėpintą lapelį ar mažą mėginuką, kartais net iš svetur, ir kad tų kvapų nėra kitose LT pardėse. Jei būtų šiuos kvapus atvežę į pvz. Sarmą, būčiau ėjusi į Sarmą. Ir nišiniai kvepalai CdC nėra labiau vertingi negu pvz. kokia Lancome "seniena" ar Rochas kvepalai, kurių nebegamina arba nebėra pirkti LT.

Atsakyti
mane ši pard. savotiškai žavi ir savo kol kas ne supermarketų atmosfera, tikrai daug jaukiau, mažiau žmonių, neįkyrūs darbuotojai.
o ir kvapai, yra labai mano nosimi uostant simply bet vertų atsidurti lentynėlėje ir namuose
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 23, 15:30)
mane ši pard. savotiškai žavi ir savo  kol kas ne supermarketų  atmosfera, tikrai daug jaukiau,

aš manau, kad dar ir mes pačios, parfmaniakės, joje jaučiamės laisviau, nes ten jau girdėti pavadinimai, galbūt jau seniai norėta pauostyti, tai iš karto apsidžiaugi, atsipalaiduoji ir pats žymiai laisviau jautiesi ir net nešauna galvon kreipti dėmesio į konsultantes ir t.t.

Ir labai teisingas sprendimas padaryti tamsias lentynas, mažą erdvę, fotelius, kaip prieštarą blizgančioms didelėms parf. parduotuvėms, kur pilna apsauginių.
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2009 01 23, 14:38)
aš manau, kad dar ir mes pačios, parfmaniakės, joje jaučiamės laisviau, nes ten jau girdėti  pavadinimai, galbūt jau seniai norėta pauostyti, tai iš karto apsidžiaugi, atsipalaiduoji ir pats žymiai laisviau jautiesi ir net nešauna galvon kreipti dėmesio į konsultantes ir t.t.

Ir labai teisingas sprendimas padaryti tamsias lentynas, mažą erdvę, fotelius, kaip prieštarą blizgančioms didelėms parf. parduotuvėms, kur pilna apsauginių.

Dizaino sprendimas tikrai vykęs ir jaukus, bet, persiprašau, joje nesijaučiu nei kiek laisviau...Kažkodėl, matyt, tai mano emocinės bėdos, ne parduotuvės ax.gif Kiek jon užeinu, būnu praktiškai viena parduotuvėje lankytoja. Beje, - dažniausia neperkanti, kas irgi mane...ėė...nemaloniai jaučiuosi...
O, kai eilinį sykį ten užėjus, pardavėja pasisveikino - o, jūs ir vėl pas mus, man dar nejaukiau pasidarė. biggrin.gif
Dabar pasakykit, kad čia kokie preištvaniniai mano kompleksai ar ką...? Bet - argi pardavėjoms, Creme de la Creme pardavėjoms, normalu žiūrėt į žmogų, kuris ateina dažnai, bet perka retai? g.gif
Atsakyti
Mane parfumerinese parduotuvese jau daznai atpazista tongue.gif . Bet as nelaikau tai blogu dalyku. Kaip tik pasikalbu apie kvepalus, susidraugauju ir man malonu uzsukti ir po lentynas pasniukstineti bei tureti "pazistamu" veidu smile.gif

Atsakyti
na aš kai retai ten būnu, t.y kartą buvau, dabar sekantis bus kai bus laisvesnė darbo savaitė, nes noriu juliette has a gun vie us įsigyt kvepalus, ir dar kart prasitestuoti costume national scent - noriu tiesiog ant rankos , kai būsiu pati nepasikvepinus niekuom - įdomu kaip skleidžias jie, nes juliette jau mane įtikino.. noriu besąlygiškai smile.gif
Atsakyti
Kas mėgsta mergaitiškai tyrą šiek tiek lengvo saldumo turinčią pudrą (čia jau toks mano poetiškas įspūdis), rekomenduoju pauostyti Annick Goutal Oriental pogrupio "Musc Nomade". Žavingas kvapas, mane kažkuo pakerėjo wub.gif Sudėtis: Muscone (odorous principle of natural musk harnessed via synthesis), white musk stemming from angelica root and ambrette seed, tonka beans, labdanum, Bombay wood ( a variety of papyrus).Išsamesnis aprašymas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2009 01 23, 15:06)
Kiek jon užeinu, būnu praktiškai viena parduotuvėje lankytoja. Beje, - dažniausia neperkanti, kas irgi mane...ėė...nemaloniai jaučiuosi...
O, kai eilinį sykį ten užėjus, pardavėja pasisveikino - o, jūs ir vėl pas mus, man dar nejaukiau pasidarė. biggrin.gif

Heilė be reikalo taip jautiesi mirksiukas.gif Savo žodžiais pardavėja norėjo parodyt, kad tave atsimena, nes ten politika tokia - užmegzti bent jau vizualią pažintį su lankytoju, pabendrauti su juo, žinoti jo parfumerinį skonį, nesvarbu - perka jis ar tiesiog atėjo pasižiūrėt, pauostyt kvepalų smile.gif Į kiekvieną lankytoją žiūrima kaip į asmenybę, o ne tiesiog pilką pilietį kaip masinės prekybos parduotuvėse. Todėl užeik drąsiai ir nesijausk nejaukiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 24 sausio 2009 - 18:22
QUOTE(BlackDee @ 2009 01 24, 18:22)
.....nes ten politika tokia - užmegzti bent jau vizualią pažintį su lankytoju, pabendrauti su juo, žinoti jo parfumerinį skonį, nesvarbu - perka jis ar tiesiog atėjo pasižiūrėt, pauostyt kvepalų smile.gif Į kiekvieną lankytoją žiūrima kaip į asmenybę, o ne tiesiog pilką pilietį kaip masinės prekybos parduotuvėse. Todėl užeik drąsiai ir nesijausk nejaukiai  mirksiukas.gif

Turėsiu omeny, ačiū. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 24, 16:59)
Kas mėgsta mergaitiškai tyrą šiek tiek lengvo saldumo turinčią pudrą (čia jau toks mano poetiškas įspūdis), rekomenduoju pauostyti Annick Goutal  Oriental pogrupio "Musc Nomade".  Žavingas kvapas, mane kažkuo pakerėjo wub.gif Sudėtis: Muscone (odorous principle of natural musk harnessed via synthesis), white musk stemming from angelica root and ambrette seed, tonka beans, labdanum, Bombay wood ( a variety of papyrus).Išsamesnis aprašymas

user posted image

Na as neseniai "uzkliuvau" uz sios gerybes, dabar suku galva kur rasti kiek pigiau
ar i koki atomika susimedzioti prisijaukinimui blush2.gif taciau nesitikiu sekmingu paiesku unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 25 sausio 2009 - 23:52