Uzsisakiau bilietus bet negaliu atsispauzdinti nes nezinau savo dukrytes asmens kodo. ir koki dokumento tipa reikia pasirinkti pasas ar id?
Kai gausiu AGP.. ar ten bus parasyta? jei nea, tai ka man reikes ivesti?
Labai reikia pagalbos sia tema
I lt planuojam uz menesio,laiko per daug neturime.Klausimukas ar galime apostiles prasyti nuvaziave o ne pastu,ir kada uz ja susimoketi ar galima grynais moketi vietoje ar reikalingas apmokejimas internetu? Ir koks naujas adresas? Internete nieko nerandu konkretaus.Aciu jei kas atsakysit
I lt planuojam uz menesio,laiko per daug neturime.Klausimukas ar galime apostiles prasyti nuvaziave o ne pastu,ir kada uz ja susimoketi ar galima grynais moketi vietoje ar reikalingas apmokejimas internetu? Ir koks naujas adresas? Internete nieko nerandu konkretaus.Aciu jei kas atsakysit
QUOTE(Reytana @ 2010 05 28, 13:39)
Uzsisakiau bilietus bet negaliu atsispauzdinti nes nezinau savo dukrytes asmens kodo. ir koki dokumento tipa reikia pasirinkti pasas ar id?
mane ir domina sitas klausimas, tik tiek, kad mes dar nepirkom bilietu, bet jau norim pirkt, tik nezinom, kaip ten bus su tuo duomenu ivedimu
svveikos,
gal kas susidure esat su tokia situacija- kokiu dok.vaikucio UK gimusio reikia LT,kad gautum gimimo liudijima? Uztenka is lig.pazymos apie gimima? Tik vyras skris, mes su mazyliu liksim UK
gal kas susidure esat su tokia situacija- kokiu dok.vaikucio UK gimusio reikia LT,kad gautum gimimo liudijima? Uztenka is lig.pazymos apie gimima? Tik vyras skris, mes su mazyliu liksim UK
QUOTE(Inga.Inga @ 2010 11 04, 11:40)
svveikos,
Reikia vaikiuko registracijos dokumentu - anglisko gimimo liudijimo.
QUOTE(Pumma78 @ 2010 11 05, 18:20)
Reikia vaikiuko registracijos dokumentu - anglisko gimimo liudijimo.
dekui uz atsakyma, o gal zinot per kiek laiko isduoda cia ji?
Sveikutes
Artimiausiu laiku skrendam i LT,kol kas dukrytes dokumentas nesibaiges,bet geguzes men pasibaigs jo galiojimas - dabar svarstau tokias galimybes, nes gaila juk dabar darytis,kai vaiku pasai taip trumpai galioja,gal man dabar nesidaryti,o vasara vis tiek grisim,tai issiimsim gryzimo dokumenta is ambasados ir grize vasara pasidarysim nauja Per kiek laiko padaro ta dokumenta vaiko grizimo?
Artimiausiu laiku skrendam i LT,kol kas dukrytes dokumentas nesibaiges,bet geguzes men pasibaigs jo galiojimas - dabar svarstau tokias galimybes, nes gaila juk dabar darytis,kai vaiku pasai taip trumpai galioja,gal man dabar nesidaryti,o vasara vis tiek grisim,tai issiimsim gryzimo dokumenta is ambasados ir grize vasara pasidarysim nauja Per kiek laiko padaro ta dokumenta vaiko grizimo?
QUOTE(Inga.Inga @ 2010 11 05, 15:33)
dekui uz atsakyma, o gal zinot per kiek laiko isduoda cia ji?
gimus reiks pasiskambint uzsiregistruoti appointmentui- laukimo laikas priklauso, bet apie 2 sav, per 42 dienas nuo gimimo ta padaryti privaloma, tad ilgiau netruks isduoda ta diena kai nueinat
http://www.direct.go...ecord/DG_175608
Papildyta:
QUOTE(renateled @ 2010 11 05, 15:34)
Sveikutes
isduoda ta diena kai nuvaziuojat, galioja 2 sav, tad reiktu artejant skydziui nuvaziuoti i ambasada jei niekur nesiruosiat keliauti, pigiau LT daryti pasa
QUOTE(Rico @ 2010 11 05, 14:40)
isduoda ta diena kai nuvaziuojat, galioja 2 sav, tad reiktu artejant skydziui nuvaziuoti i ambasada jei niekur nesiruosiat keliauti, pigiau LT daryti pasa
Aciu Pagalvosiu dar ka cia daryti
[quote=Rico,2010 11 05, 18:40]
gimus reiks pasiskambint uzsiregistruoti appointmentui- laukimo laikas priklauso, bet apie 2 sav, per 42 dienas nuo gimimo ta padaryti privaloma, tad ilgiau netruks isduoda ta diena kai nueinat
Papildyta:
Dekui labai uz informacija
Papildyta:
Dekui labai uz informacija
labas. gal ne cia kreipiuos,bet jei zinote,prasau,patarkite,buciau labai dekinga. pirma tai papasakoju situacija,o po to klausiu. vaikinas ispanijoje gyvena jau apie8metus,ten sutiko ukrainiete,kuri istekejusi uz ukrainiecio,jie dokumentaliai neissituoke,bet kartu negyveno. tai tas vaikinas ir ukrainiete dabar kartu gyvena ispanijoje,turi sunu kuriam 3metukai. jie noretu grizti i lietuva gyventi.ar tai labai sudetinga? kokiu dokumentu reikia?