Įkraunama...
Įkraunama...

UK gimusio vaiko Grįžimo į Lietuvą pažymėjimas

QUOTE(tango.. @ 2012 05 02, 21:07)
Sveikos 4u.gif
Turiu klausima. Ar asmens grizimo pazymejimas (AGP) yra isduodamas ta pacia diena kai nuvaziuoji i ambasada su visais dokumentais? Ambasados puslapyje raso, kad APG isduodamas ta pacia diena, taciau taip pat raso, kad del sio dokumento reikia viena karta atvykti i ambasada, arba pateikiant prasyma is duoti asmens grizimo pazymejima ir kitus dokumentus, arba atsiimant APG. Tai kai nuvaziuosim i ambasada su visais dokumentais mums dar APG ne isduos? Pirma karta nuvaziave parasysim tik prasyma? Ir turesim pasakyti kada norim, kad isduotu APG? Nieko nesuprantu blush2.gif

Kai nuvažiuosit, užpildysit prašymą, tada teks palaukti 15min ir iškarto atiduos. mirksiukas.gif Ir nuo išdavimo dienos galios dvi savaites. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2012 04 30, 10:48)
Moketojas raso savo varda, o ne vaiko  mirksiukas.gif

Taip ir nepildziau dar formos, laukiau kol kas is patirties pasakytu smile.gif Bet siap galvojau forma pildyti savo vardu, nes truputi kvailokai atrodytu forma uzpildyta vaiko vardu, o formos gale pasiraso mama smile.gif Aciu labai uz patikslinima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriciukas @ 2012 05 03, 17:53)
Taip ir nepildziau dar formos, laukiau kol kas is patirties pasakytu smile.gif Bet siap galvojau forma pildyti savo vardu, nes truputi kvailokai atrodytu forma uzpildyta vaiko vardu, o formos gale pasiraso mama smile.gif Aciu labai uz patikslinima  thumbup.gif

O man regis gal mažiuko vardą rašiau, na net nebežinau, neatsimenu. Nes man lyg kažkas aiškino, kad reikia mažiuko vardą rašyti, nes jo dokumentą nori legalizuoti, nesvarbu, kad kūdikis, bet gimimo liudijimas jo ir todėl reiktų jo vardą rašyti. Bet vėl gi, tikrai nepamenu ką rašiau. 4u.gif
Nėra už ką. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriciukas @ 2012 04 18, 15:21)
Laba diena,mamytes smile.gif Gal uzduosiu ir kvaila klausima  4u.gif ,bet atsivertus Legalisation application form del apostiles, ten reik pildyti varda, pavarde ir pan. Tai viska pildyti vaiko vardo ar savo, tarkim mamos? Aciu uz pagelbejima smile.gif

Nesenai pildziau ir jau atgavau gimimo liudijima. Pildziau savo vardu! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tango.. @ 2012 05 12, 14:05)
Nesenai pildziau ir jau atgavau gimimo liudijima. Pildziau savo vardu! wink.gif

o kaip jum atidaro ta Legalisation application form,kuria reikia uzpildyti? nes as bandziau atsidaryti,ir man padrikai viskas ismetyta buna? gal reikia kazkokios specialios programos,kad normaliai atidarytu?
Atsakyti
nesuprantu,jau antra diena bandau atsidaryti ta anketa kur reikia uzpildyti del apostiles,nu ir niekaip man nesigauna,o jau ir laikas spaudzia,noreciau birzelio men skrist i lt.gal kas galetu nukopijuoti ta forma ir atsiusti? 4u.gif jei taip tik gaunasi ir galima.
Atsakyti
As irgi bandziau atsidaryti tas formas, niekaip nepavyksta raso "klaida", jau kelinta diena is eiles g.gif
Atsakyti
Man odos turi but kompe Microsoft Ofisas. Pas mane 2010 metu. Tai atidaro, jei as ta bandau atidarinet?
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2012 05 19, 12:09)
As irgi bandziau atsidaryti tas formas, niekaip nepavyksta raso "klaida", jau kelinta diena is eiles  g.gif

na man atidayt tai atidaro,tik zodziai ismetyti belekaip,kai kur vietoj zodziu visokie heroglifai,tikrai neimanoma uzpildyti.bandysiu i kokia internetine kavine nueiti prie kompiuterio,gal atidarys normaliai,pranesiu ar pasiseks prie kito pc atsidaryti.
Papildyta:
QUOTE(Pumma78 @ 2012 05 19, 12:33)
Man odos turi but kompe Microsoft Ofisas. Pas mane 2010 metu. Tai atidaro, jei as ta bandau atidarinet?

na kompo meniu rodo sia programa,tai kaip suprantu yra tas Microsoft ofise2010.bet kai bandau atsidaryti ta legalisation anketa uzpildyti,tai atsiranda lentele,kurioje klausiama su kokia programa noriu atsidaryti,o is pateiktu programu ne su viena neatidaro.
Atsakyti
Tai manau tikrai kazko truksta kompe. Nes man ismete lentute dar,bet paskui net leidzia ta forma kompu ir pildyt.
O jums manau geriausia ar i biblioteka nueit ar i netokavine. 4u.gif
Atsakyti
na va pagaliau pavyko siaip ne taip atsidaryti ta anketa.o ta lapa reik uzpildyti su kompiuteriu ir atsispaudinti ar pirma atsispausdinti ir viska uzpildyti ranka?
Atsakyti
QUOTE(joka8 @ 2012 05 19, 20:18)
na va pagaliau pavyko siaip ne taip atsidaryti ta anketa.o ta lapa reik uzpildyti su kompiuteriu ir atsispaudinti ar pirma atsispausdinti ir viska uzpildyti ranka?

oi nebegaliu kai nervas ima del sitos apostiles doh.gif ,atrodo viskas ten aisku ir paprasta su tos legalisation anketos uzpildymu,taciau man vis atvirksciai,daug visokiu neaiskumu ir reikalu gavosi kaip kiaule papjovus.
bandziau apmoketi uz ta apostile online,suvedziau savo duomenis,banko korteles duomenis,ir paspaudziau patvirtinimo mygtuka,atsirado lentele kad kaip ir patvirtino apmokejima ir viskas.tada pradejau pildyti ta legalisation forma ir ten reikalauja apmokejimo kazkokio payment reference, ten kaip suprantu kazkokie skaiciukai turi pildytis? bet po apmokejimo man joks patvirtinimas neatejo i e-pasta ir lenteles daugiau nebebuvo jokios, kad butu galima nurasyti kokius nors patvirtinimo kodus.
ir apmokejima dariau pries savaite,bet is saskaitos dar nera nuskaiciavimo.nezinau ka daryti,ar dar laukti ar eiti i pasta ir apmoketi su pasto perlaida.bijau kad nesumokeciau du kart.
Atsakyti