Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

Jei neprieštarausite, tema tik apie PC "Panorama" esančios parduotuvės "Creme de la Creme" asortimentą, nes jis gan platus ir tik ši parduotuvė gali pasiūlyti tai, ko neturi kiti - išskirtinius, prabangius, neįprastus kvapus.

Kokie kvepalai jus sužavėjo, kurie sukėlė dviprasmiškų minčių, kokius jau nusipirkote (kodėl būtent juos) ir kt. atsiliepimai.

Galbūt žinovės patars, kokie verti dėmesio arba ne. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2008 11 16, 09:20)
jeigu ruošies pirkti annick goutal petite cherie, tai žinok, kad labai trumpai jie "laikosi". sakyčiau, kad tik man taip, bet esu skaičiusi atsiliepimų, tai daugumai jie tokie trumpalaikiai. o ir kvapas... nu gražus, mielas, bet mano nosiai tokių švelnybių n+k sarmose, douglasuose ir kristianose unsure.gif

Man jie taip pat kažką priminė, tačiau labai maloni konsultantė pasakė, kad šių kvepalų kūrėja sukėlė visus prisiminimus iš kelionių ir t.t. į buteliukus ax.gif

Šiaip širdis labiausiai linksta link Narcotic kvadratuko. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 09, 20:25)
Kolkas net nėra bambum nuotaikos bėgt lėkt į naujas parduotuves ar uostyti kažkieno seniai lauktus išsvajotus selektyvus. Visiškai apatiška jiems. Tikriausiai dar neužsikrėčiau jūsų nuotaikomis, rinkinių gausa ir kt. Kolkas atspari masiniam pasinerimui į tai rolleyes.gif

Oops, tereikėjo vos savaitės tamstos pojūčiams ir poreikiams pasikeisti.
Kaip čia dabar? Pasidavei masinei isterijai?

Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 16, 10:38)
Man jie taip pat kažką priminė, tačiau labai maloni konsultantė pasakė, kad šių kvepalų kūrėja sukėlė visus prisiminimus iš kelionių ir t.t. į buteliukus ax.gif

Šiaip širdis labiausiai linksta link Narcotic kvadratuko.  wub.gif

Aš manau, kad apie šiuos kvapus kuo ramiausiai buvo galima kalbėti Kitokių kvepalų temoje g.gif Dabar dubliuosis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 16 lapkričio 2008 - 10:54
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 16, 10:38)

na, konsultantė sako, konsultantė žino g.gif tačiau apie juos buvo parašyta, kad A. Goutal Petite Cherie sukūrė savo dukteriai, kurią ji paauglystėje taip vadino - Petite Cherie.
Atsakyti
Nuomonė toks dalykas, kuri gali kisti priklausomai nuo aplinkybių rolleyes.gif

Kitokių kvepalų tema yra skirta absoliučiai visiems kitokiems, kurių daugumos net nėra Lietuvoje 4u.gif Gal vistik nereikia bent čia OT. unsure.gif

-------

katalike, o ką galėtum pasakyti apie jos drugelius? Nes juos taip pat labai gyrė. Dar gavau sočiai papurkšto vyšninės spalvos buteliuko turinio, kuris kvepia sodriomis uogomis.

Prisiminiau vieną sužavėjusį kvapą - molekulinis. Va. Kuris ant kiekvienos odos skleidžiasi skirtingai. Kai mamai daviau pauostyti, jos pirma nuomonė buvo "šiek tiek vyriški", o po to nuotaika pasikeitė. Vėl gi, dauguma kreminės parduotuvės kvepalų pasak konsultančių unisexiniai.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 16, 11:18)
katalike, o ką galėtum pasakyti apie jos drugelius? Nes juos taip pat labai gyrė. Dar gavau sočiai papurkšto vyšninės spalvos buteliuko turinio, kuris kvepia sodriomis uogomis.

nieko negaliu pasakyti, nes aš jų neuosčiau blush2.gif kai visokių daug primaišai, tai rezultatas toks, kad nieko nesupranti. vakar iš AG uosčiau tik Mandragore, tai čia ir bus tie "vyšninės spalvos buteliuke". man jie vasariniai pasirodė, bet ne uoginiai.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 16, 11:18)
Kitokių kvepalų tema yra skirta absoliučiai visiems kitokiems, kurių daugumos net nėra Lietuvoje 4u.gif Gal vistik nereikia bent čia OT. unsure.gif

Dauguma jų JAU yra Panoramoje smile.gif O netrukus ten bus dar daugiau, taip kad nematau reikalo atskirti.

Apie Mandragore ištisos paklodės prirašytos jau buvo:
Mandragore
Atsakyti
Bet apie kitus, kurie tik pasirodė ar dar pasirodys, nėra ir nebuvo nei kalbos. smile.gif

Be to viskas su laiku gali kisti, keistis nuomonė apie tuos kvapus, kurie tau kažkada nepatiko, o dabar visai kitaip atsiskleidė. Taip pat svarbus faktorius tas, kad dabar apie juos gali pakalbėti daugiau žmonių, platesnis žmonių ratas, nes jie tapo prieinami, juos galima pauostyti, pirkti. Juk ne kiekvienas gali keliauti ir pirkti tik užsienyje ar internete. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 16, 11:53)
Bet apie kitus, kurie tik pasirodė ar dar pasirodys, nėra ir nebuvo nei kalbos.  smile.gif

Toks jausmas, kad kalbu su žmogumi, nesuprantančiu lietuvių kalbos biggrin.gif Sakiau, kad apie AG kvapus ir visus kitus kalbame Kitokių kvepalų temoje. Kodėl reikia dabar dubliuoti? Ir kaip man dabar žinoti, į kurią temą eiti kalbėti apie AG? Taip išeina, kad nuo šiandien reikia keltis į čia, nes jie yra parduodami CdC?

Aiškinu: Kitokių kvepalų tema buvo sukurta ne tam, kad kalbėti apie kvapus, kurių nėra pirkti LT, o tam, kad kalbėti apie kvapus, kurie įeina į selektyvų, nišinės parfumerijos kategoriją. CdC asortimentas atitinka būtent tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 16 lapkričio 2008 - 12:06
Tai nėra dubliavimas, jei apie juos kalbės nauji žmonės, bus dalinimąsis naujais įspūdžiais. Kas kažkada ir kažkur pakalbėjo, tai jau vertinga šio subforumo istorija, puiki informacija. Bet ateis ir naujų dalyvių, kurie gali išreikšti savo nuotaikas, patyrimą ir kt. Nes jiems galbūt tai bus svarbu, įdomu, gyva, šiandien, šviežia. 4u.gif
Atsakyti
Nesupratau, kam apie tą patį kalbėti dvejose temose. Antroji - tam, kad PASISAKYTI?
Atsakyti
Yra tema "Kur perkame kvepalus?", ten aptarinėjame visas parduotuves, jų pliusus ir minusus, kam reikia atskiros temos? Juolab, kad joje galės bendrauti pagrinde tik vilnietės, juk ne visos forumietės iš kitų miestų gali nulėkt į Vilnių, aplankyt CdC.
Atsakyti