Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

Čia tie, kur ant stalo vidury salės sustatyti, neturi testerių, tik kvepiančias vatas.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 10, 22:40)
Šampaniniu stiliumi uždarytus kvepalus uostei?  rolleyes.gif (

pagal šį postą maniau adresuoji man, o aš A. Goutal neuosčiau nes kas domino turiu namuose smile.gif o kitų jau būtų buvę per daug vienu kartu, forumo mados užkabinta susidomėjau Robert Piguet, o Juliette gundė savo pavadinimo, šiuolaikinėmis natomis, tik deje neapsisprendžiu man reikia Citizen Queen ar Lady Vengeance - abu paliko gero įspūdį, tinkantys būtų man kasdienai rolleyes.gif
kaip ir Costume national scents - šis greitu metu bus mano, nes tokio kvapo man reik
Atsakyti
Ne tie, juk rašiau, kad kamštukas uždarytas kaip šampano 4u.gif V.ž. prie progos parašysiu, nes tikrai neprisimenu pavadinimo.
Atsakyti
šoliuosi ten vėl greitu metu, juo labiau kad dirbu prie pat, tai pažiūrėsiu kas ten su kamštukais uždarytas biggrin.gif
Atsakyti
Mona di Orio
Atsakyti
Sveikos. Gal kas galit savo nuomonę apie šiuos kvepalus išsakyt blush2.gif Ir norėčiau kad išverstumėt sudėtį. Supratau kad yra vanilės, pačiulio, rusiškos odos, o toliau g.gif
http://www.annickgou...ientaux/213/308. Juos bandžiau tik ant popieriaus skaiutelės ir patiko. Norėjau užeit pabandyt ant rankos, tik kad buvo daug žmonių ir jau buteliuko neradau verysad.gif . Tačiau po kelių valandų "išlindo" per saldus kvapas, tai ir noriu sužinot kokia sudėtis.
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 01 13, 12:56)
tai ir noriu sužinot kokia sudėtis.

Jei plačiau atsimerktum, savo įdėtoje nuorodoje pamatytum sudėtį
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 01 13, 12:56)
Sveikos. Gal kas galit savo nuomonę apie šiuos kvepalus išsakyt blush2.gif Ir norėčiau kad išverstumėt sudėtį. Supratau kad yra vanilės, pačiulio, rusiškos odos, o toliau  g.gif
http://www.annickgou...ientaux/213/308. Juos bandžiau tik ant popieriaus skaiutelės ir patiko. Norėjau užeit pabandyt ant rankos, tik kad buvo daug žmonių ir jau buteliuko neradau verysad.gif . Tačiau po kelių valandų "išlindo" per saldus kvapas, tai ir noriu sužinot kokia sudėtis.

Jau pavadinimas sako, kad bus saldumo - "Ambre Fetiche".
Natos gana aiškios, ką būtent tau reikėtų išversti?

Composition: Benzoin, Labdanum, Géranium, Patchouli, Incens resin, Styrax, Absolute of Iris, Vanille, Cuir de Russie.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 01 13, 14:06)
Jei plačiau atsimerktum, savo įdėtoje nuorodoje pamatytum  sudėtį

tai matė, kaip , tik prašo išverst padėt. Nors va aš iš visų suprantu tik keletą: pelargoniją, vanilė, pačiulė, smilkalų derva ir iriso absoliutas gal???? kitų tai irgi nežinau.

Benjoin, Labdanum, Styrax, Absolute ofIris, Cuir de Russierantu
Atsakyti
Kiti ir nesiverčia beveik - bezojinė derva, stirakso derva, gauruotųjų švitrūnų derva, rusiška oda, Iriso absoliutas.
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2009 01 13, 13:28)
tai matė, kaip , tik prašo išverst padėt.

Prašau. Versta iš angliško varianto.
Benjoin, Labdanum, Géranium, Patchouli, Incens resin, Styrax, Absolute ofIris, Vanille, Cuir de Russie
Benzojinė derva, gauruotasis švitrūnas, kvapioji pelargonija, pačiulis, smilkalų derva (gali būt ir smilkalinės bosvelijos derva, nes tiksliai tokio dalyko kaip “smilkalų derva” nėra – tai turbūt kuri nors iš smilkalams naudojamų dervų, o dažniausiai ir naudojama bosvelijos derva), stiraksų balzamas, vildalgio absoliutas, vanilė, rusiška oda.

Oi, susidubliavom su Evah rolleyes.gif

A, dar nuomonės buvo klausiama... Nuomonė mano labai gera, bet kas iš to? Kiek nosių, tiek nuomonių.... Šiaip tai pirk, aišku - gal paskui nepatiks ir išparduotuvėj man pigiau parduosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 13 sausio 2009 - 13:55
[quote=Eglužė žiemos,2009 01 13, 14:56]
Sveikos. Gal kas galit savo nuomonę apie šiuos kvepalus išsakyt blush2.gif Ir norėčiau kad išverstumėt sudėtį. Supratau kad yra vanilės, pačiulio, rusiškos odos, o toliau g.gif
[/q
švitrūnas-labdanum, greičiausiai ir duoda tą saldumą,nes naudojamas kaip fiksatorius bazinėse natose.
Atsakyti