Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

QUOTE(tinux @ 2008 12 23, 00:14)
:Na, as nuo kuklumo nenumirciau, bet man pakako ta buteliuka arciau nosies prinesti :oh Ir dar vienas buvo, su tokia raudona deme.Net nebeziurejau kas ten.. cool.gif

aha! ir kas kas ten? bigsmile.gif Idomu,kas galetu kvepintis tokiais kvepalais, jei nosyte riete kvapas ax.gif Gal 'prasigaraves' pasikeicia?
Atsakyti
Gal ir keiciasi,negaliu to pasakyti. Jau buvo dalis lentynu apziureta, ir ispudis gali buti iskreiptas. Net nepasakysiu kas, ir kas kvepintusi - neisivaizduoju. Jei tai vadintusi- kvapai, suprantu, bet kvepalai????? Man- smarve.
Atsakyti
Noreciau jusu pagalbos..sioje parduotuveje yra kvepalai kurui pavadinime yra zodis "china" jie kainuoja apie 300-400 litu..gal kas matete ir uostete siuos kvepalus,noreciau tikslaus pavadinimo ir kad keliais zodeliais apibudintumet.. smile.gif is anksto didelis aciu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele-75 @ 2008 12 22, 22:42)
Noreciau jusu pagalbos..sioje parduotuveje yra kvepalai kurui pavadinime yra zodis "china" jie kainuoja apie 300-400 litu..gal kas matete ir uostete siuos kvepalus,noreciau tikslaus pavadinimo ir kad keliais zodeliais apibudintumet.. smile.gif is anksto didelis aciu.. 4u.gif

Yra China White 4u.gif
Ten yra grynas parfumas, ne parfumuotas vanduo, todel visi NAsomatto kvapai labai ilgai laikosi smile.gif
Cia yra aprasymas anglu kalba, o jei trumpai - tai labai idomus pudriniu geliu kvapas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele-75 @ 2008 12 22, 23:42)

Nasomatto China White - šiais metais išleisti, pavadinimas yra aliuzija į 80-aisiais metais itin populiarią heroino rūšį.
Kaip taisyklė Nasomatto savo kvepalų natų neviešina, bet kvapas - labai kintantis ant odos ir sukeliantis nevienarekšmiškus įspūdžius. Vieni užuodžia dervas, tepalus, kiti - sunkias gėles, pudrą. Bazėje šiek tiek nusaldėja. Labai keistas, įmantrus ir specifinis kvapas.
Man asmeniškai - labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 23, 00:53)
Nasomatto China White - šiais metais išleisti, pavadinimas yra aliuzija į 80-aisiais metais itin populiarią heroino rūšį.
Kaip taisyklė Nasomatto savo kvepalų natų neviešina, bet kvapas - labai kintantis ant odos ir sukeliantis nevienarekšmiškus įspūdžius. Vieni užuodžia dervas, tepalus, kiti - sunkias gėles, pudrą. Bazėje šiek tiek nusaldėja. Labai keistas, įmantrus ir specifinis kvapas.
Man asmeniškai - labai patinka.

tai vot kodel pagooglinau tik butelaiti ismete,o aprasymo issamesnio nera.. g.gif mano sesuo juos isimylejo,taciau pavadinimo tikslaus neprisimine..labai aciu tau 4u.gif gal Dubline kur rasiu pauostyti g.gif reiks JVanos paklausti,ji pas mus zino viska smile.gif
Papildyta:
QUOTE(BlackDee @ 2008 12 23, 00:50)
Yra China White  4u.gif
Ten yra grynas parfumas, ne parfumuotas vanduo, todel visi NAsomatto kvapai labai ilgai laikosi smile.gif
Cia yra aprasymas anglu kalba, o jei trumpai - tai labai idomus pudriniu geliu kvapas  smile.gif

Aciu BlackDee 4u.gif parupo man jie.. ax.gif
Atsakyti
Bet keista, kad Nasomatto China White palygint su Narcotic Venus visai nepopuliarus, nes pastarąjį išperka jau antrą kartą ypatingu greičiu. Duro kaip išpirko, taip ir nebepasirodė, tad nežinomas aromatas.

Patiko Aqua Di Parma Iris Nobile, kol žiema nenoriu, bet manau šylant orams šis aromatas bus vienas iš mėgstamų. Galbūt. rolleyes.gif
Atsakyti
Na važiuoju ir aš pasiganyti po šią parduotuvę, tikiu, kad kas nors kris ir man į nosį smile.gif
Atsakyti
Na ką, grįžau ir ateinu atsiliepimų parašyti smile.gif
Nasomato - patiko visi trys kvapai, bet ant tiek kad pirkti tai ne.

taikiniai greitu metu turintys papildyti mano kratinį :

user posted image
pačiulės šiluma, vanilė... šarmingas kvapas -
jis arba
user posted image
pastaroji žymiai ilgiau laikosi, kvapas panašus bet kartu charakteringesnis, daugiau odos, gerai jaučiama ambra rolleyes.gif

šis turi būti pas mane dėl savo nugaravusios žaliosios arbatos, ambros, tai kvapas kuris nusigaravęs skleidžiasi labai gaiviai, labai tinka ir patinka mano nosiai

user posted image

dar įsimintini kvapai kuriuos mielai prigriebčiau bet... sulaiku smile.gif nes pirmoje eilėje aukščiau paminėti

user posted image
neaprašysiu bet patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakalnis: 10 sausio 2009 - 17:48
QUOTE(Panara @ 2008 12 21, 12:48)
Netycia suzinojau, kad Kaledoms gausiu Juliette Has A Gun kvepalus „Miss Charming” is sios parduotuves. Gal kuri nors yra bandziusi ir kaip patiko?  smile.gif

aš bandžiau juos šiandien, man deje, bet jie per rožiniai, per popsiniai nžn kodėl bet visiškai neužkabino
Atsakyti
Šampaniniu stiliumi uždarytus kvepalus uostei? rolleyes.gif (vėl pavadinimas užkrito blush2.gif ) Man atrodo, kad jie turėtų patikti Chanel ir sunkesnio arsenalo gerbėjoms.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 10, 22:40)
Šampaniniu stiliumi uždarytus kvepalus uostei?  rolleyes.gif (vėl pavadinimas užkrito blush2.gif ) Man atrodo, kad jie turėtų patikti Chanel ir sunkesnio arsenalo gerbėjoms.

apie kuriuos kalbi? nes visi buvo testerinėse pakuotėse tiek Nasomatto, tiek Juliette has a gun(trys buteliukai ir visi trys turi testerius),tiek Costume national scents, tiek piguet(jo buvo tik fracas ir bandit).

Visus pasipurškiau per kelias juostelės smile.gif ir aišku kai ką nesusilaikiusi ant rankos
Atsakyti