Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

notworthy.gif notworthy.gif išvertusioms. Bandžiau per netą versti, bet daug ko nesupratau, kaip pvz iriso absoliutas g.gif Tai kaip esencija/super ekstraktas? Todėl ir prašiau nusimanančių vertimo į žmonių kalbą mirksiukas.gif
Atsakyti
aš kiek matau kad dominuoja vanilė ir oda, tai jaučiu bus neblogas derinukas tik deje, goutal visi trumpai laikosi ( palyginus)
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 01 13, 16:07)
notworthy.gif  notworthy.gif išvertusioms. Bandžiau per netą versti, bet daug ko nesupratau, kaip pvz iriso absoliutas g.gif Tai kaip esencija/super ekstraktas? Todėl ir prašiau nusimanančių vertimo į žmonių kalbą mirksiukas.gif

Absoliutas skiriasi nuo eterinio aliejaus išgavimo būdu. Iš esmės, kaip ir pati sakai - gryna, koncentruota kvapioji medžiaga. Jei tave kažkokių kvepalų natos domina, tai neturi reikšmės tokie žodžiai kaip "derva" ar "absoliutas", reikia žiūrėt tik, apie ką aplamai kalbama (šiuo atveju - vilkdalgio šaknys, vienas dažniausiai naudojamų kvepalų komponentų).
Dar pastabėlė - nurodytops kvepalų natos nebūtinai atitinka tikąją sudėtį (o visiškai tiksliai neatitinka niekada). Tos natos yra tai, ką rinkodaros vadybininkai nori, kad jūs galvotumėt apie tuos kvepalus. Teisybės jose yra, bet ne tikslumo.
Papildyta:
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 13, 16:28)
tik deje, goutal visi trumpai laikosi ( palyginus)

Kokius bandei iš Les Orientalistes serijos? Man Encens Flamboyant laikosi puikiai, kitus bandžiau tik po kartą, bet panašu, kad Ambre Fetiche irgi gerai laikėsi.
Atsakyti
Les Orientalistes yra tik šie kiek suprantu:
Ambre Fétiche, Encens Flamboyant, Myrrhe Ardente

nei vieno iš šios serijos netestavau ant rankos, goutal esu bandžiusi tik: Grand Amour, La Muguet, Eau du Ciel, Petite Cherie...
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 13, 17:48)

nei vieno iš šios serijos netestavau ant rankos, goutal esu bandžiusi tik: Grand Amour, La Muguet, Eau du Ciel, Petite Cherie...

Grand Amour prastai laikosi? verysad.gif
Turėjau juos tik ant popierėlio, laikėsi idealiai. Bet - ant popierėlio.
O Petit Cherie laikosi itin trumpai, man ant rankos prasilaikė vos 20 minučių.
Bet užtat Songes - laikosi įsikibę, puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 13, 17:48)
Les Orientalistes  yra tik šie kiek suprantu:
Ambre Fétiche, Encens Flamboyant, Myrrhe Ardente

Tai nesakyk tada, kad visi blogai laikosi. Man Orientalistes laikėsi geriau už
kelis kitus bandytus. Žinoma, ant kiekvienos odos skirtingai, bet iš anksto nenurašyk mirksiukas.gif
Atsakyti
persiprašau bet reikėjo parašyti dauguma man ant riešo.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 13, 20:13)
persiprašau bet reikėjo  parašyti dauguma man ant riešo.... smile.gif

Aišku, yra skirtumas - visi ar dauguma mirksiukas.gif Orientalistes būtinai ant odos pabandyk, manau, kad nenusivilsi laikymusi.
Atsakyti
suprantu wink.gif
ant rankos testuot reikia būtinai prieš perkant kvepalus, nes ne kartą įsitikinau kad vienas kvapas ant popieriuko o visai kitas ant rankos gali būt, ir yra.
Atsakyti
Ne visi šios linijos kvepalai yra trumpalaikiai mirksiukas.gif Kiek teko testuoti ant odos, trumpiausiai laikėsi Mandragore ir Petite Cherie (galbūt ir tie tavo išvardinti), bet Songes ir Gardenia laikosi gerai. Songes iki "blogumo" doh.gif Tad ne viskas ten trumpalaikis malonumas.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 14, 09:57)
Ne visi šios linijos kvepalai yra trumpalaikiai mirksiukas.gif Kiek teko testuoti ant odos, trumpiausiai laikėsi Mandragore ir Petite Cherie (galbūt ir tie tavo išvardinti), bet Songes ir Gardenia laikosi gerai. Songes iki "blogumo" doh.gif  Tad ne viskas ten trumpalaikis malonumas.

Songes vien iš buteliuko uostant erzina doh.gif tai netestavau biggrin.gif
Atsakyti
Asmeniskai man tai labai smagu, kad atsirado visiskai kitokiu kvapu parduotuve, nes Kristiana su savo banaliais kvapais jau seniai ikyrejo, nieko originalaus ten nebera. Gal nebent atsirade Creed kvapai. Man didziuli ispudi paliko ROBERT PIGUET kvapai. Tiesiog jaukia viska, kai juos uodi... Jei idomu-FRACAS (Robert Piguet) yra megiami Monako kunigaikstytes Karolinos, Madonos. Man asmeniskai sitas kvapas neina, bet uztat BAGHARI-isprotet galima, pauosciau-ir sujauke visas mintis ir jausmus... Uzsipurskiau ant rieso-per ilgesni laika isryskejo vis kitokie niuansai
Atsakyti