Įkraunama...
Įkraunama...

UK gimusio vaiko Grįžimo į Lietuvą pažymėjimas

QUOTE(joka8 @ 2012 05 22, 17:16)
oi nebegaliu kai nervas ima del sitos apostiles doh.gif ,atrodo viskas ten aisku ir paprasta su tos legalisation anketos uzpildymu,taciau man vis atvirksciai,daug visokiu neaiskumu ir reikalu gavosi kaip kiaule papjovus.
bandziau apmoketi uz ta apostile online,suvedziau savo duomenis,banko korteles duomenis,ir paspaudziau patvirtinimo mygtuka,atsirado lentele kad kaip ir patvirtino apmokejima ir viskas.tada pradejau pildyti ta legalisation forma ir ten reikalauja apmokejimo kazkokio payment reference, ten kaip suprantu kazkokie skaiciukai turi pildytis? bet po apmokejimo man joks patvirtinimas neatejo i e-pasta ir lenteles daugiau nebebuvo jokios, kad butu galima nurasyti kokius nors patvirtinimo kodus.
ir apmokejima dariau pries savaite,bet is saskaitos dar nera nuskaiciavimo.nezinau ka daryti,ar dar laukti ar eiti i pasta ir apmoketi su pasto perlaida.bijau kad nesumokeciau du kart.

as vakar jau issiunciau, ten viskas paprasta, ten kai patvirtina apmokejima, ten reikia paskaityti yra tie skaiciukai, juos ir reikia nuskaityti. O pinigus nuskaitys tik tada kai jie ji legalizuos
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2012 05 23, 12:44)
as vakar jau issiunciau, ten viskas paprasta, ten kai patvirtina apmokejima, ten reikia paskaityti yra tie skaiciukai, juos ir reikia nuskaityti. O pinigus nuskaitys tik tada kai jie ji legalizuos

o i e-pasta neatsiuncia jokio patvirtinimo su tais skaiciukais kuriuos reik irasyti? nes apmokejau pries savaite ir nerode man jokiu skaiciu po apmokejimo.
Atsakyti
QUOTE(joka8 @ 2012 05 23, 18:13)
o i e-pasta neatsiuncia jokio patvirtinimo su tais skaiciukais kuriuos reik irasyti? nes apmokejau pries savaite ir nerode man jokiu skaiciu po apmokejimo.

na man atsiunte, yra parasytas tas numeris
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2012 05 23, 19:37)
na man atsiunte, yra parasytas tas numeris

tai va tai ir norejau suzinot,o tai i e-pasta atsiuncia iskart ta apmokejimo koda ar tik tada kai isiunti gimimo liudijima ir kai uzdeda apostile?
Atsakyti
QUOTE(joka8 @ 2012 05 24, 01:03)
tai va tai ir norejau suzinot,o tai i e-pasta atsiuncia iskart ta apmokejimo koda ar tik tada kai isiunti gimimo liudijima ir kai uzdeda apostile?

abu kartus atsiunte
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2012 05 24, 10:59)
abu kartus atsiunte

aciu uz info,tai tikriausiai nepasitvirtino mano apmokejimas,reiks tada moket su pasto perlaida.kad jau tiksliai zinot,kad sumokejau.
Atsakyti
Sveiki, labai reikia greito atsakymo, nes po poros sav ruosiames i Lt. Apostile patvirtinau tik ta lapa, kur irasyti tevu ir vaiko vardai, ar pakaks jo ambasadoje ir Lietuvoje????Aar reikia patvirtinti su apostile ir ta sertifikato lapa, kur tik vaiko vardas? Aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
ar reikia is anksto registruotis ambasadoje norint gauti laikina grizimo pazimejima? ar tiesiog nuvyksti bet kada ir gerai? ir ar tiesa, kad ambasada siuos reikalus tvarko tik iki 13 val. darbo dienomis?

is anksto aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2012 06 17, 20:16)
ar reikia is anksto registruotis ambasadoje norint gauti laikina grizimo pazimejima? ar tiesiog nuvyksti bet kada ir gerai? ir ar tiesa, kad ambasada siuos reikalus tvarko tik iki 13 val. darbo dienomis?
is anksto aciu uz atsakymus  4u.gif

nereikia tam registruotis,15 min ir padaro ta pazymejima

priemimas tik iki 13 val
Atsakyti
QUOTE(mamulyte25 @ 2012 06 18, 10:16)
nereikia tam registruotis,15 min ir padaro ta pazymejima

priemimas tik iki 13 val

na padaro tai per 15min, bet laukti reikejo kol prieis mano eile reikejo virs 1val.
Papildyta:
QUOTE(sonela @ 2012 06 07, 22:38)
Sveiki, labai reikia greito atsakymo, nes po poros sav ruosiames i Lt. Apostile patvirtinau tik ta lapa, kur irasyti tevu ir vaiko vardai, ar pakaks jo ambasadoje ir Lietuvoje????Aar reikia patvirtinti su apostile ir ta sertifikato lapa, kur tik vaiko vardas? Aciu uz ats 4u.gif

pries savaite daremes ambasadoje gryzimo dokumento tai reikalingas tik tas liudijimas kur abu tevai surasyti, kiek zinau ir LT reikes to pacio liudijimo,to kito kur tik vaiko vardas irasytas nereikia tvitinti
Atsakyti
Sveikos. Kas is patirties galit pasakyt - ar imanoma per 1 h ambasadoje suspet pasidaryt keliones dokumenta? atvykus 12h? Gyvenam kitam mieste, truputi keblokai viskas gaunas doh.gif Ir gal kas mestelsit minti, kur UK issiverst gimimo liudijima? 4u.gif
Atsakyti

4u.gif

AR reikia apostiles ir vertimo g.liudijimui, jei jau turim UK pasa ir norim gauti lt g. liudijima? aciu uz ats 4u.gif
Papildyta:
tik db pastebejau,kad as cia truputi ne i tema biggrin.gif
Atsakyti