Įkraunama...
Įkraunama...

UK gimusio vaiko Grįžimo į Lietuvą pažymėjimas

Labutis, merginos nesuprantu kaip ten reik apmoket del tos apostiles noriu moket kortele. Gal galit nuorodele aciu
Atsakyti
QUOTE(Dashkutis @ 2010 03 25, 17:58)
Labutis, merginos nesuprantu kaip ten reik apmoket del tos apostiles noriu moket kortele. Gal galit nuorodele aciu

http://www.fco.gov.u...isation/by-post
cia gali susimoketi kortele. jei vis dar reikia ax.gif
Atsakyti
sweikos mamytes, noriu su vaikuciu keliauti i lietuva, ir norejau pasiteirauti, ar imanoma, gauti ir apostile ir AGP ta pacia diena, nes vaziuoju su masina ir man viskas pakeliui, nereiketu du kartus vaziuoti. ar tai imanoma?
Atsakyti
QUOTE(Reytana @ 2010 05 06, 12:02)
sweikos mamytes, noriu su vaikuciu keliauti i lietuva, ir norejau pasiteirauti, ar imanoma, gauti ir apostile ir AGP ta pacia diena, nes vaziuoju su masina ir man viskas pakeliui, nereiketu du kartus vaziuoti. ar tai imanoma?

Sveika. Ne, nebent tu pasidarysi apostile ir nuvaziuosi i ambasada pasirasysi dokumentus, o tau AGP atsius pastu (nesu tuo tikra, nes as kopijas siunciau pastu,o AGP vaziavau pasiimti i ambasada pries pat kelione, nes galioja tik 2 sav jis ). ax.gif
Atsakyti
o per kiek laiko apostile atsiuncia atgal, siunciau su special deliver???
jau noreciau bilietus uzsisakyti, bet bijau kad gali man greitai nesugrizti
Atsakyti
QUOTE(Reytana @ 2010 05 10, 17:04)
o per kiek laiko apostile atsiuncia atgal, siunciau su special deliver???
jau noreciau bilietus uzsisakyti, bet bijau kad gali man greitai nesugrizti

Man savaite uztruko smile.gif
Atsakyti
nezinau ar ten papuoliau,bet vistiek uzklausiu blush2.gif
mano mama siuo metu darosi home ofica,bet birzelio pradzioj vazuoja atgal i lt ir bijo,kad pasas nepareis.tokiu atveju tektu vaziuot i ambasada,ar ten galima atvykt diena pries kelione?ar butina savaite pries vykt?nezianu ar suaugusiam tokia pati tvarka kaip ir vaikui g.gif
is anksto aciu uz atsakymus
Atsakyti
Sveikutes mamytes, norejau paklausti jusu (nes i ambasada vargu ar pavyks prisiskambinti unsure.gif ) gal kam yra teke su Asmens Grizimo Pazymejimu vaikui skristi i Riga, o paskui iskart vaziuoti i LT? Ar Rigoje praleidzia vaika pro pasu kontrole su siuo dokumentu? Musu galutinis keliones tikslas Lietuva.
Labai lauksiu atsakymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulamita @ 2010 05 27, 11:58)
Sveikutes mamytes, norejau paklausti jusu (nes i ambasada vargu ar pavyks prisiskambinti  unsure.gif  ) gal kam yra teke su Asmens Grizimo Pazymejimu vaikui skristi i Riga, o paskui iskart vaziuoti i LT? Ar Rigoje praleidzia vaika pro pasu kontrole su siuo dokumentu? Musu galutinis keliones tikslas Lietuva.
Labai lauksiu atsakymu  4u.gif

Su situo pazymejimu jus negalit skristi i Latvija.Jis isduodamas tik tiesioginei kelionei i Lietuva.
Atsakyti
Aciu uz atsakyma, bet keista, nes zinau yra vaziavusiu i Lietuva su masina, tai ne viena pasieni turejo kirsti su siuo dokumentu ir buvo viskas gerai, nors tai buvo pries pora metu, gal dabar kitaip viskas, o gaila verysad.gif
Atsakyti
Pagaliau prisiskambinau i ambasada, tai vis delto galima su AGP skristi i Ryga ir testi kelione i LT, taip pat su siuo dokumentu galima keliauti per visa Europa. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulamita @ 2010 05 27, 15:19)
Pagaliau prisiskambinau i ambasada, tai vis delto galima su AGP skristi i Ryga ir testi kelione i LT, taip pat su siuo dokumentu galima keliauti per visa Europa.  smile.gif

O ju tinklalapyje parasyta, kad i kitas salis negalima vykti su situo pazymejimu g.gif Suprask kaip nori smile.gif
Atsakyti